|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
SPA okolice warszawy
Hej drogie Panie!
![]() Chciałbym po ślubie zabrać swoją połóweczkę na weekend do SPA. Nie mamy za dużo urlopu, a o takim czymś marzyła, dlatego uważam że to niezły pomysł. Widziałem, że kilka większych ośrodków ma w ofercie "weekendy dla dwojga". Bardzo fajnie pomyślane, z armatycznymi kąpielami, masażami itp. Jednak chciałbym, aby taki ośrodek był niedaleko Warszawy, czy któraś z Pań zna może takie miejsce? Z góry dziękuję za pomoc!
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: SPA okolice warszawy
http://www.warszawianka.pl/wellness_spa
może spa w hotelu Warszawianka nad zalewem Zegrzyńskim!! Edytowane przez moniarozbicka Czas edycji: 2010-01-10 o 14:28 |
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Chciałabym odnowić temat. Szukam jakiegoś fajnego SPA dla dwojga na weekend powiedzmy do 150-200 km od Warszawy. Chciałabym zrobić niespodziankę mojemu partnerowi i zabrać go na odprężająco relaksujący weekend. Jest wiele hoteli oferujących podobne pakiety, ale liczę na sprawdzone i godne polecenia propozycje
|
|
|
|
|
#4 |
|
Przyczajenie
|
Z tego co wiem to http://www.lipowymost.pl/ mieści się w twoich kryteriach, tylko nie byłam tam. Zamierzam się tam dopiero wybrać i nie wiem czy warto. Ktoś cokolwiek słyszał o tym miejscu? Proszę o wiadomość
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
nie wiem, może komuś się przyda podbicie tematu bo ostatnio zabalowałam na wieczorze panieńskim koleżanki zaczynając od Paradizzo w Warszawie i masażu filipińskiego. Nigdy o nim nie słyszałam i nie widzę jakiejś szczególnej różnicy w efekcie bo po każdym czuję się zawaliście
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:11.