|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Dziwny facet
Witam
Mam duzy problem z rozgryzieniem kolegi. Facet wydaje sie bardzo introwertyczny,nawet sie zastanawialam czy nie cierpi na cos ze spektrum tzn.autyzm. Poznalam go pracujac w barze.Raczej nie byl zainteresowany znajomoscia ale z czasem sam zaczol nawiazywac kontakt,az do przesady,buzia mu sie nie zamykala. W kontaktach z innymi jest bardzo malomowny,sam przyznaje ze nie lubi rozmawiac. Kolezanka powiedziala mu ze wpadl mi w oko,od tamtego czasu zaczol skracac dystans,niestety ,facet tak na mnie dziala ze nie umiem go traktowac inaczej jak...olewczo. Zaczepial mnie w swoj specyficzny,ironiczny i marudny sposob. Zrobilam mu psikusa,napisalam esmsa,nic wielkiego,,zastanawiam sie czy tesknisz...'' Nie dalam mu do zrozumienia z kim pisze,az sie odwazyl i zadzwonil Rozmawialismy przez telefon,w trakcie rozmowy nie wyczulam czy jestmmna zainteresowany czy nie,powiedzial ze gdyby wiedzial do kogo dzwoni to by nie zadzwonil a potem gdy spotkalam go w pracy zrobil sie dziwnie milczacy,mialam wrazenie ze boi sie odezwac. Nie jest typem podrywacza prawiacego komplementy, podchodzil do mnie bardzo delikatnie,az za bardzo. Kilka dni po rozmowie telefonicznej gdy pojawilam sie w pracy calkowicie mnie zignorowal. Za kolejne dwa....przez pol godz ani slowa,nawet czesc nie powiedzial,dopiero gdy stalam sama, skinol mi glowa i sie lekko usmiechnol. W czasie rozmowy przez telefon,powiedzial ze boi sie kobieciezaproponowac randke bo uslyszy nie. Dziwny typ ale bardzo interesujacy.Spokojny,lub i dzieci,nie nachalny.Ma 38 lat,zero zony,zero dzieci,wiele godzin w pracy,ja 36 mam dwojke dzieci.Jestem po przejsciach i boję się spytac faceta wprost czy mu sie podobam bo sparzylam sie wiele razy. Nie ukrywam ze ten bardzo mi sie podoba,ale nie jestem w stanie zrozumiec jego intencji. Co o tym myslicie? Jak go podejsc? Edytowane przez 0f4d7eb2e6c93082f74e89ef7f138a13b7c455c0 Czas edycji: 2016-12-03 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Dziwny facet
Chcesz poderwać faceta, o którym jednocześnie piszesz, że wg Ciebie ma autyzm?
![]() Polecam przestać wysyłać anonimowe smsy i zaproponować mu coś konkretnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Zaczął, usmiechnął, skinął*
Dziwne. Piszesz, ze traktujesz go olewczo, myslisz, ze moze miec autym, ale Ci sie podoba i jest interesujacy... Nie musisz wyskakiwac z "podobam Ci sie?", wystarczy, ze zapytasz, czy pojdzie z Toba na kawe lub piwo, do kina itp. Itd. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Tak, facet jest dziwny i ja nie wiem po co Tobie, dorosłej babie z dziećmi zabawy w takie grom wie co?
![]()
![]() |
#5 | ||
High Quality Since 2007
|
Mam wrażenie, że dla Ciebie to główna jego zaleta, tzn. nie rzuca się na Ciebie tylko raczej olewa, więc jest dla Ciebie interesujący bo to Ty musisz gonić króliczka.
Odpuść sobie.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
astro-loszka
|
Daj sobie spokój. Nic z tego nie będzie.
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
no wlasnie ziomek zrobi ci jeszcze 3 dziecko i zwieje , po co ci to :x
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.