|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() dziwna skora.pomocy!!!!
stoje przed wyborem nowego kremu do twarzy, co wcale nie jest mila rzecza.dotad zakup kremow dokonywalam "na chybil - trafil". ale juz dosc!
mam dziwna skore: 1) tradzikowa, ale tradzik juz znika , tzn pojawiaja sie od czasu do czasu nieliczne syfki, ale nie jest juz to na szczescie co kiedys 2) skora po dlugotrwalym stosowaniu roznych substancji na tradzik stala sie malo elastyczna i jakby sucha(!!!) , nie swieci sie (nigdy) . musze teraz kupic jakis krem. chcialabym cos co zregeneruje moja skore ale boje sie ze moze spowodowac nawrot ataku syfkow. jaki krem polecacie???pomocy!!!! ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: dziwna skora.pomocy!!!!
mam ten sam problem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
Mogę Ci polecić kremik Apotheker Scheller ananasowy do cery zanieczyszczonej.Ma mało recenzji ale są bardzo pozytywne, poza tym ma dobry skład. Delikatnie oczyszcza i nawilża. Od stycznia walczę z łuszczącą się skórą i pryszczami a ten krem jest naprawdę OK. Chociaż jeżeli masz bardzo wysuszoną skórę to może najpierw zainwestuj w jakąś maseczkę nawilżającą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
no wlasnie , ile to ja juz maseczek przetestowalam! nawilzajacych i odzywiajacych, ale tak na prawde to nie bylam z zadnej zadowolona.potrzebny mi jest jakis krem regenerujacy (bo niestety nawilzajacy to za malo) i to taki ktory nie spowoduje zatykania porow bo z tradzikiem znow juz nie mam sil walczyc. maseczka (rowniez regenerujaca) tez by sie przydala. ja juz nie mam pomyslow. wszystko co dostepne jest w drogeriach juz mialam (tak mi sie wydaje) . jesli macie jakies pomysly na zregenerowanie mojej skory piszcie. heeeellllpppp!
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Amanda a ten kremik Apotheker Scheller ananasowy do cery zanieczyszczonej to gdzie i za ile dostane??? dzieki za info.
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Ja kupilam w Wawie, drogeria w M1 ale nie pamiętam jak się nazywa za 45 zł.Ale widziałam też na stronie Esentia tylko że z minerałmi za 28(!) więc poszukaj w sklepach może znajdziesz taniaj.Aha i produkty tej firmy są jeszcze w Naturze.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.