|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Biżuteryjne spotkanie - Bydgoszcz/Warszawa
złapały mnie ostatnio dziewczyny na wątku bydgoskim, że zamierzają się spotkać, tak ogólnie (tyle, że ustalenie terminu idzie jak krew z nosa) dlatego pomyślałam, że zapytam biżuteryjnie, czy biżuteryjki z Bdg i okolic byłyby chętne na spotkanie w lipcu (początek)?
i na dzień dzisiejszy jeszcze nie wiem, jak by to miało dokładnie wyglądać, ale nie jest nas chyba aż tak dużo więc można się pokusić o coś szalonego. na razie mam w głowie takie pomysły: 1. piknik z robieniem biżu (wiadomo, że materiałów mamy mnóstwo, więc trzeba zrobić apteczkę pierwszej pomocy i spotykamy się gdzieś rekreacyjnie i sobie biżutkujemy, to tak pod początkujące, żeby mogły podpatrzeć jak to wszystko ugryźć, ale nie tylko) 2. piknik bez robienia biżu, ale np z wymianą. wiadomo trzeba by wprowadzić jakiś system punktowania, te kolczyki są warte 2 punkty, te 3 itp, ale ja np lubię kupować nową biżu, a że ją robię, to często mi szkoda kasy, bo przecież sama zrobię coś podobnego. 3. piknik ale z wymianą ubrań (to to za mną chodzi od nie wiem kiedy i jest raczej najbardziej abstrakcyjne) i oczywiście piknik jest słowem czysto teoretycznym, bo nie trzeba się koniecznie spotkać w Myślęcinku ![]() co sądzicie? są jakieś chętne osoby? ps. a Warszawę wpisałam, bo tak jak wyżej fajnie by też zrobić w Wawie, tylke, że na wakacje wybywam itp itd dlatego na pierwszy ogień poszła Bdg. zobaczymy co z tego wyjdzie ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Biżuteryjne spotkanie - Bydgoszcz/Warszawa
Ja z Warszawy bardzo chętna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
brzmi fajnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Jam chętna na Warszawę
![]() ![]() Popieram też pomysł wymianki minerałkowej, mam kilka rzeczy na które nie mam zupełnie pomysłu, albo jakieś nadmiary - np kilkadziesiąt sztuk granatu fasetowanego (chyba 5mm) i chętnie wymienię to na coś innego. Jestem raczej początkująca, więc jakby ktoś chciał robić jakieś zajęcia pokazowe to też chętnie się podszkolę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
tak w sumie myślałam, że prędzej ktoś z Warszawy będzie chętny
![]() to teraz kwestia kiedy, bo jam na przykład studentka więc teraz to mam naukowy szał, pewnie trochę studentek tu jest to wiadomo. moim zdaniem fajny termin to koniec czerwca/początek lipca, wtedy na pewno będę w stolicy i raczej już po sesji będzie, jakiś wekend, żeby wszystkim pasowało i najlepiej jeszcze przed południem, żeby nam dziki tłum ludzi nie zadeptał kolczyków ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
pomyślałam, że wyciągnę wątek i ponowię pytanie, czy jest ktoś chętne (termin jest odległy) i skąd, bo ja się chętnie podejmę tu i tu (tym bardziej, że jest ciepło to nie trzeba się chować)
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
W Warszawie to ja chetnie :) Praktycznie dowolny termin poza tygodniem przed Bożym Ciałem i 19-24 czerwca, bo wtedy mnie nosi po swiecie. Chętnie dołożę się spożywczo do spotkania :)
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Jak już pisałam wyżej, ja też chętnie w Warszawie i termin póki co dowolny. Nie jestem jakimś geniuszem kulinarnym, ale jakieś ciacho mogę stworzyć (jak mi się remont kuchni skończy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:43.