|
Notka |
|
Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Buu...odpadł mi żel :(
W poniedziałek nalożyłam na moje naturalne paznokcie żel ( z białą końcówką ) a już w czwartek żel "oczepił" się od paznokcia na końcu. Tak że po minimalnym podważeniu odpadł cały i został mi goły paznokieć
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Buu...odpadł mi żel :(
Uważam, że to wina osoby robiącej żel. Miałam bardzo podobnie; po 2 dniach odkleił mi się żel od białej końcówki. I też w ten sposób zdjęłam wszystkie paznokcie. Teraz robię u innej pani i jest ok. Nie ma żadnych poprawek, raz na około 3 - 4 tyg chodzę na uzupełnienie i jestem zadowolona.
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
mogla zle zalac paznokiec...
chociaz czasem zdarza sie ze ma sie tak szybko natluszczajaca sie plytke ze zel sie nie trzyma- ale to raczej rzadkosc ![]()
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
To chyba reklamację powinnaś złożyć.
Co w ofercie kosmetyczki stoi? Że ile się ten żel na paznokciach trzyma, itp? Na każdą usługę źle wykonaną można się poskarżyć. W końcu zapłaciłaś za obietnice, ktore nie zostały spełnione. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
Mi sie wydaje choć nie jestem znawcą, że może stylistka nałożyła zwykły żel a nie taki na naturalna płytkę, bo z tego co wiem to inne żele nakłada sie na tipsy a inne na naruralna płytke!!
oczywiście o ile pani która to robiła zrobiła wszystko tak jak trzeba |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Naturalne paznokcie mozna utwardzic takze żelem do ich predłuzania, choc zawse lepiej zastosowc taki tylko doutwardzania.
W Twoim przypadku sądzę, ze zawniniła stylistka, choc jest grupa osób u których moze byc problem z przyczepnocia zelu, czy akrylu- jest to często związane z zazywanymi lekami, czy przechodzeniem różnych chorób...
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:19.