|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Czy możliwe,że jestem w ciąży?
Hej,
Chciałabym się was poradzić... Ostatnio mam taki problem,współżyłam z chłopakiem bez zabezpieczenia,ale on nie skonczył w środku. Po 10 dniach miałam takie plamienie,które było bardzo ubogie,trwało może dwa dni,ale nie było ciągłe. Był to śluz z lekko widoczną krwią. Okres mam nieregularny,ale powinnam go dostać tak do 20 dnia miesąca. Jutro kończy się miesiąc a ja nawet nie czuje zbliżającego się okresu. Czasami pobolewa mnie brzuch na dole,tak samo jest z prawym jajnikiem. Zadnych innych zmian u siebie nie zaobserwowałam. Robiłam 3 testy ciążowe,każdy wyszedł negatywny. Myślicie,że test mógł wyjśc fałszywy a to plamienie mogło być plamieniem implantacyjnym ? Poczekać jeszcze i zrobić test czy od razu udać się do lekarza? Któraś z was już tak miała? Czekam na odpowiedź. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Czy możliwe,że jestem w ciąży?
Moim zdaniem nie jestes ale idz na badanie z krwi i bedziesz wiedziala, nie wiem po co zyc w niepewnosci i sie stresowac
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Jesli testy byly robione po 14 dniach od wspolzycia, sa negatywne, to ciazy nie ma.
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
też tak myślałąm,dopóki w internecie nie natknęłam się na różne opinie kobiet. Jedne mówią,że od razu test im wykrył ciąże ale są też takie,które pisały,że robiły dużo testów i wszystkie wychodziły negatywnie,dopiero po dłuższym czasie (powżej miesiąca) wychodziły pozytywne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.