|
|||||||
| Notka |
|
| Medycyna estetyczna W tym miejscu znajdziesz pytania i odpowiedzi z zakresu medycyny estetycznej. Wejd¼ i zobacz jak mo¿esz podnie¶æ jako¶æ swojego ¿ycia. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#1 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 30
|
Zabiegi pielêgnacyjne twarzy
Cze¶æ wiza¿anki. Chcia³abym zainwestowaæ w urodê. Ale wiecie, nie chodzi mi o botoksy i te inne, ale o zabiegi, które choæ troche pomoga mi siê uchroniæ przed starzeniem
Nie mówie te¿ o zwyk³ych peelingach u podrzêdnych kosmetyczek, ale o prawdziwych zabiegach w klinikach medycyny estetycznej. Jakie zabiegi mo¿ecie mi poleciæ? W jakiej klinice?
|
|
|
|
#2 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 70
|
Dot.: Zabiegi pielêgnacyjne twarzy
Uhuhu dziewczyno, zaczê³as porzadny temat
Sama jestem ciekawa, bo ju¿ mam do¶æ "oczyszczania twarzy" u kosmetyczek
|
|
|
|
#3 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 70
|
Ja kojarze tez mezoterapie ig³ow±,no ale w to wchodz± nak³ucia, wiêc nie wiem jak sie na to zapatrujesz. Znany jest te¿ ten ca³y wampirzy peeling czy cos, ale czy on dzia³a dobrze to ja nie wiem
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 68
|
Wiêkszo¶æ tego, co wymieniacie jest skuteczne - pamiêtajcie tylko, ¿e ¿eby by³ efekt trzeba to powtarzaæ co jaki¶ czas. Skóra przecie¿ siê odnawia, wiêc nowym warstwom trzeba to samo zafundowaæ.
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 68
|
A ten laserowy peeling wêglowy to przy ró¿nego typu alergiach te¿ mo¿na stosowaæ?
Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-11-19 o 22:14 |
|
|
|
#6 | |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Cytat:
Ta vesuna te¿ ma takie zestawy?
|
|
|
|
|
#7 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 213
|
Hmm trzeba by siê dokladnie dowiedzieæ, ale wydaje mi sie, ze tak. Ale nie wiem czy wszystkie zabiegi maj± w zestawach, w cenniku s± jakies promocje i jakie¶ zestawy, trzeba by tam zerkn±æ.
|
|
|
|
#8 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
Wampirzy lifting szczerze polecam. Tylko na dobrym systemie ¿eby by³y efekty. Ale niestety oprócz nak³uæ pobieraj± Ci krew, wiêc nie wiem co Ty na to.
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 24
|
Na taki temat czeka³am
ju¿ jestem zmêczona wizytami u kosmetyczek. A tak relaksujaca muzyczka, przyciemniona ¶wieczka i pielêgnacja w sam raz na zimowe d³ugie wieczory )
|
|
|
|
#10 |
|
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 28
|
Ja mogê poleciæ zabieg Geneo. Robi³am go ostatnio i jestem bardzo zadowolona. Na pewno nie daje efektu wyg³adzenia zmarszczek (ja nie mam co jeszcze wyg³adzaæ
, ale ¶wietnie od¿ywia i dotlenia skórê.By³am w szoku jak po zabiegu skóra ch³onê³a kremy. Tutaj jest wiêcej na temat zabiegu: <ciach> Edytowane przez 61a08125505a341f1365cc627294330b05bf0ff7_5eb5e47234ae2 Czas edycji: 2018-11-19 o 22:16 |
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 155
|
to poleca³yby¶cie bardziej ten geneo czy jaki¶ laser na zmarszczki?
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 63
|
Wydaje mi sie ¿e najlepiej umówiæ siê na jak±¶ konsultacjê ¿eby lekarka czy tam kosmetyczka wybra³a dla nas odpowiedni zabieg. Tak samemy to mo¿na sobie decydowaæ na chybi³ trafi³ a jak z efektami to nie wiadomo
|
|
![]() |
Nowe w±tki na forum Medycyna estetyczna
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.

Nie mówie te¿ o zwyk³ych peelingach u podrzêdnych kosmetyczek, ale o prawdziwych zabiegach w klinikach medycyny estetycznej. Jakie zabiegi mo¿ecie mi poleciæ? W jakiej klinice?

Sama jestem ciekawa, bo ju¿ mam do¶æ "oczyszczania twarzy" u kosmetyczek