|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
poszukuje takiego kolorku...
poszukuje takiego szamponu koloryzujacego lub farby. wiem ze roznie wychodzi na roznych wlosach. zamieszczam fragment moich wlosow i ten ktory chcialabym uzyskac. prosze o pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: poszukuje takiego kolorku...
niktn ie pomoze?bylam dzis poszukac takiej ale niewpadlam na zaden trp...bo to ani rudy, ani miedziany...a sie w tym kolorze zakochalam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
hmm mnie sie skojazyl z ta farbka(orzechowy brąz Joanna)
moze ktos innny ci doradzi
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Monia dziekuje za odzew. zrobilam sobie kolor orzechowy szampon z wellatonu i wlasciwie uzyskalam jedynie tkai polysk, brak widocznej, wiekszej zminy...moze to po prostu jakis kasztan?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie siedzę z farbą Naturii (tylko, że to "słodkie cappuccino"
) na głowie i czekam na efekty Myślę, że tą Naturią "orzechowy brąz" mogłabyś uzyskać podobny efekt jak na fotce
|
|
|
#6 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ps: Justyna i jak ci wyszedł kolorek? |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Moze Garnier Color naturals albo nutrisse w odcieniu mahoniowym(z dopiskiem chocolatta)?Jest jeszcze z wellatonu odcien czekoladowy z toffi - tez moglabys zobaczyc
![]() Dosyc podobny mialam po coleur experte l'oreala w odcieniu praline (odcien bazowy),ale z tego co wiem on bardzo roznie wychodzi na wlosach. |
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tez nie znalazlam jeszcze nic podobnego, a ostatnio wlasnie zrobilam sobie ten orzechowy brąz Joanny i szczerze mowiac nie polecam wychodzi ciemniejszy niż ten o ktory pytasz,poza tym w ogole nie nadaje takiego blasku chociazby, niz by sie moglo wydawac po zdjeciu na pudelku (a przed farbowaniem mialam podobny odcien do Twojego) jak się juz ktoś znajdzie, też bym sie z checia zalapala i farbnela patrzylas w tej serii brillance 'asia looks' ?? moze tam by cos bylo podobnego, orzechowy maja ladny, ale taki miedz-orzech,nie znam a bym tez chciala!! pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wlasnie tez milam w planach sobie farbnac "slodkie capuccino" ale sie balam ze mi wyjdize za ciemny wyszedl mi taki wpdajacy w czerwien juz troche sie spral nie jest tak zle juz sie pzryzwyczilam heh
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Przyczajenie
|
jasny mahoń opalizujący z garnier (te od Brodzikowej
)
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
wcześniej mówiłam dokładnie o tym kolorku, no może jest bardziej brązowy niż ten o który pytasz na początku
, ale może Ci sie spodoba no i chciałam się wtrącić w wątek i zapytać czy któraś z Was drogie Wizażanki robiła sobie już włsoki ta farbką jak Wam wyszły i na jakie włoski nakładałyście?? proszę o infogorąco pozdrawiam Świetlisty brąz – intensywny, połyskujący odcień brązu http://www.schwarzkopf-henkel.pl/int...a/pl/854_s.jpg |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

moze ktos innny ci doradzi
) na głowie i czekam na efekty
Myślę, że tą Naturią "orzechowy brąz" mogłabyś uzyskać podobny efekt jak na fotce 

tez nie znalazlam jeszcze nic podobnego, a ostatnio wlasnie zrobilam sobie ten orzechowy brąz Joanny i szczerze mowiac nie polecam
wychodzi ciemniejszy niż ten o ktory pytasz,poza tym w ogole nie nadaje takiego blasku chociazby, niz by sie moglo wydawac po zdjeciu na pudelku (a przed farbowaniem mialam podobny odcien do Twojego) jak się juz ktoś znajdzie, też bym sie z checia zalapala i farbnela

jak Wam wyszły i na jakie włoski nakładałyście?? proszę o info