![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zazdrośnice :)
Nio jestem ciekawa czy są tu jeszcze jakieś inne zazdrośnice?
![]() ![]() ![]() I mam alergie na Jego koleżanki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zazdrośnice :)
Bylo juz pare takich watkow :
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=zazdro%B6%E6 http://www.wizaz.pl/forum/showthread...t=zazdro%B6%E6 Ja jestem bardzooo zazdrosna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
po prostu Em :)
|
ja jestem czasem wogóle nie do zniesienia i dobrze o tym wiem.
potrafie gadać o jednym zdarzeniu przez kilka miesięcy :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
heh, ze mnie też nieziemska zazdrośnica...
![]() ![]()
Ze wszystkich rzeczy, które kiedykolwiek utraciła, najbardziej żal jej było rozumu... Gdzieśtam czeka na nią Książe w lazurowoniebieskich kalesonach... kiedyś ją znajdzie. Bo ona nie szuka. Nie teraz. Nie... nie teraz... She walks on the boulevard of broken dreams. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
jestem zazdrośnicą, ale staram się HAMOWAĆ
![]() mój TŻ jest większym zazdrośnikiem, więc ja nie wychodze tak, żle ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
ja też jestem WŚCIEKLE zazdrosna....a co do koleżanek mojego TŻ...hmmm już nie chcą się z nim spotykać...chyba im troche strach nie pozwala, bo ja troche taka lwica jestem
![]() ![]() ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ojjj jaka ja jestem zazdrosna..nawet jak wspomina o kolezankach to mam takie dziwne uklucie w serduszku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
tez jestem zazdrosna ale w sumie moj TŻ nie daje mi do tego powodow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
![]()
A ja nie jestem wogóle zazdrosna.
Niestety byłam w związku z baaaardzo zazdrosnym chłopakiem i momentami było to już naprawde dołujące. Osobiście wychodzę z założenia, że jeśli druga połówka chce zdradzić(ma taką wewnętrzną potrzebę-taki charakter) to i tak to zrobi, bez względu na naszą zazdrość, zaborczość i trzymanie na smyczy. ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
ja chyba jestem ze swoim TŻ za krótko, i raczej nie mamy takich sytuacji żeby być zazdrośni - hm raczej ja nie mam, bo on - to nie wiem
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Ehehe.. ja jestem zazdrosna zalezy w jakich sytuacjach.. o obecnego chlopaka nie jestem zazdrosna ani troche i to źle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Też jestem zazdrosna i to bardzo. To jest dość męczące i uciążliwe, ale ja po prostu nie umiem inaczej. Widzę, że jest nas więcej, a zawsze myślałam, że to tylko ja tak mam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Heh
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja tez lubie jak chlopak jest zazdrosny , ale bez przesady
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mowie to nie na jakims swoim przykladzie tylko akurat na mysl mi sie nasunal moj byly chlopak ktory od ponad ok. 3 lat ma inna dziewczyne a zdarza mu sie do mnie wypisywac dziwne rzeczy ![]() ![]() Ja nie jestem zazdrosna. W poprzednich zwiazkach bylam, ale teraz nie znam tego uczucia... Moj chlopak nie daje mi zadnych powodow do zazdrosci a sama sobie ich wymyslac nie zamierzam ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread...hlight=bywacie
jeszcze jeden wątek. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
Rozeznanie
|
Ja też należe do grona zazdrośnic..chociaż nauczyłam sie już panować nad tym i tak chyba jest lepiej.Mój TŻ jednak przebija mnie w zazdrości..ale to takie słodkie jak sie wqrza hehe
![]()
Nikt mnie nie poznał i nie zna mnie za dobrzE Nie ważne co osiągnę,co stworzę,co zrobiĘ Dla ślepych głupców pozostanę taka samA Nigdy przed nikim głowy nie złożĘ Nigdy przed nikim nie padnę na twarZ Tutaj..czy w piekle..do końca z honoreM Taka już jestem..i to właśnie jA
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Jeszcze jakies pół roku temu potrafiłam byc zazdrosna o to ,że mój TŻ podpalał innym laskom na ulicy fajka,teraz juz mi przeszło i to on jest zazdrosny o mnie.Dobra rada na faceta ...przestań pokazywac mu jak ci na nim zależy to on zacznie sie bardziej starac o ciebie.Sama sprawdziłam i musze przyznac ,że widac efekty.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Ja również jestem bardzo zazdrosna, ale staram się tego nie okazywać.
Na poczatku naszego związku dostawałam furii na samą mysl o Justnie (byłej dziewczynie), a fakt, że utrzymywał z nią kontakt, smsowy i na gg i to że wiecznie proponowała mu spotkania (do których całe szczescie nigdy nie doszło) poprostu budziły we mnie bestie. Zresztą wszystki jego koleżanki postrzegałam jako rywalki. Teraz z biegeim lat uważam, że było to wszystko nie potrzebne ![]() Ale zazdrosna jestem do dzisiaj, i wydaje mi się że troche zazdrości nikomu nie zaszkodzi, a świadczy to o tym, że naprawde zależy na kimś. Zazdrość jest moim zdaniem bardzo zdrowym objawem, oczywiscie wsztystko w granicach normy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Rozeznanie
|
Ta zazdrosc czasami utrudnia mi zycie....
Czasami nawet jestem zazdrosna o jego wlasna siostre ( mieszkaja razem) i mam wrazenie ze ona wie o nim wiecej, rozmawia z nim wiecej, niz on ze mna. ![]() Bo na samo stwierdzenie ze dzisiaj z siostra robil to na obiad, ogladali ten film, itd, dostaje bialej goraczki... Nie chce rywalizowac z jego siostra, ale chce zeby chociaz w polowie traktowal mnie tak jak ja... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
ja też jestem straszną zazdrośnicą :P :O
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
Hmmm...
Kiedyś byłam potwornie zazdrosna. Teraz - zdarza mi się, ale generalnie to nie mam większych powodów. ![]() Siostrę Lubego naprawdę lubię (mają dobry kontakt, bardzo dobry, wiele rozmawiają, ona na pewno o nim więcej wie - w końcu zna go od urodzenia; uważam, że ma na niego dobry wpływ), a jego koleżanki (liczne!) to moim zdaniem urocze, śliczne, warte poznania dziewczyny. ![]() ![]() Kiedyś nasz wspólny znajomy "doniósł" mi, że on swoje koleżanki przytula itp. itd. i w ogóle... Popatrzyłam się na niego dziwnie - no to co? Ja też jestem przytulańska i jak np. w szkole jest mi smutno i źle, wtulam się w jakieś męskie ramię. Bez ŻADNEGO podtekstu. A że Luby traktuje dobrze kobiety, pociesza, dba, to tylko dla mnie plus - bo o mnie dba jeszcze bardziej, a przynajmniej dzięki takim przyjaźniom wie, jak z kobietą postępować. ![]() Oczywiście nie dopuszczam do myśli sytuacji, w której np. on idzie ze mną i z kimś tam i obejmuje tę drugą. ![]() Ale gdyby np. coś się stało jego koleżance i pocieszałby ją przy mnie... Cóż, sama bym ją pocieszała. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
ja jestem strasznie zazdosna, a już najbardziej jak jedzie na zajęcia bo wiem że bedzie się widział ze swoją "przyjacióką" wrrr jak ja tej laski nie znoszę! nie znam jej bo mój TŻ stwierdził że jak sie spotkamy to się zagryziemy więc do spotkania pewnie nie dojdzie, ale wkurza mnie strasznie że np mi nie mówi że gdzieś po zajęciach byli, dowiedziałam się przez przypadek jak zobaczyłam na komórce filmik z knajpy wrrr wiem ta zazdrośc mni kiedyś zniszczy ale nie potrafie inaczej, zazdrosna jestem tylko o nią i już odliczam dni do marca gdy będą mieli obronę magisterki i nie będę musiała o niej mysleć. 4 lata się z tym męczę i chyba będę świętować ostatni dzień jego studiów.
A co mnie dobija? to że mój TŻ nie jest zazdosny o mnie ani tyci, twierdzi że mi ufa i nie jest zazdosny ;/ ja jemu tez ufam ale zazdosna jestem czy to nie jest bez sensu?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Raczkowanie
|
Myślę, że każdy tak w głebi duszy jest chociażby troszkę zazdrosny o swoją drugą połówkę (oczywiście jeżeli jest bardzo zakochany).
Ja np. też soie wyobrażam nie wiem co i robię wyrzuty partnerowi. Czasem sie nie da....i człowiek wyobraża sobie nie wiem co. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
Zazdrość jest...
zazdrość była... i zazdrość będzie ;- ) Nie ma związku w którym choć raz kiedyś, nawet w najmniejszym stopniu nie pojawiła się zazdrość... Ja jestem zazdrosna o byłą mojego TŻ pomimo tego, że Ona nie liczy się już dla niego. I na pewno była bym zazdrosna o jaką kolwiek pannę, która gdzieś kopała by w jego stronę dołki... To jest normalne- nikt nie chciałby aby ukochaną osobę ktoś skradł z pod nosa... Zaufanie mam do niego, ale nie mam do kobiet ; - )
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Rozeznanie
|
![]()
.
Edytowane przez Mroofcia Czas edycji: 2009-01-30 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
No niestety ja takze dolacze do grona zazdrosnic. Alez zazdroscia jest tak, ze jesli zaufanie zostanie nadwyrezone to zazdrosci nie da sie zwalczyc, chociaz probuje...
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Tak, tak - zazdrośnice wszystkich krajów - łączmy się
![]() ![]()
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
Jakby mój TŻ miał PRZYJACIÓŁKĘ chyba bym oszalała z zazdrości
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:30.