Nie radzę sobie z samotnością - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-12-05, 19:34   #1
nazwa__
Przyczajenie

Nie radzę sobie z samotnością

Nie radzę sobie z samotnością i napięciem seksualnym. Zawsze wolałam być singielką, facet wydawał mi się być niepotrzebną kulą u nogi. Za niedługo skończę 25 lat i w życiu nie pomyślałabym że kiedyś będę pisać takiego posta. Skończyłam już studia, w pracy większość to wiekowi faceci. Przegapiłam najlepszy okres na poznawanie facetów, studia, różne imprezy, juwenalia. Zarejestrowałam się na portalach randkowych wiążąc z nimi nadzieje. Na jednym większość po 30stce, na innym popularnym na "b" albo nieaktywne profile albo same nieciekawe typy szukające seksu albo faceci, którzy w ogóle mi się nie podobają. Jestem atrakcyjna, nie mam jakichś wielkich wymagań co do wyglądu, ale facet musi mi się minimalnie podobać, a mam wrażenie że polacy są strasznie zaniedbani w większości. Gdzie jeszcze można kogoś poznać? Jestem zrozpaczona bo czuję się bardzo samotna (przez to że wszystkie koleżanki są w związkach) a na dodatek z wiekiem mam coraz większe potrzeby seksualne które kiedyś były prawie zerowe... Masturbacja nie pomaga.
nazwa__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-05, 22:17   #2
MissChievousTess
Zakorzenienie

Dot.: Nie radzę sobie z samotnością

Wyjść z domu. Zmienić coś zamiast biegać pod stałej trasie praca-dom.
Iść np. na męską siłownię, do klubu, pójść biegać z grupą ludzi, dołączyć np. do klubu górskiego, poszukać ludzi jeżdżących razem na rowerach. Faceci lubią sporty, ale nie typowo "babskie", więc na areobik, pilates czy jogę raczej nie przyjdą.
Kurs komputerowy? Jakieś studia podyplomowe?
Jak nie pasują Ci Polacy to szukaj obcokrajowca. Kto Ci zabroni?
Są wyjazdy, imprezy dla singli. Nawet Sylwestrowe. Może coś zaplanuj?
Internet raczej nie załatwi za Ciebie sprawy. Na stronie na "b" niestety mało normalnych facetów.
Stary 2016-12-06, 07:28   #3
Adrianna_8
Zakorzenienie

Ja na portalu "B" poznalam swojego faceta . Chyba trafilam na jakas zyle zlota :P.

Wszystko juz zostalo powiedziane. Silownia, kluby, puby, spotkania organizowane w miescie, speed dating moze?!

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-06, 08:48   #4
ama4
High Quality Since 2007

Wiem co to portal na B, ale nie wiem co to za portal gdzie większość facetów jest po 30stce. Może spróbuj tego na S :P
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-06, 10:26   #5
Sanbi145
Raczkowanie

Najlepiej tego na W - Wyjście z domu
Sanbi145 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-06, 11:05   #6
kennedy
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nazwa__ Pokaż wiadomość
Nie radzę sobie z samotnością i napięciem seksualnym. Zawsze wolałam być singielką, facet wydawał mi się być niepotrzebną kulą u nogi. Za niedługo skończę 25 lat i w życiu nie pomyślałabym że kiedyś będę pisać takiego posta. Skończyłam już studia, w pracy większość to wiekowi faceci. Przegapiłam najlepszy okres na poznawanie facetów, studia, różne imprezy, juwenalia. Zarejestrowałam się na portalach randkowych wiążąc z nimi nadzieje. Na jednym większość po 30stce, na innym popularnym na "b" albo nieaktywne profile albo same nieciekawe typy szukające seksu albo faceci, którzy w ogóle mi się nie podobają. Jestem atrakcyjna, nie mam jakichś wielkich wymagań co do wyglądu, ale facet musi mi się minimalnie podobać, a mam wrażenie że polacy są strasznie zaniedbani w większości. Gdzie jeszcze można kogoś poznać? Jestem zrozpaczona bo czuję się bardzo samotna (przez to że wszystkie koleżanki są w związkach) a na dodatek z wiekiem mam coraz większe potrzeby seksualne które kiedyś były prawie zerowe... Masturbacja nie pomaga.
Zdecyduj sie bo trohe sovie przeczysz w tym co piszesz. Skoro facet nie byl ci potrzebny to czemu czujesz ze przegapilas?

Co to znaczy ze masturbacja nie pomaga? To jakiej chcesz pomocy w tym kierunku? Hmm nie wiem czy mieszkasz w mnikeszym czy wiekszym miescie ale np w krk na timderze bylo sporo przystojnych chlopakow. Na silce w gk przystojniakow widzialam w robocie? Przedzial 25+ i powiedzialabym ze wiecej fajnych niz niefajnych moze za ostro oceniasz ludzi?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-06, 14:36   #7
201712242137
Konto usunięte

Ja się tam autorce nie dziwie, mnie też rzadko który Polak się podoba i jeślibym wróciła na stałe do Polski to oj, z dużym prawdopodobienstwem zylabym w celibacie, juz o związkach nie mówiąc :p.
Mnie też ciężko było znaleźć kogoś sensownego przez portale, więcej fajnych ludzi poznałam "na zywo". Także polecam branie udziału w różnych wydarzeniach, wieczorkach tematycznych, jak i poznawanie znajomych znajomych.
201712242137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-06, 15:11   #8
nazwa__
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Ja na portalu "B" poznalam swojego faceta . Chyba trafilam na jakas zyle zlota :P.

Wszystko juz zostalo powiedziane. Silownia, kluby, puby, spotkania organizowane w miescie, speed dating moze?!

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Widocznie miałaś szczęście Mi się tam spodobał 1 (słownie jeden) chłopak, napisałam do niego, ale odpisał bo nie logował się tam chyba od kilku miesięcy.

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:05 ----------

Cytat:
Napisane przez karaba_la_sorciere Pokaż wiadomość
Ja się tam autorce nie dziwie, mnie też rzadko który Polak się podoba i jeślibym wróciła na stałe do Polski to oj, z dużym prawdopodobienstwem zylabym w celibacie, juz o związkach nie mówiąc :p.
Mnie też ciężko było znaleźć kogoś sensownego przez portale, więcej fajnych ludzi poznałam "na zywo". Także polecam branie udziału w różnych wydarzeniach, wieczorkach tematycznych, jak i poznawanie znajomych znajomych.
W Polsce jest jakiś procent fajnych chłopaków, tylko że albo są zajęci albo naprawdę rzadko ich spotykam. Nie lubuję się w jakiejś egzotycznej urodzie, raczej takiej zwykłej, ale w polskich facetach jest często coś co mnie po prostu odrzuca.
Też zaczęłam się już zastanawiać nad wyjazdem za granicę w poszukiwaniu lepszego życia. Nawet jak nie znalazłabym tam nikogo to chociaż może inaczej odczuwałabym tą samotność. Już nie wiem czy to wina regionu, czy co. Znajomych nie mam i to może być dużym problemem.

---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
Zdecyduj sie bo trohe sovie przeczysz w tym co piszesz. Skoro facet nie byl ci potrzebny to czemu czujesz ze przegapilas?

Co to znaczy ze masturbacja nie pomaga? To jakiej chcesz pomocy w tym kierunku? Hmm nie wiem czy mieszkasz w mnikeszym czy wiekszym miescie ale np w krk na timderze bylo sporo przystojnych chlopakow. Na silce w gk przystojniakow widzialam w robocie? Przedzial 25+ i powiedzialabym ze wiecej fajnych niz niefajnych moze za ostro oceniasz ludzi?

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Przegapiłam właśnie dlatego, że nie był mi potrzebny. A teraz jest i nie mam gdzie poznać. Błędne koło się zamyka.

---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
Napisane przez ama4 Pokaż wiadomość
Wiem co to portal na B, ale nie wiem co to za portal gdzie większość facetów jest po 30stce. Może spróbuj tego na S :P
właśnie o tym mówię może z moich okolic tacy tam się logują

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Sanbi145 Pokaż wiadomość
Najlepiej tego na W - Wyjście z domu
Wychodziłabym gdybym miała z kim. Od czasu do czasu idę do klubu, ale po pubach czy barach raczej sama nie będę chodzić bo to się moja z celem.
nazwa__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-06, 15:17   #9
201712242137
Konto usunięte

Nie masz w ogóle żadnych znajomych, z pracy, nic? Nikogo żeby wyjść gdzieś chociaż raz na jakiś czas? Nawet jesli, to zawsze można też zacząć od poznania zwykłych znajomych właśnie, może na jakichś portalach tematycznych albo po prostu rozglądając się po swoim otoczeniu (zaciesnic wiezy z kimś z pracy itp.)

Edytowane przez 201712242137
Czas edycji: 2016-12-06 o 15:21
201712242137 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości