|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Seria Intensive Vitality's
Czy ktos zna te produkty???? Sa do dostania w Daughlasie - ja zakupilam wczoraj intensywna maske regenerujaca ,cena bardzo przystepna 250ml -34zl , jest to produkt profesjonalny,wloski czy ktos juz probowal???? Ja dzisiaj uzyje pierwszy raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Seria Intensive Vitality's
Widziałam i miałam próbkę szamponu i chyba własnie jakiejś odżywki, szampon był fajny, chociaż od kiedy udało mi się dostać moją ukochaną serię UNA, to przestałam wypróbowywać nowości.
Ale ceny rzeczywiście są zachęcające i rozmawiałam z osobą używającą, była zadowolona, choć bez fajerwerków, jak zawsze wszystko zależy od włosów. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Madlaine a co to za seria UNA????
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
to włoskie profesjonalne produkty do włosów, średnie ceny, świetna jakośc, dużo naturalnych składników, wyciągi z ziół, roslin, pierwiastki itp.
Są cudowne na moje kłaki i ostatnio zupełnie przypadkiem udało mi się je kupić w Olsztynie ![]() Aha UNA to seria produkowana przez firmę Rolland. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:16.