Ciągle się poddaję. - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-12-06, 21:28   #1
Ashley001
Przyczajenie

Ciągle się poddaję.

Nie wiem co się ze mną dzieje. Jak tylko coś mam zrobić do końca to wycofuje się z tego. Tak było z prawem jazdy, chociaż rodzice mówili, że sobie lepiej radzę niż siostra, siostra podchodziła 12 razy. Ja podeszłam tylko dwa razy i te dwa razy nie zdałam jazdy i odpuściłam. Teraz znów jest to samo, znów się poddaję, zamykam się w sobie przed kimś, na kim mi bardzo zależy. Nie chcę cierpieć stąd takie moje zachowanie. Boję się zrobić krok na przód, boję się powiedzieć o czym myślę, bo jeśli zostanę wyśmiana... Jestem z chłopakiem prawie rok, a boję się mówić o moich marzeniach, otworzyć się przed nim, boję się, że on pomyśli o mnie "nienormalna". On mówił, że nie, a co jeśli tylko tak mówił, a pomyśli coś i innego. Tak mam od dzieciństwa, chciałabym to zmienić, ale sama już nie wiem jak.

Edytowane przez Ashley001
Czas edycji: 2016-12-06 o 21:29
Ashley001 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-07, 10:37   #2
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab
Konto usunięte

Dot.: Ciągle się poddaję.

Cytat:
Napisane przez Ashley001 Pokaż wiadomość
Nie wiem co się ze mną dzieje. Jak tylko coś mam zrobić do końca to wycofuje się z tego. Tak było z prawem jazdy, chociaż rodzice mówili, że sobie lepiej radzę niż siostra, siostra podchodziła 12 razy. Ja podeszłam tylko dwa razy i te dwa razy nie zdałam jazdy i odpuściłam. Teraz znów jest to samo, znów się poddaję, zamykam się w sobie przed kimś, na kim mi bardzo zależy. Nie chcę cierpieć stąd takie moje zachowanie. Boję się zrobić krok na przód, boję się powiedzieć o czym myślę, bo jeśli zostanę wyśmiana... Jestem z chłopakiem prawie rok, a boję się mówić o moich marzeniach, otworzyć się przed nim, boję się, że on pomyśli o mnie "nienormalna". On mówił, że nie, a co jeśli tylko tak mówił, a pomyśli coś i innego. Tak mam od dzieciństwa, chciałabym to zmienić, ale sama już nie wiem jak.
Jakie masz relacje z rodzicami?
d61abbce58b52fe45ffe444afc51ca0ea3c11859_65540a44484ab jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-07, 10:48   #3
ama4
High Quality Since 2007

Dot.: Ciągle się poddaję.

Cytat:
Napisane przez Ashley001 Pokaż wiadomość
Boję się zrobić krok na przód, boję się powiedzieć o czym myślę, bo jeśli zostanę wyśmiana... Jestem z chłopakiem prawie rok, a boję się mówić o moich marzeniach, otworzyć się przed nim, boję się, że on pomyśli o mnie "nienormalna". On mówił, że nie, a co jeśli tylko tak mówił, a pomyśli coś i innego.
Czemu boisz się odrzucenia?

Jakie są Twoje marzenia? Może napisz nam najpierw tutaj o co chodzi i jaki ma związek Twój chłopak z Twoimi marzeniami? Czemu ma o Tobie pomyśleć jako nienormalnej?

I jaki ma związek lęk przed odrzuceniem z tym, że nie chce Ci się zapisać na kolejny termin egzaminu? Dla mnie to dość naciągana teoria na siłę, że w jednym i drugim przypadku chodzi o to samo. Skoro byłaś już 2 razy na egzaminie to wiesz jak to jest i wiesz, że możesz to zdać, tylko nie umiesz się zebrać i zapisać na kolejny termin.
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości