|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Czy z forum można tak po prostu zniknąć???
Dzisiaj zgłupiałam... Na forum międzynarodowym www.virtualtourist.com miałam od samego początku mojej bytności znajomego. Dziś (przyznaję po dłuższej przerwie) zajrzałam na to forum i nie mogłam znaleźć użytkownika. Zniknęły wszystkie posty, wątki, zdjęcia i (o zgrozo!) nawet nasza korespondencja e-mailowa
![]() ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czy z forum można tak po prostu zniknąć???
Nie wiem, nie znam się specjalnie na zasadach forum. Zastanawia mnie tylko, skąd zniknęła ta korespondencja?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Z forumowej skrzynki - coś jak PW na Wizażu.
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
hm...dziwne. Moze znasz kogoś kto tez zna te osobę i mozesz go spytac czy jemu tez poznikało wszystko ? Moze na forum odbyło się jakieś "czyszczenie" archiwum (moze gdzies masz zaznaczone usuwanie wiadomosci starszych od(...), moze zaznaczyło Ci tą osobę jako "spam" jakoś przypadkiem, albo Tobie wkradło się coś do kompa? Nie mam pojęcia, moze wypowie się ktoś bardziej obeznany w sprawach technicznych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Oczywiście, że może zniknąć. Wszystko zależy od administratora. On jest w stanie skasować użytkownika, jego posty, wiadomości itd, itp. Może po prostu Twój znajomy sam poprosił o usunięcie profilu, albo też naraził się czymś administracji, że postanowiła go usunąć. Niestety, z tego co wiem, proces nie jest odwracalny
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:42.