|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z odrostami
Witam, farbuję włosy chłodnymi, popielatymi odcieniami blondu. Jednak kolor nie wychodzi równomierny i odrosty są zdecydowanie cieplejsze od reszty włosów . Czy jest jakiś sposób by pozbyć się z nich czerwonego odcienia, poza dekoloryzacją ( bo rozumiem że gdybym ją zastosowała to nabrałyby podobnego odcienia co reszta włosów)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Problem z odrostami
witaj, ale nic nie piszesz jaki masz naturalny kolor wlosow, moze najpierw trzeba rozjasnic wloski,potem nalozyc kolor.albo stosowac farby rozjasniajace , ladny kolor daje farba rozjasniajaca z Londy, pozdrawiam..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
najpierw sie rozjasnia odrosty i tylko odrosty!!!!!!!a potem nakłada sie na nie farbe po 15 min nakłada sie farbe na reszte włosoowi<jesli jest to konieczne> wtedy maja jednolity kolor i nie sa zniszczone
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
problem z odrostami!!
Mam blond pasemka,średnio co 1,5 miesiaca chodze na zafarbowanie odrostów.Niestety prawie zawsze wychodze z cała "białą" głową,poprostu fryzjerka nie trafia w stare pasemka,tylko robi nowe.Też tak macie??
![]() Jutro ide do fryzjera i boje sie,ze znowu bede cała blond. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Rozeznanie
|
Dot.: problem z odrostami!!
Ewulko, a ty może fryzjerkę zmień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Wtajemniczenie
|
Tez tak mam, dokladnie tak samo. Robilam pasemka 2 razy, u innych fryzjerow, i zawsze mialam biala glowe. Ale mi sie wydaje, ze kazdy tak robi, chociaz wczesniej myslalam, ze "dorabiaja" tylko odrosty... Nie wiem, moze sie myle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
No wiesz, mój szwagier-fryzjer robi tylko odrosty, więc nie każdy fryzjer jedzie po całości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:10.