|
Notka |
|
Rękodzieło: szydełkowanie, biżuteria DIY, makramy i inne Forum dla osób, które lubią tworzyć coś własnymi rękami. Miejsce dla początkujących oraz zaawansowanych. Rozmawiamy o rękodziele i DIY. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sylwestrowe dekoracje
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sylwestrowe dekoracje
o to ja też podpinam się pod wątek i czekam razem z Tobą, bo również urządzam imprezę w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
też się podpinam
![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
haaa również czekam na pomysły
![]() Organizujemy sylwestra u TŻta w domu. Właściwie to wszystko wymyślam ja, żeby nie było on siedzi grzecznie wycina wszystko ze mną ;DD Próbujemy to zrobić dość tanim kosztem ale żeby było kolorowo. Z all zamówiliśmy 100 balonów, serpentyny, konfetti, serwetki i takie a'la wlosy na stół ;D A teraz trochę pomysłów na wystrój: W balony które będą wisiały wysoko chcemy powrzucać konfetti (takie samemu robione z gazety i gwiazdeczkowe kupione) oczywiście nie we wszystkie bo impreza nie kończy się o 12 i trochę ich nie poprzebijanych musi zostać, abyś nie musieli się bawić na zgliszczach ;d Z dwoch kolorowych bloków technicznych A3 cena ok 4,20 za jeden, robimy girlande. Przepis tutaj wyliczyłam że wyjdzie ponad 16 metrów takiej girlandy ![]() Tutaj przepis na Gwiazdki będę z nich robić takie jakby stroiki na ściany ;DD powieszę jedna duża kilka małych z serpentynami i balonami ![]() Na stołach bordowe niby sianko ;D i serwetki białe i bordowe... do tego dużo świeczek i konfetti gwiazdkowe ![]() Sprzedałam moje pomysły czekam na coś od Was ![]() PS. Nie spojrzałam na datę ![]() ![]()
Edytowane przez be-be Czas edycji: 2008-12-20 o 12:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Słuchajcie banalnym pomysłem aczkolwiek robiącym wrażenie jest nacięcie kółek rożnej wielkości pustych w srodku takich ala obręczy pomalowanie ich złotym srebrnym sprayem, brokatem po czym połeczenie tak by jedno wchodziło w drugie i podwieszenie pod sufitem. bajka ......................... .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
Taką kurtyną:<wstaw zdjecie>możesz zasłoić meble, ściany itp. Będzie prawie jak na sali balowej.
![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2015-04-27 o 13:43 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:37.