|
|||||||
| Notka |
|
| Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Fantazje seksualne w małżeństwie
Witam Panie i Panów,
Chciałbym dowiedzieć się co o tym uważacie. Razem z żoną mamy świetne życie erotyczne. Uprawiamy dość sporo seksu z uwagi na to, że oboje bardzo go lubimy. Urozmaicamy sobie dość często zabawy o seksowne stroje różne zabawki itp. Od jakiegoś czasu zauważyłem, że przestałem być zazdrosny oto, że moja żona jest zaczepiana czy podrywana na przykład na ulicy. Kiedyś bardzo mi przeszkadzało to, że obcy facet ogląda się za moją żoną. Teraz jest całkiem na odwrót a w ręcz bardzo mnie to kręci. Dosyć nie dawno moja żona z lekkim stresem powiedziała mi, że miała sen o tym, że mnie zdradza. Strasznie mnie to podnieciło. Odrazu dobrałem się do zony i uprawialiśmy gorący seks. W trakcie wypytywałem się jej z ekscytacją o szczegóły tego snu co dokładnie tam robiła. Niestety niewiele się dowiedziałem bo żona stwierdziła, że nie pamięta choć mi osobiście się wydaje, że wstydziła mi się przyznać. Przy kolejnym seksie również zacząłem się wypytywać o szczegóły i coś tam więcej powiedziała ale bez konkretów. Chyba zauważyła, że mi się to spodobało więc spontanicznie sama z siebie powiedziała mi , że ostatnio była na mieście a pod spodniami miała stringi które odznaczały jej się na tyłku . Ponownie wzbudziło to we mnie ogromne podniecenie . Zapytała czy podoba mi się to, że obcy faceci ją podrywają ja nakręcony odpowiedziałem, że tak. Nie było widać by była z tego powodu niezadowolona. Kilka dni później wieczorem zaczeliśmy nasze igraszki w salonie. W naszych łóżkowych rekwizytach mamy maskę jednej postaci z horroru. Po krótkich zabawach postanowiłem, że założę ją i będę tajemniczy. Żona gdy zobaczyła mnie w masce zrobiła się okropnie napalona i odrazu się na mnie rzuciła. Pieściła mnie oralnie i to dość intensywnie . Zaczeliśmy się kochać w między czasie żona całowała mnie w tej masce ale z uwagi na to, że nie ma w niej otworu na usta całowała i lizała maskę . Po wszystkim zapytałem czy podobał jej się facet w masce . Odpowiedziała tak . Oznajmiłem jej, że nastepnym razem ponownie ją odwiedzi. Ucieszyła się . I teraz pytanie do was: Czy uważacie, że moja żona posiada ukryte fantazje? Czy uważacie, że moja zmiana reakcji na podrywy obcych facetów jest czymś złym? Nie ukrywam chciałbym by chętniej opowiadała mi o swoich fantazjach, ale nie po to by ją z tego rozliczać tylko po to by jeszcze bardziej urozmaicić nasze zabawy . Przecież nie musimy tych fantazji przenosić do rzeczywistości tylko na ich podstawie świetnie się bawić razem we dwoje. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Fantazje seksualne w małżeństwie
Skąd mamy wiedzieć i dlaczego po prostu z nia o tym nie porozmawiasz?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Wtajemniczenie
|
Jest sekcja forum Intymnie i jest sekcja Seks. Panu chyba po prostu pomieszały się te kategorie i post chyba powinien być przeniesiony.
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Cuckold to fajna sprawa, ja lubię... i mój TZ też.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
U nas tak się zrobiło po 15 latach małżeństwa. Mnie też kręci jak inni podrywają moją żonę, obmacują w tańcu na różnych imprezach. Nie przeszkadza mi, że lubi zakładać seksowną bieliznę i pończochy do pracy. Doszło do tego, że wakacyjnie szukamy pana do trójkąta.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.