|
Notka |
|
Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
strony z makijażami
Drogie Wizażanki!
Czy możecie polecić mi jakieś adresy stronek ,na których znajdę ładne i nowoczesne makijaże? Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Re: strony z makijażami
Przyłączam się do wątku
![]() Też jestem ciekawa jakie są fajniutkie stronki z makijażami ![]() Kto da jakieś linki?? Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Re: strony z makijażami
http://www.imaxtree.com/homeUK.htm
na tej stronie znajduje się mnóstwo zdjęć z pokazów mody; między innymi zdjęć z najnowszych pokazów mody. Aby wykorzystać te fotki np. na stronach www czy w czasopismach nalezy je kupić... ale na szczęście przeglądać można je za darmo a także ściągnąć na uzytek własny na dysk twardy ![]() Ponieważ trudno było mi się połapać na tej stronie na początku myslę, że niektórym z Was mogłoby to również sprawić problem (choć niekonieczne), tak więc podaję krok po kroku jak dokopać się do setek zdjęć ![]() 1. wchodzimy na stronę http://www.imaxtree.com/homeUK.htm ![]() 2. po lewej stronie ekranu mamy niebieski napis FREE TOUR (znajduje się pod miejscem do logowania, przyciskiem LOgin) 2. nastepnie mamy do wyboru katalogi: beauty albo back stage... aby wybrać któryś - klikamy na niebieską strzałkę. wybierzmy BEAUTY ![]() 3. pojawiają się poszczególne kolekcje... znowu klikamy na niebieską strzałkę przy wybranej kolekcji... 4. potem są poszczególne kategorie... pierwsza to kulisy pokazów mody (tam sa zdjęcia całych twarzy modelek) 5. potem mamy listę poszczególnych projektantów 6. no i są wreszcie fotki ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:26.