|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zakochane w dwoch facetach
nie można kochać dwóch osób naraz
Edytowane przez Betsy_Caty Czas edycji: 2011-05-03 o 19:59 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Zakochane w dwoch facetach
Nie wiem w sumie czy takie coś jest możliwe... Chodzi mi o prawdziwą miłość, taka w strone 2-óch facetów raczej nie istanieje. Jest w końcu jakaś rozbieżność. Wiem to po swoim przykładzie
![]() Gdy zakończył się mój związek to szukałam nowej miłość, w końcu to jest najlepsze lekarstwo na złamane serduszko ![]() I tak spotkałam w końcu kolesia, w którym jak mi się potem wydawało - zakochałam się... Ale przyszedł taki moment, że w moim życiu pojawił się mój wcześniejszy TŻ, no i wtedy coś we mnie znowu odżyło ![]() Dopiero po pewnym czasie stwierdziłam, że mój były to jednak jest prawdziwa miłość, a ten późniejszy TŻ był tylko zauroczeniem... Dlatego przypuszczam, że może istnieć jakieś uczucie do dwóch facetów. Jednak tylko jednego z nich dażymy tym jednym prawdziwą miłością... ![]()
NaSteczkA ![]() ![]() "Miłość jest dziką siłą. Kiedy próbujemy ją okiełznać, pożera nas. Kiedy próbujemy ją uwięzić, czyni z nas niewolników. Kiedy próbujemy ją zrozumieć miesza nam w głowach." "Zahir", Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KWC
|
ja kocham mojego TŻ i mojego eksa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Prawdę mówiąc nie wyobrażam sobie sytuacji, w której można kochać dwie osoby jednocześnie (mówię oczywiście o miłości partnerskiej, a nie rodzicielskiej czy jakiejś innej tego typu
![]() ![]()
![]() |
#5 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Zakochana nigdy ale zauroczona no pewnie i to chyba nawet w 3 naraz heh ale to było juz dawo dawno temu
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
Moim zdaniem jesli komus wydaje sie ze jest zakochany w dwoch osobach jednoczesnie to nie jest zakochany w zadnej z nich.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.