|
Notka |
|
Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Co robicie w sierpniowy weekend ?
Witajcie kochane Wizażanki,
mam mały problemik - chciałabym pojechać z moim TŻ na sierpniowy weekend w góry.Myślę o okolicach Zwardonia, Milówki, Węgierskiej Gorki - a może Wisła , Ustroń. Sama nie wiem. Pomóżcie kochane - chodzi mi o prywatne kwatery w miarę spokojnej okolicy , ale żeby wieczorkiem można było wyskoczyć np. na małe piwko. Liczę na Waszą pomoc. Piszcie też co Wy planujecie wtedy robić ![]() Dziękuje z góry za pomoc i sugestie. Pozdrawiam ![]()
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co robicie w sierpniowy weekend ?
Skoro cisza i spokój to ja polecam Szczyrk (Wisła też jest ok, ale tam jest już mniejszy spokój). Tylko, że kwaterkę już by należało zaklepać, bo skoro to długi weekend to może być problem znaleźć coś od ręki na miejscu.
Bardzo podobało mi się również w Polańczyku - piękne widoki i spokój. Ale to już wyprawa dalsza. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dot.: Co robicie w sierpniowy weekend ?
Będzie ciężko z noclegami, ja szukam już od tygodnia w okolicy Jeleniej Góry, Szklarska Poręba i nic. Cała Polska gdzieś wyjeżdża, w końcu się poddałam i jedziemy do Czech, tam 15 sierpnia pracują więc jest łatwiej cos znaleźć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:27.