|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Ciągle się poddaję.
Nie wiem co się ze mną dzieje. Jak tylko coś mam zrobić do końca to wycofuje się z tego. Tak było z prawem jazdy, chociaż rodzice mówili, że sobie lepiej radzę niż siostra, siostra podchodziła 12 razy. Ja podeszłam tylko dwa razy i te dwa razy nie zdałam jazdy i odpuściłam. Teraz znów jest to samo, znów się poddaję, zamykam się w sobie przed kimś, na kim mi bardzo zależy. Nie chcę cierpieć stąd takie moje zachowanie. Boję się zrobić krok na przód, boję się powiedzieć o czym myślę, bo jeśli zostanę wyśmiana... Jestem z chłopakiem prawie rok, a boję się mówić o moich marzeniach, otworzyć się przed nim, boję się, że on pomyśli o mnie "nienormalna". On mówił, że nie, a co jeśli tylko tak mówił, a pomyśli coś i innego. Tak mam od dzieciństwa, chciałabym to zmienić, ale sama już nie wiem jak.
Edytowane przez Ashley001 Czas edycji: 2016-12-06 o 21:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Ciągle się poddaję.
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |||
High Quality Since 2007
|
Dot.: Ciągle się poddaję.
Cytat:
Jakie są Twoje marzenia? Może napisz nam najpierw tutaj o co chodzi i jaki ma związek Twój chłopak z Twoimi marzeniami? Czemu ma o Tobie pomyśleć jako nienormalnej? I jaki ma związek lęk przed odrzuceniem z tym, że nie chce Ci się zapisać na kolejny termin egzaminu? Dla mnie to dość naciągana teoria na siłę, że w jednym i drugim przypadku chodzi o to samo. Skoro byłaś już 2 razy na egzaminie to wiesz jak to jest i wiesz, że możesz to zdać, tylko nie umiesz się zebrać i zapisać na kolejny termin.
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.