|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
mała księżniczka
|
![]() adoptuj nienarodzone dziecko
Moim zdaniem jest to wspaniała sprawa... Przeczytajcie sobie infromacje na stronie.... http://www.jezuici.pl/nowicjat/artykuly/adopcja.html
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
![]()
Tak wspaniałe-każdy może się tego podjąć-mam nadzieje ze nie zawiedziemy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: adoptuj nienarodzone dziecko
no nie wiem czy takie wspaniałe,mnie sie wydaje nawiedzone,pomodlić sie za nienarodzone dzieci można zawsze i w każdej chwili z własnej intencji a nie jakiejś akcji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
NIe zgadzam się z treścią artykułu. Opisuje aborcję i eutanazję stwarzając odpowiedni klimat porównawczy do zbrodni hitlerowskich, mordów itp. Zalatuje mi propagandą.
Dla mnie nie na miejscu, ale to kwestia postrzegania świata a kazdy tu jest inny. Cel modliwy-dla niektórych pewnie piękny.. Cały artykuł odbieram jednak jako niesmaczny i grający na emocjach co ma na celu wywołanie określonych reakcji i myśli. Nie podoba mi się. "15. Czy ważna jest duchowa adopcja podjęta przez radio ? Tak." hmm... Edytowane przez taszkin Czas edycji: 2006-02-28 o 13:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
cyt:Czy ważna jest duchowa adopcja podjęta przez radio ?
Tak. ![]() co to Kaszpirowski? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
mała księżniczka
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem że chciałaś dobrze ale do mnie to nie przemawia,każdy ma swoje zdanie, pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem jest to bardzo głupia idea.
Modlić się za ciężarne cudze brzuchy - i dzieci, gdzieś tam w Kosmosie. Pisząc to wspominam (między innymi) moją dawną przyjaciółkę, która (wieki temu już) pilnie modliła się co wieczór za takiego nieznanego jej dzidziusia - co równicześnie jej nie przeszkodziło kompletnie nie uszanować drugiego człowieka. Mnie to śmierdzi bardzo brzydko - leżeć krzyżem, i równocześnie mieć w dupie bliźnich. Dziękuję za taką hipokryzję. Postoję. Naturalnie, nie wszyscy są ''be'' - i każdy niech się modli o co i za co pragnie, bo przecież każdy modli się w intencji takiej, jaką uważa za słuszną - ja mam natomiast stosunek do tego (przedsięwzięcia) bardzo krytyczny - jak do wielu tego typu niemądrych (dla mnie) pomysłów - i tyle.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:57.