|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z salą
Dziewczyny jak trwoga to na Wizaż... Mój wielki dzień już w kwietniu. Mamy salę, umowę podpisaną już od listopada zeszłego roku. Byłam pewna, że to to wymarzone miejsce ale miałam pewne wątpliwości-są dwie sale, więc dwa wesela jednocześnie. Bałam się, że będzie słychać muzykę z drugiej imprezy. Zrobiłam wywiad u znajomych ( to dość znany lokal w moim rejonie), przekopałam internet w poszukiwaniu opinii i nic nie znalazłam na ten temat. Kierownik twierdzi, że zawsze tam były dwie imprezy i było ok ale wiadomo. Jak byliśmy tam na obiedzie to muzykę było słychać bardzo (na drugiej sali było wesele), ale drzwi były pootwierane no i wiadomo w drugiej sali muzyki nie było. Umowę podpisaliśmy ale dosłownie przed chwilą natknęłam się na opinię w internecie, że słychać i że przeszkadza. Zamieszczona 3 tyg temu. Dopadł mnie stres, wiem że mleko się rozlało, ale co mogę zrobić? Miałyście tego typu sytuacje? Nie chcę panikować ale chyba zaczynam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Problem z salą
Może i lepiej by było być jedynym weselem w okolicy, ale według mnie nie masz się czym przejmować, szczególnie w tej chwili, bo na zmianę sali już trochę późno, nie mówiąc że znalezienie odpowiedniej może graniczyć z cudem. Muzyka z drugiej sali może przeszkadzać, ale naprawde są gorsze rzeczy. Najważniejsze to jedzenie. dobra muzyka, atmosfera i dekoracje, aby stworzyć klimat na którym Ci zależy
![]()
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.