|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
czas cos zmienic ale co ??
witam was i prosze o rade ;-) mam juz 23 lata (ale jestem stara ;-( )
nigdy nie uzywalam pudrow chyba ze na wielkie wyjscia ale to zawsze malowala mnie kosmetyczka w zasadzie na codzien sie nie maluje ale chcialabym zaczac w sumie to juz chyba pora kupuje non stop tusze pomadki cienie ale uzywam moze raz w miesiacu poradzcie mi jaki mam sobie kupic podkad na co powinnam zwracac uwage bo jestem w tych sprawach zielona nie chodzi o cene bo na kosmetyki nie zaluje pieniedzy dolaczam zdjecie moze doradzicie mi jakie kolory mi pasuja i jak moge sie upiekszyc dzieki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: czas cos zmienic ale co ??
Cytat:
![]() ze swojej strony moge doradzić tak: zapuscic brewki, bo sa troche zbyt wyskubane. Sa takze duzo ciemniejsze od wloskow, ja proponuje pasemka w kolorze ciemnego blondu oraz jasnego cieplego brazu. Wydaje mi sie, ze bedzie Ci dobrze ogolnie w odcieniach cieplych. Poniewaz wydaje mi sie, ze masz dosyc wysoki czolko, to proponuje ukosna grzyweczke. Co do podkladu, to nie wiem, bo nie powiedzialas jaka masz cere: such,a mieszana, tlusta, naczynkowa, wrazliwa itp. No ale z racji, ze masz okraglego buzialka, to bedzie potrzebny roz lub jakis brazer do modelowania buzki. Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
proszę o fotkę z naturalnym kolorkiem włosków
na pierwszy rzut wydaje mi się cośtam ale 1 fotka to za mało |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
teraz mam 3 kolory na glowie blond moj ciemny braz i jasny braz bo mam przedluzone w szybkim terminie zrobie fotke i podesle ale moze ta cos pomoze
cere mam sucha moze tez wrazliwa bo jak uzyje jakiegos kremu to zaraz mam zaczerwienienia i piecze wiec jedynie rano i wieczorem nivea soft Edytowane przez Joey Czas edycji: 2006-06-09 o 16:54 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
czy Twoje oczy są piwne?
czy mają złote lub zielonkawe plamki lub promyczki? jak z tym opalaniem? jeśli to możliwe wklej fotkę 1 w różu lub czerni 2 w pomarańczowym lub miodowym |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
oczy mam zielone a opalam sie szybko i odrazu na brazowo
a czy te fotki w rozu czerni itd musza miec z bliska twarz ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
moze to cos da w pomaranczowym chwilowo nie mam ale moze dam rade zrobic fotke jutro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
no tylko jedno zdjęcie jakoś mi do reszty nie pasuje
ale poczekm na pomarańcz te fotki są OK |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
czy Toje piegi są złotobrązowe lub czerwonobrązowe, czy może takie zgaszone?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Jeżeli na codzień wyglądasz mniej więcej tak jak na ostatnich trzech zdjęciach (a głównie na środkowym), to nie zmieniaj nic
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Najladniej prezentujesz sie na pierwszej fotce, najgorzej na tej srodkowej z ostatniego rzędu... wyszlas tam strasznie nienaturalnie...jakos wszystko się na niej gryzie..szczegolnie ten kiczowaty odcien rozu... Radzilabym Ci z niego zrezygnowac... Moze sprobowalabys z takim malinowym odcieniem??Ta opalenizna to efekt solarium??? chyba troszke przesadzilas..delikatnie to ujmując... Zniszczysz sobie tylko cerę..
podobnie na tej z loczkami..temu rozowi mowie zdecydowane NIE!!!!... Powinnas chyba przestawic się na inną paletkę kolorystyczną..jakies zielenie, turkusy... ![]() ![]() ![]() nie powinnas tez tak spinac wlosow, jak na tej z daszkiem.. bo odsłaniają wysokie czolo...ładnie byloby ci w jakiejs grzyweczce na bok.. Postaw bardziej na naturalnosc, bo ladna z Ciebie kobietka, ale jakos kreujesz sie na taką 'Barbie' Powinnas tez zapuscic troszkę brwi i wybrac sie do kosmetyczki na regulację... To tylko moja subiektywna opinia ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
hej
![]() wlosy zdecydowanie na bok..najlepiej podpiete spinka ale dluzsza grzywka tez bedzie ladnie wygladac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Moim skromnym zdaniem najładniej wyszlas na 1 zdjeciu ,które załączyłas..w jasnych blond wloskach,bardzo Cie odmlodzily
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:01.