|
Notka |
|
Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Administracja - WSZINS (Tychy) czy GWSH (K-ce) ? ; ))
Witam, dziewczyny potrzebuję Waszej pomocy.
Nie potrafię się zdecydować co do uczelni. Słyszałam nieciekawe opinie o WSZINS, z kolei jeśli chodzi o GWSH, przerażają mnie dojazdy, tzw. okienka? co w tym czasie, do domu daleko ![]() Jesli chodzi o czesne - WSZINS 395 zł, GWSH 330 zł ale plus bilet miesięczy wyjdzie mniej więcej na to samo. Przedmioty wg mnie są "ciekawsze" w GWSH... Chodzi mi o spec: - GWSH - administracja i obrót nieruchomościami - WSZINS - gospodarka nieruchomościami może jest tutaj ktoś kto studiuje administrację i podzieli się ze mną wrażeniami, z góry ślicznie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
BAN stały
|
Dot.: Administracja - WSZINS (Tychy) czy GWSH (K-ce) ? ; ))
Proponuję UŚ lub AE a nie jakąś szkółkę do produkcji magistrów..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Zgadzam się z przedmówcą. Za kilka lat okaze się np., ze ten dyplom się nie liczy a i wiedza znikoma. Tak było w wieloma uczelniami w latach 90tych. Potem znikały a jedynym wykształceniem absolwenta była matura. Studia to inwestycja na całe życie, nawet zaocznie ale na porządnej uczelni.
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
WITAM
ja uczęszczam do WSZiNSU i mogę przyznać, ze szkoa jest renomowana i doskonała .. Nie chce zachwalac, ale duzo osób z GWSH przeniosło sie wlasnie na zaoczne na administracje do Tych do Wszinsu.. Nie powiem, ze jest ciezko, ani ze jest lajtowo. Trza sie uczyć i uczęszczać do szkoly.. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
O gwsh slyszalam pozytywne opinie, znam 2os ktore ja konczyly i sobie ja chwalily.
"Nie obchodzi mnie, co o mnie myślicie. Czy mnie lubicie czy nienawidzicie. Czy dla was jestem inna czy może trochę dziwna. Czy jestem naiwna, a może dziecinna. Czy jestem zwykłą lalą czy może myszką szarą. Lecz prawda jest inna, jestem taka jaka według siebie być powinnam..." Edytowane przez napoli Czas edycji: 2010-05-06 o 23:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
aaaa no i co miesiac płaci sie okolo 335 zeta we WSzinS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:14.