|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów i fryzury Podyskutuj o pielêgnacji w³osów krêconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawd¼ modne fryzury: ciêcia, koloryzacje, fryzury na ¶lub, wesele, Komuniê, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Grzywa czy grzyweczka...hm
Mam do¶æ swojej fryzury
..ca³y czas tak samo hm chyba juz przez 8 lat, poprostu mam do¶æ i chcê zmiany .Bardzo bym chcia³a zmieniæ fryzurke ale nie wiem czy pasowa³a by mi grzywka , taka gêsta , ewentualnie tak ¶cieta hm na bok ...Mam kanciaste rysy twarzy i wysokie czo³o.W chwili obecnej w³osy siêgaja mi do ³opatek ale mam je wycieniowane.Grzywke mam tak± która siêga mi do nosa i zawsze czesze j± na bok .Prosze o szybka odpowied¼.PS.Co¶ w tym stylu ...http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1142769654 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 799
|
Dot.: Grzywa czy grzyweczka...hm
hmmm dobrez byloby zobaczyc twoja twarz, ale wydaje mi sie ze nie byloby tak zle u reese witherspoon bylo w zasadzie dobrze:
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów i fryzury
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:45.

..ca³y czas tak samo hm chyba juz przez 8 lat, poprostu mam do¶æ i chcê zmiany .Bardzo bym chcia³a zmieniæ fryzurke ale nie wiem czy pasowa³a by mi grzywka
...Mam kanciaste rysy twarzy i wysokie czo³o.W chwili obecnej w³osy siêgaja mi do ³opatek ale mam je wycieniowane.Grzywke mam tak± która siêga mi do nosa i zawsze czesze j± na bok .Prosze o szybka odpowied¼.PS.Co¶ w tym stylu ...