|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Targi kosmetyczno-fryzjerskie:)
Witam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Targi kosmetyczno-fryzjerskie:)
Byłam dwa lata temu. Za parking w okolicach targów 30 zł, niestety nie było miejsca, żeby zaparkować w miarę blisko i za rozsądną cenę. Wejście na targi o ile dobrze pamiętam 30 zł za osobę. Ludzi było sporo, więć żeby coś obejrzeć trzeba było się przeciskać. Kosmetyków, sprzętu rzeczywiście dużo było, jednak więcej bym nie pojechała. Jest dużo hurtowni kosmetycznych w których można znaleść kosmetyki i sprzęt w podobnej cenie. To tylko moje skromne zdanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zależy jakie targi i zalezy w jakim mieście - czasami jest fajnie a czasami po prostu lipa. Zależy też kto jest organizatorem - wybierając się na takie targi ja bym przede wszystkim sprawdziła jakie firmy będą się wystawiać i co mniej więcej będzie można pobaczyć.
Co do sympozja - żeby się na nie dostać trzeba dodatkowo opłacić wstep na te sympozja czasami są to koszty 80 zł czasami 150 zł - zależy z czego są i kto je prowadzi. Po prostu samemu trzeba szukać i przede wszystkim sortować informacje co by w razie czego Cie interesowało ![]() Na targach czasami na własnej skórze można się przekonać na temat danych 'zabiegów' czy wypróbować dany produkt więc też jest to na plus. Tańsze zakupy też są możliwe więc też na plus .. Nie wiem co by Cie dokładniej interesowało ![]()
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Dzięki za opinie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:20.