jakie rajstopki??? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-03-16, 11:06   #1
Magdalenka86
Przyczajenie

Question

szukam porady

Czesc, bardzo milo mi Was poznac, i juz rzucam moj pierwszy temacik do dyskusji:
na codzien nosze rajstopy (pod spodnie, czy do spodnicy), jestem przyzwyczajona do koloru cielistego, może i różnych odcieni, ale ogolnie tylko ten jeden kolor noszę. Mam od pol roku chlopaka, bardzo podobaja mu sie moje nozki, a na punkcie stopek to juz ma po prostu hopla. Namawia mnie abym tez nosila inne kolory rajstop, chociażby czarne, jestem taka troszke niezdecydowana, bo wcale nie zaprzeczam innych kolorkow, ale jestem nauczona od mlodosci, nigdy nie nosialam czarnej bielizny. Chcialabym sie przełamać, bo mysle ze ladnie by mi bylo i z innymi kolorami rajstop, ale troszke się boję eksperymentować, a zalezy mi tez abym podobała się właśnie mojemu chłopakowi, sposob w jaki dziala na mnie jest po prostu cudowny. W ogole od czasu gdy z nim jestem kupuje drozsze rajstopy, dłuzej wybieram kolory, staram się. Poza tym dylematem z czarnym kolorem, jakie byscie polecały w ogloe rajstopy do noszenia?
Magdalenka86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 11:12   #2
wiatr86
Rozeznanie

Dot.: szukam porady

hej moim zdaniem warto zaryzykowac i kupic takze inne kolory,ja do spodniczek czesto nosze brazowe,czarne czy tez w jakies wzory rajtuzy i fajnie to wyglada.wszystko zalezy wiadomo od pogody i tego w co jestes ubrana.jezeli tak lubisz nosic rajtuzy,a tym bardziej Twojemu chlopakowi to sie podoba to mysle ze tym bardziej powinnac sprobowac,monotonia jest najgorsza chyba,a poza tym innym niz zawsze kolorem rajtuz nic nie tracisz pozdrawiam
wiatr86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 11:34   #3
Magdalenka86
Przyczajenie

chlopakowi podoba sie bardzo, ja jakos nie przelamuje sie, nie wiem jakie rajstopy kupowac w koncu, ostatnio kupowalam bezmajtkowe byly swietne ale podarly sie niestety bardzo szybko, lubie raczej jak sa palce wzmocnione, chociaz bez wzmocnien w zasadzie nigdy nie probowalam
Stary 2006-03-16, 13:05   #4
Magdalenka86
Przyczajenie

jakie rajstopki???

Czesc, bardzo milo mi Was poznac, i juz rzucam moj pierwszy temacik do dyskusji:
na codzien nosze rajstopy (pod spodnie, czy do spodnicy), jestem przyzwyczajona do koloru cielistego, może i różnych odcieni, ale ogolnie tylko ten jeden kolor noszę. Mam od pol roku chlopaka, bardzo podobaja mu sie moje nozki, a na punkcie stopek to juz ma po prostu hopla. Namawia mnie abym tez nosila inne kolory rajstop, chociażby czarne, jestem taka troszke niezdecydowana, bo wcale nie zaprzeczam innych kolorkow, ale jestem nauczona od mlodosci, nigdy nie nosialam czarnej bielizny. Chcialabym sie przełamać, bo mysle ze ladnie by mi bylo i z innymi kolorami rajstop, ale troszke się boję eksperymentować, a zalezy mi tez abym podobała się właśnie mojemu chłopakowi, sposob w jaki dziala na mnie jest po prostu cudowny. W ogole od czasu gdy z nim jestem kupuje drozsze rajstopy, dłuzej wybieram kolory, staram się. Poza tym dylematem z czarnym kolorem, jakie byscie polecały w ogloe rajstopy do noszenia?
Stary 2006-03-16, 13:20   #5
aniess
Zadomowienie

GG do aniess
Dot.: jakie rajstopki???

Dziwne jest co co piszesz. Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam osoby, która boi się eksperymentować z.... rajstopami.

Jeśli chcesz czarne, to idź kup do sklepu, spytaj się ekspedientki, które sa najfajniejsze. Przecież rajstopy to nie tatuaż i możesz je zdjąć i nałożyć cieliste jak zwykle.
Stary 2006-03-16, 13:25   #6
meesha
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to meesha

przeciez to tylko rajstopy....
Stary 2006-03-16, 13:26   #7
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

No ja tez sie mam zamiar przelamac i lazic w spudnicy wiosna .Chce wstapic do calzedoni i poszukac czegos w innym kolorze niz czarny i cielisty.Magdalenko wydaje mi sie ze to zalezy jaki jest kolor spudnicy, butow i gory.Wiesz zeby nie wygladac pstrokato.
Jezeli masz spudnice i gore gladka( albo jakis niewielki wzorek) to mozesz ubrac rajstopy z tez wzorkiem albo bez.A jesli na ubraniach sa elementy to lepiej wybrac gladnie rajstopy.
Wszystko zalezy od ciebie.Zawsze tez mozesz zapytac sprzedajacych w sklepach.

Belcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 13:30   #8
sky1980
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aniess
Dziwne jest co co piszesz. Szczerze mówiąc nigdy nie spotkałam osoby, która boi się eksperymentować z.... rajstopami.

Jeśli chcesz czarne, to idź kup do sklepu, spytaj się ekspedientki, które sa najfajniejsze. Przecież rajstopy to nie tatuaż i możesz je zdjąć i nałożyć cieliste jak zwykle.
potwierdzam przeciez to tylko rajstopy !!
kolor rajstop zalezy rowniez od koloru ubran jakie masz zamiar nalozyc, no ale to chyba wiesz
powodzenia
sky1980 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 13:33   #9
HEMEL
Raczkowanie

Chyba najwazniejsze, zebys sama sie dobrze w nich czula...bo co Ci z tego, ze bedziesz sie mu podobala jak Twoja glowe zaprzatac beda mysli typu "zle wygladam", "kolor nie ten", "kiedy je wreszcie sciagne" Co do rajstop to ja lubie rozne kolory i najczesciej wybieram z mikrofibry (nie wiem czy tak sie to pisze)

HEMEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 13:33   #10
Magdalenka86
Przyczajenie

no tak, bylam tez i w sklepie poradzalam sie, wiadomo, po prostu chce jak najladniej wygladac dla mojego ukochanego, jutro zrobie przelom, dzinsowa spodniczka, kremowy top i czarne rajstopki, mam kozaczki wysokie, pod kolanko, ale jak je zdejme bedzie widac nozki, co o tym sadzicie?
Stary 2006-03-16, 13:50   #11
Magdalenka86
Przyczajenie

czuje sie w nich dobrze, jedynie chce sie przemoc z czarnym kolorem, czuje ze jest on dobry i pasujacy, po prostu wczesniej ich nie nosilam, to raczej problem stanowi.
Stary 2006-03-16, 14:03   #12
Eenax
Zakorzenienie

GG do Eenax

Niecierpię rajstop. W zimie zawsze sie musze przyzwyczajac do ich noszenia.
No i w zimie nie chodze w spodnicy. Ale w ciepłe dni ubuieram ponczochy.
No czasem rajstopy ale takie połkryjące i zazwyczaj pod kolor bluzki czyli: czerwone, turkusowe, ciemny róz czy zielone.
Eenax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 14:04   #13
HEMEL
Raczkowanie

No to sprobuj!!Ja czesto nosze czarne rajstopy, tylko staram sie wtedy reszte stroju jakos urozmaicic kolorystycznie

HEMEL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 14:14   #14
Magdalenka86
Przyczajenie

ja uwielbiam rajstopy, nie lubie za to ponczoch kwestia gustu
Stary 2006-03-16, 14:16   #15
Magdalenka86
Przyczajenie

no wlasnie, a co z czarnymi rajstopami pasuje najbardziej wg was?
Stary 2006-03-16, 14:27   #16
fredka
Rozeznanie

Chyba naprawde bardzo absorbuje Cie temat rajstop, na Dusznym przewinął mi się podobny Twój wątek

To tylko rajstopy, również nie rozumiem dylematu
fredka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 15:13   #17
Jelonek
Zakorzenienie

Proszę nie zakładać kilku takich samych wątków na różnych forach!
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-03-16, 15:18   #18
Magdalenka86
Przyczajenie

przepraszam, to dla mnie technika za wysoka,nie znam sie, to moze ja sie nie bede mieszala juz w to, pozdrawiam
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości