|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Skutki uboczne diety?
Słuchajcie mam problem. OD tygodnia zaczęłam się odchudzać. Pierwszy raz w życiu. Zawsze jadłam ile chciałam i byłam szczupła, a jadłam naprawdę dużo. Ostatnio jednak wyglądam coraz gorzej, więc postanowiłam wziąć się za siebie. Nie mam pojęcia o dietach. Po prostu bardzo ograniczyłam to co jem, ale jem dalej to samo. Tylko w maleńkich ilościach. Noi żadnych słodyczy, tłustych potraw. I zaczęłam codziennie sporo jeździć na rowerku i ćwiczyć. Jest 8 dzień diety.
Efekt? Jestem cały dzień, nieustannie głodna. Nawet zaraz po jedzieniu. Od tygodnia mam ciągłe dreszcze Wczoraj zauważyłam, że zrobił mi się brzuch jak balonik. Jak u dzieci w Afryce Zamiast się zmniejszyć jest większy. Od razu mówię, że nia mam wzdęć. Nie wiem co zrobić. Czy to jest normalne? MOże za ostro zaczęłam?
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Skutki uboczne diety?
Ja też tak zaczęłam dietę, ale na początku nie ćwiczyłam. U mnie nie było takich efektów, no ale może rzeczywiście Ty się mocniej ograniczasz. A może brzuch jest większy, bo jesteś przed okresem?
|
|
|
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Skutki uboczne diety?
moja rada jest jedna - poczytaj uwaznie forum nasze, poskacz po linkowni i zobacz na czym doookladnie polega zdrowa dieta prowadzaca do sukcesu, skonfrontuj ja z tym co robisz i bedziesz miala odpowiedz na swoje pytanie. wydaje mi sie ze ograniczylas jedzenie za bardzo, za szybko a do tego zaczelas wiecej sie ruszac....min. jak dla mnie, to 1200 - 1300kcal dziennie przy wysilku fizycznym nie jakims wielkim. mowie - poczytaj a sama sie przekonasz co robisz zle.
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:08.

Wczoraj zauważyłam, że zrobił mi się brzuch jak balonik. Jak u dzieci w Afryce