|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
st patrick pomozcie
witam Was dziewczyny
wiem ze podobnych watkow bylo strasznie duzo wiec prosze nie krzyczec ![]() jestem w rozsypce , mianowicie szyje sobie suknie slubna , mam wybrane dwa wzory z kolecji st patrick no i kompletnie nie moge sie zdecydowac....dlatego licze dziewczyny na Wasza pomoc bo sama chyba sie nie zdecyduje ![]() a oto one: |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: st patrick pomozcie
Jeśli mogę się wypowiedzieć - osobiscie bardziej podoba mi się sukienka po mojej lewej stronie, ale nie dziwię się, ze masz "dylemat" - obydwie sukienki są śliczne.
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
mnie bardziej podoba się ta sukienka, gdzie na zdjęciu kobieta ma welon. czyli po mojej lewej stronie
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje dziewczyny za pomoc..powiem Wam ze jeszcze niedawno bylam zdecydowana na ta przez Was zaproponowana ale dzis cos podkusilo mnie na przejzenie wiecej ofert no i mam
na dole zamieszczam jeszcze dwa zdjecia |
|
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
Z welonem jest bardziej taka lekka przez co jest o wiele ładniejsza do ślubu
|
|
#6 |
|
Konto usunięte
|
i jedna i druga
ale z długasnym, najlepiej podwójnym welonem
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Mi również podoba się ta suknia z długim welonem
Piękna jest
http://gallery.michalmech.pl/main.php http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20070714290117.png http://abcslubu.pl/suwak/07_27_2007_14_7_2007_39.png 14 lipiec 2007 - Nie umrzemy nigdy...umiera tylko czas...
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
widze ze kobietki sa za pierwsza suknia...z koleji chaceci doradzaja mi druga...
|
|
|
|
|
#9 |
|
Rozeznanie
|
Jak dla mnie, to też pierwsza. Jest taka lekka i zwiewna, takie lubię. Druga jest dla osoby poważniejszej, ty jesteś jszcze młodziutka (o ile dobrze sprawdziłam) i bardziej będzie pasowałaa Ci pierwsza, bardzej dziewczęca.
Pozdrwiam
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
Obie są piekne, ale ja bym wybrala pierwszą raczej. Zalezy to od figury, jeśli jesteś dość wysoka i szczupła w tej drugiej będzie to jeszcze bardziej uwidocznione, mnie taki fason wyszczuplał i wydłużał wyglądalam o 5 kg mniej, możliwe że taki efekt daje też "lejący" materiał. Najlepiej przymierz w czym się lepiej czujesz.
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie musze sie wybrac do krakowa i poprzymierzac..tak chyba bedzie najlepiej mysle ze wtedy sie zdecyduje< mam tylko nadzieje ze ktos mi uszyje podobna bo na kupno mnie raczej nie stac
), widze ze dziewczyny tutaj jednomyslne![]() zgadzam sie ze pierwsza jest subtelna..druga z koleji slicznie podkresla talie ![]() a co do moich rozmiarow to za wysoka nie jestem- 168 a waze 55 takze nie wiem jak to wszystko bedzie wygladac w kazdym razie dziewczyny bardzo dziekuje za pomoc |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Z lewej jest piekna !! Najlepiej podczas przymierzania zrob fotki to ocenimy z Toba w środku
|
|
#13 |
|
Wtajemniczenie
|
A mi zdecydowanie bardziej podoba mi się ta z prawej
|
|
|
#14 |
|
Wtajemniczenie
|
Mnie się podoba ta : http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1150448220 jest lekka , subtelna . Ta druga jakaś bez wyrazu. Przynajmniej dla mnie. Ale inaczej wygladac będzie na tobie , inaczej na modelce. To też weź pod uwagę.
|
|
|
|
|
#15 |
|
Przyczajenie
|
Muszę cię zmartwić. Candidy czyli pierwszej nie przymierzysz bo już jej nie sprzedają, to model 2005. Ja ją właśnie kupiłam na allegro za 1600
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
a może połacz obydwie skoro ma być szyta
dół z tej pierwszej aby była subtelna zwiewna a gore podobną to tej z drugiej aby podkreślała talię
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie widzialam ostatnio Candide na allegro ale Ginalo chyba mnie ubiegłaś
i jak suknia? bo wlasnie wiem ze mateialy maja super i ze niestety nigdzie nie znajde takich sama sie zastanawiam nad tym uszyciem...w Kielcach jak narazie nie spotkalam sie z dobrym krawcem < a sporo ich bylo> wiec boje sie ze zrobia cos nie tak..cos co mi sie nie spodoba..ogolnie to wybredna jestem przeszlam wszystkie < chyba> salony z sukniami w Kielcach i nic...musze jakos w najblizszym czasie wybrac sie do Krakowa tak bedzie najlepiej moze tam wybiore swoja wymarzona suknie chodziasz jak narazie zapatrzona jestem w te dwie wlasnie
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
wiecie co dziewczyny wlasnie patrze na oryginalne zdjecie sukni dauco i na to co Wam załączylam i jestem w szoku jak bardzo ja zmienili...w zyciu bym nie poznala ze to ta sama suknia..
dziekuje Wam strasznie za pomoc< na wizaz zawsze mozna liczyc> koniecznie musze sie wybrac i zobaczyc je na wlasne oczy bo jak te fotki maja byc tak przerabiane to ja dziekuje jak tylko cos zakupie to dam znac![]() raz jeszcze dziekuje
|
|
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Oniaczeq pamietaj ze na zdjeciach suknie są specjalnie poupinane na modelkach i na pewno poprawiane... Wiec musisz poprzymierzać i wtedy doradzimy, bo tak na modelkach to wszystkie pieknie wygladają
Najważniejsze zeby do ciebie pasowała i żebyś ty sie w niej dobrze czuła!
|
|
#20 |
|
Konto usunięte
|
Podobną do pierwszej miała koleżanka (La Sposa), + skosne ramiączka, cała w tym cienkim materiale. Długaśny welon.
jak chcesz wyślę ci maila z jej zdjęciem, porównasz jej gabaryty ze swoimi, może ci odsprzeda.... |
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
zdaje sobie sprawe ze ta suknia nie bedzie identyczna jak na fotce bo tak zawsze jest wszystko super ale naprawde rozni sie strasznie...jak dwie rozne suknie...a fotke sukieneczkie z checia obejrze
|
|
|
|
|
#22 |
|
Konto usunięte
|
podaj adres na PW
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#24 |
|
Zadomowienie
|
ja już wybralam model dauco czyli ten po prawej.sukienka śliczna i ladnie podkreśla talie.jutro ją odbieram
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:18.

), widze ze dziewczyny tutaj jednomyslne