![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
świecące cienie ....
Od jakiegoś czasu szukam takich świecących cieni do powiek ale nie chodzi mi o takie z połyskiem tylko takie jagby brokatowe. Jakoś szukałam ich w drogeriach, rossmanie i nie moge znaleźć.
![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: świecące cienie ....
Joko ma w swojej ofercie cienie z brokatem z serii "winter glamour" - ja mam kolor rozowy i jestem zadowolona, jakosc dobra, latwo sie rozprowadzaja i brokacik slicznie migocze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Moze wypróbuj cienie firmy APC? Sa tanie 8,5 i fajne (chociaz sama nie mialam jeszcze)
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=65844 -> kilometrowy wątek na ten temat ![]() http://www.apc-cosmetics.waw.pl/index.php -> stronka firmy
Zatańczymy jak owady w zakurzonej żarówce, najlepiej na obcasach i po dużej wódce. Wyjedziemy gdzieś za miasto, odwrócimy się plecami, będziemy się poznawać ustami i palcami... studentka technologii chemicznej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Nio właśnie chodzi mi o to aby je miec na wyjście na imprezke albo coś. A macie może jakies zdjęcie tego cienia z serii "winter glamour". I ile on mnie więcej kosztuje?
![]() |
#6 |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
polecam bardzo pomocny wątek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...b%B3yszcz%B1ce W ofercie Italian Beauty znajdziesz kilka bardzo świecących wręcz brokatowych cieni, w APC też masz takie z drobinkami. No i oczywiście Pupa ![]() Edytowane przez agabil1 Czas edycji: 2006-02-27 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
Ups mój "morelkowy" jest Joko ale seria Fantasy of colours, dam fotki bo też należy do cieni z połyskiem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Sypkie cienie = maxymalnie błyszczący makijaż oka
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
okrutnica jakaś... |
i jeszcze Golden Rose
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
polecam konkretnie brokatowe cienie Paul Sagane-również taniutkie-po 17zł a bardzo duże i wydajne. Najpiękniejszy 116-taki piasek pustyni z dużą ilością złotego brokatu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ja polecam również Ruby Rose sypkie, pięknie połyskują i migocza drobinkami w słońcu
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
wczoraj oglądałam nową serię cieni Bell -cienie w kremie i pudrowe są świetne, gama kolorystyczna też niezła
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
ślicznie połyskujące drobinkami są jedwabiste cienie Giordani Gold Oriflame, kosztują 26,90 zł, są dostępne 4 kolory: taki jasny, biało-kremowy ze złotymi drobinkami, świetny do rozświetlenia oka, różowy, brzoskwiniowy i taki niebiesko-stalowy.
Justa ![]() Klikaj codziennie: http://www.zmilosciserc.pl/donate.php http://www.pajacyk.pl http://www.polskieserce.pl Nie udzielam indywidualnych porad poza forum! Edytowane przez justa79 Czas edycji: 2006-03-02 o 10:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
nio te oriflame są super- szczególnie ta brzoskwinka! ja polecam burjois... cudnie blyszczą
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Bardzo błyszczące cienie do powiek znajdziesz w ofercie Bourjois Suivez Mon Regard. To sypkie cienie, pięknie migoczą, w sam raz na wieczór.
Pięknie prezentują sie też cienie APC, co możesz zobaczyć w wątkach z makijażami np. AgiBJ ![]()
![]() |
#17 |
BAN stały
|
polecam z czystym sumieniem cienie sephory sypkie, coś pieknego. Kosztują 19 zł. Są z brokatem i wyglądają cudnie na oczkach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Oby do wiosny
|
Ja się wczoraj zakochałam w sypkich Inglota. Testowałam na razie tylko na ręku, ale nie chciały się zetrzeć. Są jaśniutkie ale niesamowicie migoczą. coś akurat dla sroczek- jak ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo, nie wiedziałam że Inglot też ma sypkie cienie.Musze porozgladać sie za nimi w drogerii.
![]() |
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
Ja też gorąco polecam cienie APC. Chociaż jak zajrzałam na ich stronę (wyżej link) to zdjęcia na stronie głównej są makabryczne
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Dostałam tyle propzycji że już sama nie wiem które kupić. Ale chyba najbardziej przypadły mi do gustu te z APC. Wyglądają na bardzo świecące
![]()
![]() |
#22 |
Żandarm na emeryturze
|
No i Pupa...nie zapominajcie o Pupie Polvere di Luce Ombretto Extrapearl
![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Kurcze ale te z pupy są śliczne!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#25 | |
okrutnica jakaś... |
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Ja także polecam cienie joko- sypkie i Winter Glamour .Mam sypku ( ok 9 zł) w kolorze beżowym i mozna go z powodzeniem używac do rozświetlania różnych części twarzy
![]()
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Ja posiadam 2 cienie firmy EVELINE brazowy z dodatkiem brokatu i trożowy tez dodatkiem brokatu jestem z nich zadowolona jedyny mankament to to ze brokat pop pewnym czasie troche sie osypuje
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Raczkowanie
|
Macie rację _PUPA!!! jak mogłam zapomnieć. Joko odradzam - będą Ci się świeciły policzki i kołnierzyki a nie powieki
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Żandarm na emeryturze
|
Cytat:
![]() ![]() Acha! Przypominiałam sobie, że dość podobne, błyszczące cienie miał kiedyś Gosh - były sypkie w takich malutkich słoiczkach z czarną nakrętką (nie wiem, czy ma jeszcze, bo nie śledzę na bieżąco kolorówki tej firmy, ale widziałam je chyba w zeszłym roku latem). ![]() O! I jeszcze te: http://www.bourjoisusa.com/eyes/shadow/38 , zwłaszcza 10 jest migocząca, ale innym też nic nie brakuje ![]()
Terenówki na front ![]() Wsparcie polskich medyków pola walki na ukraińskim froncie: Grupa Damiana Dudy - W międzyczasie i Grupa Rudej - Awangarda Edytowane przez Noor Czas edycji: 2006-03-02 o 13:03 Powód: Skleroza - wielokrotna ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.