|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
który zabieg wybrać? Prosze o pomoc
Hej dziewczyny, przyszły mrozy, jest wiele czasu do wakacji wiec chce pozbyc sie celluitu z pośladków
Kupiłam sobie voucher na jednym z grupowych portali zakupowych i mam tam do wyboru drenaż liposukcje ultradźwiękową żelazko antycelluitowe i tu pojawia się prośba o pomoc. Które z nich wybrać? Chodziłam kiedys na liposukcje na uda ( nie mam tam celluitu a taki wałeczek tłuszczowy - odkąd pamietam - delikatnie zmniejszył sie ale nie zniknął całkowicie, dlatego delikatnie sie do tego zrazilam ale być może na celluito podziała skutecznie. Ogolnie jestem osobą wysoką i szczupła, nie mam problemu z nadwaga 170cm 51kg Pupe mam dośc sporą, wizualnie bardzo podoba mi się jej kształt ale tylko w ubraniu niestety mam celluit , widoczny zwłaszcza po napięciu skóry chodź nie ukrywam, że przeglądając się w lusterku bez napinania tez go dostrzegam Kupiłam sobie 5 zabiegów. Tylko własnie... jeszcze nie wiem ktory wybrać, który jest najskuteczniejszy? I na ktorym się nie zawiode? Chce pozbyc się teg paskudztwa do lata dodatkowo jutro ide kupic sobie karnet na siłownie żeby efekt był jeszcze lepszy Czy taki zabieg wyelimunuje mi sam celluit nie tracąc w obwodzie? Nie ukrywam, że zalezy mi na tym, żeby rozmiar mojej pupy pozostał taki jaki jest Prosze dziewczyny pomóżcie. Boje się, że kosmetyczka wybierze mi najłatwiejszy do wykonania "na odwal się" dlaego, że jest to zakup z promocji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: który zabieg wybrać? Prosze o pomoc
Dobra kosmetyczka wykona zabieg z promocji tak samo jak bez bo będzie chciała żeby klient wrócił... Poza tym często te "promocje" wcale nimi nie są.. znam przypadki wirtualnego zawyżania ceny i niby promocja więc jeśli idziesz gdzieś pierwszy raz warto sprawdzić ceny jakie na co dzień są w danym salonie...
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
w tym przypadku jest to promocja poniewaz wczesniej chodzilam na lipolize płacąc za zabieg 100 zł , teraz kupiłam za 29zł więc wziełam 5 zabiegów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Drenaż polecałabym jedynie jako dodatek do zabiegów anty a nie jako sam zabieg bo raczej Ci nic nie zlikwiduje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Mirianka Czas edycji: 2012-10-15 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:11.