|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Warszawianki...prosze o pomoc:)
Witam
![]() W sobote wybieram sie do Wawki na dni otwarte AWFu..tam wlasnie chce zdawac w przyszłym roku ![]() No i kurde moze takie dosc dziwne pytanie ale licze na Wasza pomoc ![]() Chodzi mi o dojazd na Marymoncką. Z mojego miasta wyjezdzam ok 6...do wawy dotre na ok 9. i wysiadam na wilenskim obok caerfurra.No i teraz kurna problem...ide sobie kupic bilet całodobowy( u siorki zostaje na weekend no i teraz do ktorego autobusu mam wsiasc? i ile przystanków jechac.Chce sie wyrobic tak przed 10.00. Kurde boje sie ze sie pogubie..Mogłybyscie mi pomoc?No i kolejne pytanko..bo jak juz sie dni otwarte skonczą to chciałabym pojechac do Arkadii na zakupy.Wiem ze jak sie jedzie na Marymoncka to przejezdza sie przez Arkadie..ale pozniej z Marymonckiej w ktoru autobus powinnam wsiasc i ile przystanków jechac zeby dotrzec do Arkadii?? I kolejne (sorka ze tak męcze) Jesli w Arkadii nic bym sobie nie znalazła(w co wątpie bo tam zawsze sie cos kupi to chciałabym wrocic do Caerfurra na Wilenską i tu kolejne zapytanie jak jechac??No to tyle odnosnie rozkładu jazdy..mam nadzieje ze mi pomozecie ![]() A tak na marginesie chciałam sie spytac odnosnie ciuchów w Ardadii i Caerfurze..byłyscie moze niedawno? jakies przeceny....mnie głównie interesują jeansy..ostatnio jak byłam w wawie na zakupach to w diversie kupiłam spodnie i chwale je sobie albo tez jakis fajny T-shirt w New Yorkerze zawsze jakies fajne były.ale nie wiem jak teraz..Wy sie orientujecie w tych centrach....powiedzcie jak sytuacja sie przedstawia.Będę niezmiernie wdzieczna na pomoc
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Warszawianki...prosze o pomoc:)
mozesz wsiąćć w 6 (tramwaj) pod Carrefourem i dojedziesz przez Arkadię na AWF,o ile sie nie myle
|
|
#3 |
|
Rozeznanie
|
oki..a jak dalej do Ardkadii spowrotem i pozniej jak cos do Caerfurra...ile przytsanków i wogole..ehh ja sie tam zgubie:P
Pomozcie pliss
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
spowrotem pewnie tym samymy :P
http://www.ztm.waw.pl/ Po lewej stronie masz 'DOJAZD' moze to cos Ci pomoze http://www.awf.edu.pl/
|
|
|
#5 |
|
Zadomowienie
|
"6" to dobry pomysł
odnośnie przystanków to w każdym autobusie masz rozkład trasy: nie pogubisz się, zwłaszcza, że na każdym przystanku jest tabliczka z jego nazwą. zatem przystanek obok AWFu nazywa się "awf" a arkadii nie sposób przeoczyć z AWFu dojedziesz do Arkadii jeszcze 17-stką
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Dorcius, spoko, nie zgubisz się
![]() Zajrzyj na stronę internetową http://www.mza.waw.pl/ - tam są spisy przystanków. Ja nie pamiętam, czym się da pokonać taką trasę, ale np. ten tramwaj 6 możesz tam obejrzeć i policzyć przystanki. Poza tym popatrz jeszcze na inne warianty, plan miasta tez tam kiedyś był na stronie. |
|
|
|
|
#7 |
|
Rozeznanie
|
oki dzięki dziewczyny mysle ze sobie poradze;D
a wiecie cos moze o ciuchach a arkadii czy caerfurze...powiedzcie mi cos o tym jesli mozecie..bo ja jestem ciekawa jak tam sytuacja sie przestawia..jakies nowe kolekcje? obnizki?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:14.

z AWFu dojedziesz do Arkadii jeszcze 17-stką