|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Wtajemniczenie
|
Z cynamonu na blond... jaaassssnyyyyyyy, nic nie skutkuje !!!
Czesc Dziewczynki!
Zwracam się z ogromną prośbą o pomoc, mianowicie, mam problem z zafarbowaniem włosów... mam teraz kolorek na włoskach cynamonowy (farbowany), odkad pamietam zawsze farbowałam sie na blond i chce do niego wrocic (lepiej sie w nim czuje). Probowałam na własną rękę farbą garniera jasny blond rozjaśnić moje włosy ale co sie okazuje ... po 40 minutach trzymania nie było śladu ze nakladałam cokolwiek na włosy!!! Załamałam się. Błagam doradźcie mi moje kochane jakich farb użyć zeby z mojego cynamonu jasny blond zrobić i przy tym zeby mi włosy nie wyleciały ![]() Wielkie dzięki za pomoc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.

po 40 minutach trzymania nie było śladu ze nakladałam cokolwiek na włosy!!! Załamałam się. Błagam doradźcie mi moje kochane jakich farb użyć zeby z mojego cynamonu jasny blond zrobić i przy tym zeby mi włosy nie wyleciały