|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam czegoś do domu np. koca , narzuty na łóżko , dywaników łazienkowych itp...
mam dwie fajne duze świnki
wygladaja słodko chlopczyk i dziewczynka sa z takiego czegos glinianego sa slicznie kolorowe w ogrodniczkach, to sa skarbonki ok 50cm :P jakbys byla zainteresowana zrobie fotki jak uruchomie aparat mam tez wlasnorecznie robiona butelke. Tzn. malowana w rozne mazy farbami specjalnymi, ladnie wyglada z roza wysuszona. a za free moge doradzic kilka rzeczy, ktore mozna uzyc do ladnego wystroju, a kupisz rzeczy do tego najczesciej w granicy 4 zł :P bedziesz zainteresowana to masz gg moje: 666161 pozdrawiam Ania
|
|
#4 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam czegoś do domu np. koca , narzuty na łóżko , dywaników łazienkowych itp...
nie ma za co :P zawsze warto się zapytać lub zaproponować
i ja również pozdrawiam i życze powodzenia w szukaniu
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:47.

wygladaja słodko chlopczyk i dziewczynka sa z takiego czegos glinianego sa slicznie kolorowe w ogrodniczkach, to sa skarbonki ok 50cm :P jakbys byla zainteresowana zrobie fotki jak uruchomie aparat