Dziwny facet - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-12-02, 10:26   #1
AnAngel34
Przyczajenie

Dziwny facet

Witam
Mam duzy problem z rozgryzieniem kolegi.
Facet wydaje sie bardzo introwertyczny,nawet sie zastanawialam czy nie cierpi na cos ze spektrum tzn.autyzm.
Poznalam go pracujac w barze.Raczej nie byl zainteresowany znajomoscia ale z czasem sam zaczol nawiazywac kontakt,az do przesady,buzia mu sie nie zamykala. W kontaktach z innymi jest bardzo malomowny,sam przyznaje ze nie lubi rozmawiac. Kolezanka powiedziala mu ze wpadl mi w oko,od tamtego czasu zaczol skracac dystans,niestety ,facet tak na mnie dziala ze nie umiem go traktowac inaczej jak...olewczo. Zaczepial mnie w swoj specyficzny,ironiczny i marudny sposob. Zrobilam mu psikusa,napisalam esmsa,nic wielkiego,,zastanawiam sie czy tesknisz...'' Nie dalam mu do zrozumienia z kim pisze,az sie odwazyl i zadzwonil
Rozmawialismy przez telefon,w trakcie rozmowy nie wyczulam czy jestmmna zainteresowany czy nie,powiedzial ze gdyby wiedzial do kogo dzwoni to by nie zadzwonil a potem gdy spotkalam go w pracy zrobil sie dziwnie milczacy,mialam wrazenie ze boi sie odezwac. Nie jest typem podrywacza prawiacego komplementy, podchodzil do mnie bardzo delikatnie,az za bardzo. Kilka dni po rozmowie telefonicznej gdy pojawilam sie w pracy calkowicie mnie zignorowal. Za kolejne dwa....przez pol godz ani slowa,nawet czesc nie powiedzial,dopiero gdy stalam sama, skinol mi glowa i sie lekko usmiechnol.
W czasie rozmowy przez telefon,powiedzial ze boi sie kobieciezaproponowac randke bo uslyszy nie.
Dziwny typ ale bardzo interesujacy.Spokojny,lub i dzieci,nie nachalny.Ma 38 lat,zero zony,zero dzieci,wiele godzin w pracy,ja 36 mam dwojke dzieci.Jestem po przejsciach i boję się spytac faceta wprost czy mu sie podobam bo sparzylam sie wiele razy. Nie ukrywam ze ten bardzo mi sie podoba,ale nie jestem w stanie zrozumiec jego intencji.
Co o tym myslicie? Jak go podejsc?

Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0
Czas edycji: 2016-12-03 o 13:01
AnAngel34 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 10:34   #2
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Dot.: Dziwny facet

Chcesz poderwać faceta, o którym jednocześnie piszesz, że wg Ciebie ma autyzm?

Polecam przestać wysyłać anonimowe smsy i zaproponować mu coś konkretnego
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 10:57   #3
Adrianna_8
Zakorzenienie

Zaczął, usmiechnął, skinął*

Dziwne. Piszesz, ze traktujesz go olewczo, myslisz, ze moze miec autym, ale Ci sie podoba i jest interesujacy...

Nie musisz wyskakiwac z "podobam Ci sie?", wystarczy, ze zapytasz, czy pojdzie z Toba na kawe lub piwo, do kina itp. Itd.

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 11:00   #4
nyana89
Zakorzenienie

Tak, facet jest dziwny i ja nie wiem po co Tobie, dorosłej babie z dziećmi zabawy w takie grom wie co? Piszesz, że jesteś po przejściach a najwyraźniej znów chcesz się wpakować w bagno. No zastanów się.
Stary 2016-12-02, 11:12   #5
ama4
High Quality Since 2007

Cytat:
Napisane przez AnAngel34 Pokaż wiadomość
Dziwny typ ale bardzo interesujacy
Mam wrażenie, że dla Ciebie to główna jego zaleta, tzn. nie rzuca się na Ciebie tylko raczej olewa, więc jest dla Ciebie interesujący bo to Ty musisz gonić króliczka.
Odpuść sobie.
Cytat:
Napisane przez normalnyFacet
Desperacja prowadzi tylko do masochizmu
ama4 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 13:09   #6
Kelecka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Adrianna_8 Pokaż wiadomość
Zaczął, usmiechnął, skinął*
Przeczytalam 'siknął' - ja czasem sie tak o swoim kocie, a raczej o tym, co potrafi zrobic poza kuweta wyrazam i pomyslalam, ze ten facet jest NAPRAWDE DZIWNY
Kelecka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 13:22   #7
linaya
astro-loszka

Daj sobie spokój. Nic z tego nie będzie.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-02, 13:24   #8
Adrianna_8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kelecka Pokaż wiadomość
Przeczytalam 'siknął' - ja czasem sie tak o swoim kocie, a raczej o tym, co potrafi zrobic poza kuweta wyrazam i pomyslalam, ze ten facet jest NAPRAWDE DZIWNY
Hahahaha, dobre

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 14:05   #9
ANKA54321
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nyana89 Pokaż wiadomość
Tak, facet jest dziwny i ja nie wiem po co Tobie, dorosłej babie z dziećmi zabawy w takie grom wie co? Piszesz, że jesteś po przejściach a najwyraźniej znów chcesz się wpakować w bagno. No zastanów się.
no wlasnie ziomek zrobi ci jeszcze 3 dziecko i zwieje , po co ci to :x
ANKA54321 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości