|
|||||||
| Notka |
|
| Makijaż - pytania do wizażystki Miejsce, w którym rozmawiamy o wizażu, stylizacji, kosmetykach kolorowych oraz trendach w makijażu. Masz pytanie? Zadaj je wizażystce. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Zakochana w zielonych cieniach:))
Ostatnio strasznie spodobaly mi sie zielone cienie. Dzis sobie nawet takie kupilam. Kolor jasny zielony i oczywiscie perlowy
Tylko teraz mam pytanko Jestem blondynka o niebieskich oczkach i nie wiem czy taki kolorek do mnie pasuje?? AA i jeszcze jedno do jakich barw ubran beda pasowaly oczka pomalowane na zielono??
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zakochana w zielonych cieniach:))
do zielonych rzecz jasna
a czy będą pasowały to raczej kwestia indywidualna, czasem coś co jest nie w zgodzie z zasadami makijażu może pięknie wyglądać, więc po prostu się nim umaluj
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
no wiem ze do zielonych rzeczy ale jakie inne
Bo chcialabym zaryzykowac np do turkusu ale nie chce sie zblaznic ))
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
Każdy cień pasuje do każdego koloru oczka, tylko trzeba go umiejętnie użyć
Osobiście nie zaryzykowałabym turkusu do zieleni Może z różem wyglądałoby to ładnie? Albo jako ozywienie spokojnego stroju?
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
A jaki to odcień koloru? wklej jakąś wskazówkę- np. zrób plamę tego koloru w programie graficznym i wrzuć tu to doradzimy no bo zielonych odcieni jest caaale mnóstwo
Albo zdradź firme i numerek
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.

Tylko teraz mam pytanko
Jestem blondynka o niebieskich oczkach i nie wiem czy taki kolorek do mnie pasuje?? AA i jeszcze jedno do jakich barw ubran beda pasowaly oczka pomalowane na zielono??