|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
samotna od wczoraj
Jest mi bardzo ciężko,nie wiem do kogo się odezwać i co zrobić, gdzie sie ruszyć.... Wczoraj zerwał ze mną narzeczony, 5 lat byliśmy razem, były zaręczyny, były plany życiowe, teraz nie ma już nic........
Czy ktoś mnie pocieszy, potrzebuję rozmowy i wsparcia....może ktoś cierpi tak jak ja??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: samotna od wczoraj
O jejku! Co się stało? Tak po prostu po 5 latach zerwał... przy takich wspólnych planach na przyszłość??!!
Cokolwiek by jednak się stało, może powinnaś pomyśleć, że lepiej, że wycofał się teraz, niż po ślubie... Teraz masz szansę ułożyć sobie życie od nowa.... Głowa do góry! Będzie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
zapraszamy serdecznie do wątku :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=93219 tam wiele dziewczyn przeżywa to samo, pocieszamy się, rozmawiamy, znajdziesz tam na pewno wiele rad, cytatów, mądrych słow ktore napisaly dziewczyny! trzymaj się mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Najgorsze jest jak coś się tak nagle kończy, człowiek nie wyobraża sobie życia, nie wyobraża sobie życia. Ale z każdym dniem powinno być lepiej.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
buuuuuu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
a może już wcześniej dawał Ci sygnały, że coś jest nie tak?? wiesz wogóle o co chodzi??? nic się nie odezwał?? nic nie powiedział?? takie sytuacje mnie szokują... przecież z dnia na dzie nie mógł przestać Cie kochać... Może to tylko chwilowy kryzys? po pierwsze - pogadaj z nim poważnie, a gdy bedziesz wiedzieć już na pewno to spróbuj pomyśleć, że skoro od Ciebie odszedł to musisz żyć dalej... bądź silna
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Wiesz, ja przechodziłam dokładnie to samo. Też byliśmy 5 lat - w zasadzie od szczeniaka. Też były plany - nie wyobrazalismy sobie, ze mogłoby nas nie być. No w każdym razie ja sobie wyobrażałam........Bo jak się okazalo mój chłopak jednak nie! Poznał dziewczyne i mnie zostawił. Wiem co czujesz. Świat się skończył. I ta ogromna pustka. Ale wiesz co? Mimo, ze teraz Ci się pewnie wydaje, że nigdy już nikogo tak nie pokochasz to jedna uwierz mi - te złe chwile miną.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrowionka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
3maj sie cieplo
jak juz Ktos wspomnial, dobrze ze teraz a nie po slubie wiem ze boli ale kiedys przestanie, czas wyleczy rany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
![]()
oreganka, trzymaj się
![]() ![]()
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
oreganka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
ze mna tez zerwał chłopak przedwczoraj i wiem co to znaczy.co prawda chodzilam z nim 5 miesecy ale jak na 16 lat to duzo.nie umialam sobie wyobrazic ze kiedykolwiek mozemy byc osobno, przechodzic korytarzem w szkole i udawac ze sie nie znamy...
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jeśli Cię to pocieszy, to ja chyba też od wczoraj jestem już sama, chyba się zakonczyl mój prawie 5 letni związek (z chlopakiem, nie narzeczonym), tyle, że ja się z tego cieszę. Poczulam ogromną ulge, bo normalnie z facetem nie moglam się dogadać od jakiegoś roku. Wczoraj wyszedł obrazony, bo ja zapytalam, czy jesli on wyjedzie za granicę do pracy (bo ma taki plan), czy będziemy nadal parą (jego odp: "nie wiem"), a nastepnie zapytalam, czy bede mogla do niego ewentualnie dojechac za jakiś zcas (jego odp: " nie wiem, czy zarobię tyle kasy, nie wiem kiedy i czy bedziesz mogla dojechać, a poza tym nie chcę brać za kogoś (zwracam uwage na slowo KOGOŚ, ja to jakiś" KTOŚ") odpowiedzialności i nie chcę brać sobie kogos na głowe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P.S . sorry,że tak chaotycznie, ale się trosze spiesszę i chcialam ująć sens rozmowy, balam sie, ze coś zapomnę z tej całej gadki ;-) Nareszcie poczulam, ze żyję i oddycham, bo od roku bylam jak w matni...
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
powiem szczerze ze ja tez wlasnie mialam faceta ktory "nic nie wiedział"...w tym sensie ze kiedys jak sie poklucilismy zapytalam czy mnie jeszcze kocha o on powiedzial "nie wiem".bylam w****iona prze masakrycznie!!!jak to?chodzimy ze soba tyle miesiacy a ty nie wiesz???teraz jeszcze nie moge troche dojsc do siebie po tym jak zerwal ze mna jak mu wygarnelam to ze tak na prawde to nie wiem czy kiedykolwiek mnie kochal.wkurzyl sie o to i zerwał...;(szkoda, bo nadal bardzo go kocham
![]() |
#17 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aga, ja też cierpialam, bo on mówił mi , że kocha, za jakiś czas to odwolywał (że nie jest pewien), potem znowu za jakiś czas mowil, że jednak kocha, a potem odwolywał ![]() ![]() ![]() Aga, ja Ci mówię, że to lepiej, że on zerwał - mój nie potrafil podjąć decyzji, aby zerwać ze mną... Ja po prawie 5 latach bycia z nim mam strasznie niskie poczucie wlasnej wartości, nerwicę totalną, nie wierze w miłość, nie wierze w szczerość, nie ufam ludziom. Ile z nim wytrzymalaś, Agusiu???? ![]() OREGANKO - NAPISZ, JAK TAM SPRAWY Z DRANIEM= BYłYM NARZECZONYM ![]()
DLA NAS NAJWAŻNIEJSZE SĄ PSY Dla jednych ważne są wieloryby, dla innych drzewa, a dla nas Psy. Te duże i te małe. Obronne i bezbronne. Rasowe i kundelki. Dla nas ważne są psie drzwiczki, psie smutki i psie marzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wina nie leży nigdy tylko po 1dnej ze stron.
To tak do przemyslenia...
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Sprawa z byłym już raczej definitywnie zakończona, nie widujemy się, nie rozmawiamy, próbuję o nim zapomnieć i żyć dalej.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() P.S. ahinsa - no właśnie. Ja teraz to wiem, że wina lezy po obu stronach. Przedtem myślalam, że tylko ja jestem winna a teraz wiem, że to nieprawda ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Przykro mi Oreganko, wiem tez jak to jest byc samotną, a jakiś czas temu tez ktos ode mnie odszedł i najpierw nie umialam sie kompletnie poukladac,bylam w totalnej rozsypce, na szczescie czas robi swoje, poukladalam sie na nowo.. dobrze ze probujesz o nim zapomniec, napewno potrwa to trochę czasu, nie wszystkie wspomnienia da się wymazac z pamięci, ale z czasem blakną, przestają az tak bolec jak teraz <przytul> Jeszcze się wszystko ułozy, tego CI zyczę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
dzięki wielkie Thalia
na razie nadal jest mi ciężko, bo nie da się tak po prostu zapomnieć o wszystkim z dnia na dzień ale powtarzam sobie że muszę to przetrwać i jakoś żyć!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Napewno dasz radę i za jakiś czas negatywne emocje miną, i będziesz znowu umiała się cieszyć życiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia? Moge tak powiedziec? ![]() Pozdrawiam.
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Oreganko, bardzo Ci współczuję...Ponad miesiąc temu zerwał ze mną chłopak i wiem dokładnie, jak się czujesz...
Czytając takie posty jak Twój zaczynam wątpić w mężczyzn... Przykro mi, że spotkało Cię takie coś i wiem, jak ciężko jest zachowywać się normalnie, cieszyć się i żyć pełną parą. Podobno-bo mi samej też ciężko w to uwierzyć, kiedy świat zwalił mi się na głowę-to przechodzi. Czas leczy rany... Sprobuj dostrzec plusy tej sytuacji. Myśl o jego wadach, nie zaletach..bo powracanie do tego co piękne tylko Cię dodatkowo unieszczęśliwi. Przeszłości nie da się już zmodyfikować, więc jesli jest ona bolesna, lepiej po prostu jej nie rozgrzebywać...i zbudować sobie nowe życie. Skoncentruj się na sobie. Pamiętaj, że jego odejście nie może mieć żadnego wpływu na Twoją pewność siebie! Wiem, że moje słowa niewiele Ci pomogą...Ale uwierz, że po prostu mi strasznie przykro. Trzymaj się ciepło!
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
![]()
Juz półtora tygodnia minelo od czasu kiedy moj eks ze mna zerwal a ja wciaz nie moge o nim zapomniec...
![]()
![]() |
#27 |
Zadomowienie
|
Poradzisz sobie
![]() ![]() ![]() ![]() Powodzenia. Trzymaj się ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:56.