|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy fizyczność jest taka ważna?
Cześć! Podobam się pewnemu facetowi, ale sama nie wiem, co zrobić. Z jednej strony uwielbiam jego ciepły charakter, wyrozumiałość, gotowosc do pomocy, ciągle o nim myślę, ciesze się, gdy spędzamy czas razem, gdy mnie dotyka, przytula... uwielbiam kontakt fizyczny z nim. Ale... zupełnie mi się nie podoba, nie czuje żadnego pociągu do niego. Stąd moje wątpliwości. Czy warto z kimś takim być? Czy taki związek ma sens? Pytam się, bo nasza znajomość idzie ciągle do przodu i potrzebuje jakiś porad, bo nie wiem, co z tym fantem zrobić...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Regulator reniferów
|
Dot.: Czy fizycznosc jest taka ważna?
Nie, taki związek nie ma sensu.
![]() |
![]() |
#3 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
Co Cię obchodzi, czy jest ważna dla innych?
Sama zastanów się, czy jest ważna dla Ciebie. Chyba, że jesteś zupełną konformistką... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Ludzie się muszą sobie podobać. Musi być coś w tej drugiej osobie, co jest dla nas "wow". Żadne "on miły, ale z mojej strony letnio". Nie.
![]() Chcesz wiedzieć, czy coś z tego być? Przejdź od przyjacielskich, bezpiecznych przytulanek do pocałunków i pieszczot. Jeżeli nadal nic, to sorry, super materiał, ale nie na faceta. To, że brakuje Ci kontaktu z drugim człowiekiem, nie znaczy że on jest tym właściwym. Sama czujesz, że czegoś tu brakuje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Hej, a ty byś chciała być z facetem, któremu się nie podobasz? :/
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Nie, to materiał na przyjaciela a nie na partnera.
I dla dobra wszystkich zainteresowanych radzę ochłodzić relacje z tym panem (a już na pewno te od strony fizycznej) bo zaraz wyjdziesz na zołzę, która rzuciła dobrego człowieka (podczas gdy to, że w zasadzie do etapu związku nie dotarliście będzie mało istotnym szczegółem w ocenie Twojego postępowania).
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny a jezeli jestem z facetem i lubie sie z nim całować i gdy mnie dotyka i lubie jego dotykać, z wygladu podoba mi sie w nim tak 80-90%, czasem mam jeszcze w brzuchu takie dziwne coś "taki skurcz ale nawet fajny" chyba motylki to sie nazywa (?) w momencie gdy mnie dotknie to jest dobrze? Czy tez zwiazek nie ma sensu? Pytam bo nie wiem do konca a wczesniej nie byłam w zwiazku. Czy to wystarczy w poczatkach zwiazku bo seksu jeszcze nie uprawiamy.
Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-06 o 17:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | ||
lokalna gwiazda
|
Cytat:
Ten facet, poza ogólnym przyjemnym wrażeniem, twoich głębszych uczuć nie budzi i raczej nie zacznie. Cytat:
![]() Pobędziesz z facetem dłużej, to te brakujące 20% przestanie mieć znaczenie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli jest pociag i wszystko w porzadku ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Czy fizyczność jest taka ważna?
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Może zacząć. I tak się zdarza. Ale w momencie gdy tego pociągania nie ma nie pakowałabym się w związek a zwykłą przyjacielską znajomość. U niektórych takie rzeczy przychodzą z czasem. Tylko przez ten czas (gdy nie wiadomo co z tego wyniknie) nie ma sensu robić drugiej stronie nadziei.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Czasem mam wrazenie że najlepsze sa znajomosci ff... Tam jest masa pociągu ale jakos sie rozpadaja takie znajomosci...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja nigdy nie poznałam faceta by mi sie kolana uginały na jego widok. A kiedy jakis mi sie podobał to traktował mnie jak kolezanke albo wcale nie zwracał uwagi ( czyli wychodzi prawie na jedno) i jak sie spotkalismy to jakos taki był mało ogarniety z gadki, brak tematów, nic nas nie łączyło, nie było takiego "porozumienia/odbierania na jednej fali" Do zwiazku trudno jest by wszystko było na 100 i wyglad/pociag/charakter itd. W zwiazku w którym teraz jestem kolana mi sie nie uginaja ale motylki czuje jest fascynacja, zachwyt to chyba jest dobrze. Trzy razy jak sie wygłupiał to było troche obnizenie w moich odczuciach ale potem wrociło.
Edytowane przez White_Dove Czas edycji: 2016-11-07 o 21:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
|
Zależy do czego jest ważna
![]() No ale ja jestem dzikusem, nie cierpię dotyku, a to jest mój pierwszy chłopak, więc nie wiem na ile moje doświadczenia mogą komukolwiek w czymkolwiek pomóc. No i ja znam siebie. Wiedziałam, że nie podoba mi się głównie dlatego, że mnie przeraził, kiedy na pierwszym wspólnym sam na sam wyznał mi, że się we mnie zakochał. Jak się z tym oswoiłam (prawie rok mi to zajęło), to nagle okazał się przystojniakiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
A mi się nic nie wyklucza
![]() ![]() Czy może ta potrzeba bliskości to już pożądanie? Mimo, że np wgl nie chciałabym przekroczyć granicy i chociażby całować się z nim.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Ja tez lubie dotyk ludzi ktorych darze sympatia, czyli np. lubie siedziec blisko z kolezanka czy przyjaciolka, moge sie z nimi przytulac, ale w tym nie ma absolutnie nic seksualnego. Wg mnie to nie ma sensu, on bedzie chcial cie calowac itd. a ty sie odsuniesz ze wstretem / zacisniesz zeby i bedziesz to pokornie znosic zeby go nie urazic? Edytowane przez 201712242137 Czas edycji: 2016-11-08 o 07:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:43.