|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
zbyt gęste włoski
chcę wydegażować włosy ale boje sie że po tym bede sie czuła jakbym miała 3 włosy na krzyż heh!!!a tak jakby co to po wydegażowaniu po jakim czasie doprowadze je do równej długości np do ramion?????z góry thanks
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: zbyt gęste włoski
wydegazowac to jest zmniejszyc obijetosc tak??
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
![]()
sama mam dużo włosków
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
besciara jaką masz dł włosów?
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam ten problem tyle że ja sama je degażuje w domku i są naprawde o wiele lepsze niz jak miały jednakową długosc. Jest ich wizualnie mniej nie puszą sie i moje sie lepiej układaja . Po myciu robie je prostownica i do nasteonego mycia mam spokój.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
ANIA a jak myslisz ile takie degazowanie kosztuje wloskow.i jak to poiwedziec fryzjerce?
a co do dlugosci to sa tak zaraz za ramiona ![]() eh te wlosy moja zmora :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
moja kolezanka tez ma grube i geste wlosy, ale obcinala jej czupryne siostra i wyglada jakby miala szope na glowie;] krzywo obciete, rozdwojone, za bardzo puszyste, widac ze nie moze ich ulozyc, ale jej sie podobaja i sie chwali jakie to ona ma piekne wlosy...OMG;/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
hehe no ja naszczescie az takich nie mam.dbam o swoje wloski jak moge chodz nic nie pomaga bo i tak sa grube i puszyste.narazie koleznak polecila mi olejek rycynowy moze to cos pomoze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Ja tez mam gęste włosy, do tego troche sie pusza wiec ne wygląda to ciekawie. Zawsze jak chodze do fryzjera to mówie żeby mi wycieniowała z grubości i wtedy 1/3 ich odpada i jest o niebo lepiej, albo poprostu mówie że chce miec ich mniej i fryzjerka sama wie co ma robić, jesli jest choć troche kompetentna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
kiedys mi tak fryzjerka zmniejszyla objetosc troszke i normalnie az mialam lekka glowe hehe jakby nie moja. ale to bylo daawno moze watro sie wybrac,raz jeszcze.a adziewczynki powiedzcie mi jeszcze czy stosujecie cos zeby te wloski sie nie puszyly byly bardziej jakby ,,oklapniete,, i gladkie ico to jest
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
Oi dziewczynki... zamiast się cieszyć, ze gęste fryzurki macie to wy narzekacie... A co byście zrobiły mając 5 włosków na krzyz? hm? Tez mam gęste - i się ciesze póki je mam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
aa o fakt mam kolezanke ktora ma 2 wlosy na krzyz i dla niej to dopiero udreke jak tu zrobic zeby bylo wiecej... a wiecie co dzis na syzbkiego wysuszylam wlosy suszarka bo sie spieszylam wygladalam po tym jak potwo jedyne rozwiaznie t bylo spiecie w kucyk,ale looknelam oczkami na poleczke i zobaczylam wosk do wlosow.wzielam go troszke przejechalam wloski i byly cudne
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.