|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Fajne ciuszki rozm 40-42-44!!!FIRMOWE!!
Witam!! Mam kilka ubranek w duzym rozmiarze moze kogos zainteresuja , wymienie na cos co mi w oko wpadnie
![]() CZARNO BIAŁY Sweterek KAREN LESSLY stan dobry lekko zmechacony, 100% acrylic , made in USA roz z metki 14/16 szerokosc w biuscie 70cm x2 dł . seterka 77cm ,dł rekawa od pachy mierzona 45cm MODNE SPODNIE DLA PAN PUSZYSTYCH!! BOUTIQUE BIS ELEGANCE Jasno bezowe spodnie z tłoczeniami lekko ciemniejszymi i aplikacja poszerzajaca na dole nogawki w kolorze złota (pieknie mieniacy sie) Niestety zdjecie nie oddaje całego uroku spodni ![]() MODNE SUPER SPODNIE CLAIRE.DK inspires you Rozm 44 Kolor pomiedzy ciemny bez a popiel materiał z poswiata , mieniaca sie 55% len i 45%bawełna pas 48 cmx2 , biodra 56cmx2 spodnie 3/4 długosc mierzona od pasa w doł 76cm z boku zasuwane na zamek , pas odciety ze szlufkami ,stan bardzo dobry , nie widac praktycznie zadnych sladow noszenia. Dzinsy 3/4 dla pani puszystej. MALTEX model 314 97% bawełna 3% włokno elastyczne Pas 43cm x2 biodra 53cm x 2 dł mierzona od pasa w doł 84cm. Na przodzie 2 kieszonki z boku na dole nogawek kieszonki , doł nogawki (odcinany) jest zapinany na 2 guziki. Z tyłu spodnie nie posiadaja kieszonek. ezowa spodnica ESPRIT . Spodnica jest w pasie wiazana tz pas mozna regulowac dowolnie rozm D 38 F 40 GB 12 I 42 USA 8 Dł 87cm , len . Lekko z boku spodnica ma trzy małe plamki jasno brazowe (nie wiem z czego i czy sie spiora ) nie sa bardzo widoczne . Ponadto stan bardzo dobry nie widac sladow uzytkowania Z jednego boku spodnica ma kieszonke . CZEKOLADOWA SPODNICZKA OLSEN!! Dł 60cm pas 40cmx2 , biodra 50cm x2 Materiał lekko rozciagliwy , spodnica na podszewce . W gorze (pas) lekkie w dwoch miejscach slady przetarcia (lub slady zelazka) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fajne ciuszki rozm 40-42-44!!!FIRMOWE!!
witam podoba mi się biała spódnica, jak moge to rezerwóje
zajżyj na mój wątek, mam nadzieje że coć znakjdziesz http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=84974 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
zapraszam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:46.