|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Implanty twarzowe - pyt. do doktora
Witam,
Bardzo powaznie mysle o implantach twarzowych (broda i kosci policzkowe), ale mysl posiadania obcego ciala w swoim mnie przeraza. Nie wiem czy dobrze rozumiem temat, ale implanty twarzowe kojarza mi sie z implantami piersi - gesta, metno-przezroczysta masa...w kazdym razie obce cialo. Czy mozna w bardziej 'naturalny' sposob uzyskac ten efekt, moze sa rozne rodzaje implantow? W jaki sposob przebiegaja tego typu operacje i ile wynosi czas rehabilitacyjny? Chcialabym uzyskac efekt, jak na stronie, chociaz tutaj uzyto chyba tylko implantow na kosci policzkowe i wydaje mi sie, ze odsysanie tluszczu z twarzy, o ile to w ogole mozliwe - w kazdym razie, jak dla mnie efekt zadowalajacy : http://www.mybeautifulbody.com/en/ca...gid=1300&qty=1 Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Implanty twarzowe - pyt. do doktora
Dołączam sie do pytania i mam jeszcze kilka odnosnie tego zabiegu a mianowicie:
W jakich miejscach dokonuje sie ciecia i czy pozostaja po tym zabiegu widoczne blizny? Czy sa to implanty bez koniecznosci ich wymiany po okreslonym czasie? Dla kazdej osoby ksztalt twarzy po wszczepieniu impalntow jest sprawa dosc indywidualna - wiaze sie to roznymi ksztaltami impalntow - czy sa one wykonywane pod konkretna osobe? Jaki jest koszt zabiegu tzn. koszt implantow plus koszt zabiegu (implanty w policzkach w celu ich uwypuklenia)? Pozdrawiam. |
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
A zobaczcie te kosci policzkowe!
http://www.cheekaugmentation.com/sur...heekaug106.htm |
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Implanty dobiera się indywidualnie. C
Policzkowe - cięcie w jamie ustnej lub pod rzęsami powieki dolnej, bródkowy - w przedsionku jamy ustnej. Koszty: bródkowy - 3500 złotych, policzkowe - 7000 złotych. Można również wykorzystać przeszczep tłuszczu - okolice policzków, w okolicę bródki raczej nie nadaje się. Koszt 2500 złotych. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:25.