|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sunsilk Słoneczny Blond????
Witam wszystkie dziewczynki, nie tylko blondynki
![]() Czy ktoras z Was kupiła moze nowy krem rozświetlający do włosow blond Sunsilka? Chciałabym poznac wasze opinie na ten temat... Ja kupilam ale oprocz przyjemnego zapachu zadnych refleksow słonecznych sie nie dopatrzyłam... hmmm Znow stałam sie ofiarą raklamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Sunsilk Słoneczny Blond????
Ja tez go mam. No i oprocz ladnego zapachu tez nic szczegolnego w nim nie ma moim zdaniem... Tylko moje loczki sa bardziej wyraziste ale mysle, ze taki sam efekt osiagnela bym po kazdym innym kremie. Pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Wątek na temat tej nowej serii z Sunsilka już powstał i liczy sobie 3 strony
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=sunsilk i poczytajcie opinie innych wizazanek na ten temat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Kupilam sobie ten krem i niestety nic oprocz przetluszczonych po nim wlosow nie zauwazylam. Moja sistra twierdzi ze to jest cos w rodzaju wosku do modelowania wlosow.
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Dzieki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Ja polecam nową serię Pantene do włosów blond. Jest na prawdę świetna. Używałam wszelkich zestawów do włosów blond i muszę przyznać, zę pantene Blond jest lepszy nawet od Shine Blond Loreal proffessionel (seria z salonu). Mama cały zestaw (szampon, odżywka i maska do spłukiwania), włosy są super, błyszczą się, są delikatne, miękkie, super się układają a co najważniejsze, bo mam cienkie włosy, nie obciąza ich i nie przetłuszcza. Dla mnie rewelacja i szczerze polecam. A i cena jest przystępna bo za całość zapłaciłam w Carrefour ok. 35 zł.
Blondynkom takim jak ja polecam z czystym sumieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
fajnie, że mogłam doradzić. Mam nadzieję, że będziesz równie zachwycona tą serią jak ja jestem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.