|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Idealny salon fryzjerski dla mężczyzn według was
Witam wszystkich forumowiczów. Chciałbym się dowiedzieć jak według was powinien wyglądać idealny salon fryzjerski dla mężczyzn, jakich zabiegów oczekujecie oprócz strzyżenia ,jak powinien wyglądać w środku i wszystko czego byście oczekiwali od fryzjera i od salonu. Pytam dlatego bo prowadzę salon tylko dla mężczyzn już 4 lata ,ale chcę nadal się rozwijać ulepszać salon po prostu dopieszczać klientów. Poproszę także o opinie panie ponieważ pewnie razem ze swoimi facetami chodzicie do męskiego fryca więc także co wasz odrzuca w salonach a co zadowala. Możecie także pisać co was zadawala u waszych obecnych fryzjerów a co wam się nie podoba. Będę bardzo wdzięczny za wszystkie sugestie. Dodam iż na razie u mnie w salonie jest tylko strzyżenie włosów a także brody i wąsów w niedługim czasie planuje wprowadzić usługę golenia brzytwą(taką prawdziwą nie na żyletki) ,a także zabieg tuszowania siwizny, Można także u mnie napić się kawy z ekspresu ,herbaty a także wody oczywiście wszystkie napoje są wliczone w strzyżenie a także nawet jak ktoś przyjdzie z kimś do towarzystwa a się nei strzyże także napoje są za free. Także jeszcze raz proszę o wasze opinie .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Idealny salon fryzjerski dla mężczyzn według was
nie wiem czy to zadowoli mężczyzn, ale ja napiszę co mnie trzyma przy jednym salonie przez parę dobrych lat
![]() 1. stylista - wiem, że to zależy tylko od tego czy się klient-stylista się rozumieją. Mi on pasuje - innym nie ![]() 2. recepcja. Miła i uśmiechnięta pani witająca klienta to jest bardzo fajna sprawa. Nie lubię jak wchodzę do salonu, w którym natapirowane fryzjerki nie mają czasu/ochoty podejść do mnie i spytać po co przyszłam :/ i w rezultacie stoję jak słup 10min i wychodzę. 3. przypomnienie o wizycie. Ja dostaję smsem dzień wcześniej ![]() 4. przełożenie/odwołanie wizyty. Nie wyobrażam sobie aby nikt mnie nie powiadomił, że wizyta z powodu nieobecności fryzjera jest odwołana. Zawsze dzwoni do mnie Pani duuużo wcześniej i mnie o tym informuje. Tak samo jak jest "poślizg" to dostaję informacje, abym nie musiała kwitnąć w salonie. Czasami Pani dzwoni z prośbą o wcześniejsze przybycie, bo np ktoś wypadnie ale nie muszę się zgodzić ![]() ![]() Nie wiem czy pomogłam ale dla mnie to jest istotne ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
sugestia od mojego Tż
Chetnie przy oczekiwaniu na swoja kolejke zwlaszcza, gdy ruch jest duzy zagral by w jakąs gierke lub skorzystal z internetu ![]() Tak ode mnie moze na okres przedswiateczny zatrudnilbys kogos do czyszczenia obuwia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Przypomnienie smsem jest bardzo przydatne! mi zdarzało się zapomniec o wizycie, aż musze podpowiedziec mojemu fryzjerowi o takiej metodzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:53.