Moja Historyjka-czy Ma Jakiś Sens?? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2005-12-28, 23:06   #1
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Moja Historyjka-czy Ma Jakiś Sens??

Hej dziewczyny
To mój pierwszy wątek na tym forum.Postanowiłam napisać o czymś co mnie już bardzo długi czas gnębi i zobaczyć co na ten temat myślą te z Was, które postanowią się wypowiedzieć.Moja historyjka praktycznie zaczyna się 2,5 roku temu, wtedy gdy zaczęłam studia, ale swoje korzenie ma duuużo wcześniej...Więc zacznę od samego początku...Do 7 roku życia mieszkałam wraz z rodzinką w domku jednorodzinnym na jednym z osiedli (obecnie mieszkam jakby 3 przystanki dalej, ale już w bloku), obok nas mieszkali sąsiedzi, którzy mieli dwóch synów, po rozmowach z moją mamą to jeden chyba dwa lata starszy odemnie a drugi może 4 albo 5.Gdy tam miszkałam to znałam ich a oni mnie tylko z widzenia, nie bawiliśmy się nigdy razem czy coś, chociaż byli bardzo bliskimi sąsiadami, dobrze znającymi moich rodziców.I w tym momencie kontakt całkowicie się z nimi urywa - właśnie gdy jestem w pierwszej klasie podstawówki my się wyprowadzamy...I cóż mija chyba 12 lat, no tak 12 bo na studia szłam mając 19 i coś się zaczyna...Na uczelnię muszę dojeżdżać tramwajem, ale z przesiadką...a przesiadam się na przystanku, który jest zaraz przy tym domu, w którym kiedyś mieszkałami i domu tych sąsiadów...Więc 2,5 roku temu na pierwszym roku studiów po kilkakrotnym spotkaniu na tym moim "przesiadkowym" przystanku pewnego fajnego chłopaka kapłam się, że to spotykam tak naprawdę syna (tego 2 lata starszego odemnie) byłych sąsiadów...no ale to nic takiego...tak wogóle to bardzo mi się on podoba, ale tylko z wyglądu bo go nie znam, zresztą zawsze lukam na niego i on na mnie jakby też (tak mi się wydaje)...jestem pewna, że to ich syn bo nieraz przylukałam jak właśnie wychodzi z tego domu zresztą buźkę kojarzę...ale teraz przejdę do najważniejszego - więc ogólnie to bardzo bardzo często go spotykam i od tych 2,5 lat coś jest dziwnego...bardzo często śni mi się, że albo tam mieszkam albo go normalnie znam albo z nim jestem...nie wiem czemu się tak dzieje...czasem mam wrażenie, że to jest "ten" facet...kilka razy po tylu różnych snach miałam ochotę podejść do niego na przystanku i spytać czy może mnie pamięta, że tu mieszkałam itd. ale nigdy się nie odważyłam...ale te różne sny mnie już męczą...dziś zakładam ten wątek bo mi się śniło, że u niego w domu z nim straciłam cnote (przygłup ze mnie tzn z moich snów), kurcze to było dziwne czułam w śnie ból a rano po obudzeniu nie wiedziałam co jest grane...już nie będę wspominać, że nieraz mi się śniło, że się z nim całowałam, gdzieś tam byłam ( chociaż najczęściej to jestem u niego w domu w tych snach i są też jego rodzice) no i jeszcze, że byłam w ciąży z nim...nie wiem już co mam o tym wszystkim myśleć...niektórzy mówią, że sny są odzwierciedleniem naszych pragnień...może tak serio jest w moim przypadku...czasem myślę, że go kocham... matko ale głupia jestem pomyślicie pewnie ale serio ciężko mi z tym bo te sny mnie męczą, a chcę dodać, że ja nie fantazjuje na jawie czy coś, te sny się same os siebie powstają w mojej głowie...
Jeśli ktoś to całe przeczytał to dziekuję pytam bardzo poważnie co o tym sądzicie? bo ja już nie wiem...gadałam o tym z mamą bo ona ich zna i wogóle, ale nie mówiłam jej o snach typu ciąża i seks...ratunku...
Buena Dzidzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-28, 23:20   #2
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda
Dot.: Moja Historyjka-czy Ma Jakiś Sens??

Wizaż Ci nie pomoże- my nie zagadamy z tym chłopakiem Dlatego też moją radą jest, abyś zebrała się w końcu, najnormalniej w życiu podeszła i zagadała z facetem. Możesz przecież zawsze zapytać o coś głupiego... Np. która godzina, spóźniona przybieć i zapytać czy już tramwaj XX odjechał (jak nie, bo masz przecież tylko niby się spoźnić) uśmiechnij się od ucha do ucha i powiedz "jakieee szczęscie".
I poźniej możesz dodać coś właśnie z tym dzieciństwem.
"Ty mnie chyba nie pamiętasz.." albo coś tam coś.
Musisz zrobić pierwszy krok

Szczęściu trzeba pomagać.
I nie bój się...
Lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż żałować że się tego nie zrobiło
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-28, 23:23   #3
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Dzięki Juda Ja wiem że Wizaż mi nie pomoże, ale napisałam to na forum plotkowym bo chciałam się z kimś tym podzielić POZDRAWIAM wiem wiem sama muszę szczęściu pomóc...
Stary 2005-12-28, 23:32   #4
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

buena dzidzia...ty sie zakochalas i stad te sny.Tesknisz za nim, chcesz byc z nimzgadzam sie z Juda- zaczep chlopaka i tyle.Nie ma co czekac

Belcia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-28, 23:33   #5
Mona Lisa
Zadomowienie

Twoją romantyczną historię przeczytałam z ogromną przyjemnością
Aż prosi się tu o następujące rozwinięcie sytuacji:

Podejdź do niego, uśmiechnij się czarująco i powiedz po prostu: "Śniłeś mi się"

A reszta się sama ułoży...

PS. Albo i nie

Edytowane przez Mona Lisa
Czas edycji: 2005-12-29 o 00:05 Powód: Poniższa uwaga Belci :)
Mona Lisa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-28, 23:44   #6
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

taaa...gdyby do mnie jakis facet podszedl i powiedzial "snilas mi sie" to bez dwoch zdan wsiadla bym do pierwszego lepszego autobusu, bo facet ma pewnie promile we krwi

Stary 2005-12-28, 23:46   #7
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Cytat:
Napisane przez Belcia
taaa...gdyby do mnie jakis facet podszedl i powiedzial "snilas mi sie" to bez dwoch zdan wsiadla bym do pierwszego lepszego autobusu, bo facet ma pewnie promile we krwi
buahahahahhahahahahaha
ale się uśmiałam
Belcia jesteś boska

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2005-12-28, 23:55   #8
Belcia
Zakorzenienie

GG do Belcia

ee tam...ma sie te przeblyski inteligencjiNo jak juz tak facet mowi- to musi byc na przyslowiowym gaziew rzeczywistosci to pewnie snil mu sie ten Juzek z ktorym wczoraj chlapnal sobie pare glebszych

Stary 2005-12-29, 00:22   #9
monyczkaaa
Zakorzenienie

Buena Dzidzia, koniecznie do niego zagadaj najlepiej zapytaj co słychać na "starych śmieciach" czy coś z tym związanego
Stary 2005-12-29, 01:29   #10
nineczka
Wtajemniczenie

kochana, nastepnym razem jak go zobaczysz to podejdz do niego i powiedz, ze kiedys mieszkalas w tym domu i ze wydaje Ci sie, ze on byl Twoim sasiadem.. i juz rozmowa zaczeta

p.s a gdyby Twoj sen mial sie spelnic tzn. z tym pierwszym razem..to zabezpiecz sie dobrze

zapomnialam dodac, ze kiedys gdy jezdzilam do szkoly, to w autobusie bardzo czesto widzialam fajnego faceta, ktory sie na mnie patrzyl a ja na niego ale na tym sie konczylo.. i kiedys odwazylam sie, jak mialam wysiadac z autobusu to podeszlam do niego i powiedzialam, ze chcialbym go poznac i czy moglby teraz wysiasc ze mna na przystanku bo ja juz wysiadam .. on powiedzial, ze moze, odprowadzil mnie do domu, pogadalismy i tak rozpoczela sie nasza znajomosc. Troszke odwagi!! tymbardziej, ze masz dobry powod do zagadania, ze byly sasiad..

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2005-12-29 o 18:09 Powód: Post po poscie!!
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 01:45   #11
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Cytat:
Napisane przez nineczka
zapomnialam dodac, ze kiedys gdy jezdzilam do szkoly, to w autobusie bardzo czesto widzialam fajnego faceta, ktory sie na mnie patrzyl a ja na niego ale na tym sie konczylo.. i kiedys odwazylam sie, jak mialam wysiadac z autobusu to podeszlam do niego i powiedzialam, ze chcialbym go poznac i czy moglby teraz wysiasc ze mna na przystanku bo ja juz wysiadam .. on powiedzial, ze moze, odprowadzil mnie do domu, pogadalismy i tak rozpoczela sie nasza znajomosc. Troszke odwagi!! tymbardziej, ze masz dobry powod do zagadania, ze byly sasiad..
A co było dalej?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2005-12-29, 06:55   #12
nineczka
Wtajemniczenie

spotykalismy sie przez jakis czas ale facet byl bardzo "rozbity" tzn nie wiedzial, czy chce abysmy byli para czy przyjaciolmi.. i tak chcial sie spotykac ale cos tam mu nie pasowalo..az w koncu to ja podjelam decyzje i uznalam, ze zostaniemy przyjaciolmi.. i tak sie stalo..tzn. nie bylismy przyjaciolmi ale spotykalismy sie raz na jakis czas i rozmawialismy o wszystkim.. nawet fajnie bylo.
nineczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 11:53   #13
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny nie no serio muszę się zdobyć na odwagę...a tak wogóle to wczoraj jak pisałam tA moją historię to zapomniałam dodać, że miałam kiedyś też spotkania nie tylko na przystanku i jedno pamiętam szczególnie.Gdzieś o 3 w nocy siedziałam z koleżanką na przystanku czekałyśmy na nocny autobusik po imprezie, było już kilku ludzi też oczekujących....a że za ławeczką są krzaczki i wydeptana ścieżka to tędy ludzie najczęściej chodzą...więc tak siedzimy sobie z kumpelką i słyszymy kroki za nami ja sie odwracam i o mało zawału nie dostałam to był on...no oczywiście jechał tym nocnym co my ale wysiadł te 3 przystanki wcześniej...tyle różnych tych sytuacji jest że serio aż to za dziwne dla mnie...

Aha jeszcze jedno...chyba rzeczywiście się bujnełam...

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2005-12-29 o 18:09 Powód: Post po poscie!!
Stary 2005-12-29, 16:14   #14
Jelonek
Zakorzenienie

Czy mogłabyś zaczynać zdanie od wielkiej litery? Taki ciąg bez przerwy strasznie męczy.
Jelonek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 16:30   #15
sylwónia
Zadomowienie

Jak najszybciej do niego zagadaj Nie znasz jego charakteru, podoba CI się tylko z wyglądu, nei ma sensu opierać na nim swoich marzeń, jeśli nie zamieniłaś z nim ani słowa.może okazać się zupełnie inny od tego jakim go sobie wyobrażałaś w momencie gdy otworzy usta. I po co marnować tyle czasu? Decyzja:albo wte albo wewte Inaczej można całe życie spędzić na obserwacji go na przystanku

Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
sylwónia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 16:30   #16
natuska17
Zakorzenienie

Dużo o nim myślisz, dlatego Ci się śni Tak jak dziewczyny, proponuję zagadać. A jeśli się wstydzisz, to może uśmiechnij się do niego i poczekaj na reakcję. Ewentualnie usiądź obok niego w autobusie, a gdy będzie wychodził na swoim przystanku powiedz "na razie, sąsiad".
PS. A propos straty dziewictwa we śnie. Ostatnio mi się coś takiego przydarzyło, niestety nie wiem kto był sprawcą

natuska17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2005-12-29, 17:46   #17
Buena Dzidzia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jelonek
Czy mogłabyś zaczynać zdanie od wielkiej litery? Taki ciąg bez przerwy strasznie męczy.
Bardzo przepraszam, postaram się poprawić i więcej tak nie robić.
Weszłam właśnie na forum "intymnie" i się trochę zdziwiłam bo zobaczyłam ten mój wątek tutaj a "dawałam" go tylko na forum plotkoweA teraz jest i tu i tam

A może ja nie znam się dokładnie na tych forach i jakoś mi tak wskoczyło i tu i tam.

Edytowane przez Pomadka
Czas edycji: 2005-12-29 o 18:11 Powód: Post po poscie!!
Stary 2005-12-30, 08:48   #18
Sanderek
Wtajemniczenie

GG do Sanderek Send a message via Skype™ to Sanderek

Też jestem zdania że sny są odzwierciedleniem naszych pragnień, więc chyba nie pozostaje Ci nic innego jak przy kolejnym takim "spotkaniu" poprostu podejść i zagadać to tego chłopaka.

Ja bym tak zrobiła.
Powodzenia
Sanderek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-30, 18:40   #19
stelmachowa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez sylwónia
Jak najszybciej do niego zagadaj Nie znasz jego charakteru, podoba CI się tylko z wyglądu, nei ma sensu opierać na nim swoich marzeń, jeśli nie zamieniłaś z nim ani słowa.może okazać się zupełnie inny od tego jakim go sobie wyobrażałaś w momencie gdy otworzy usta. I po co marnować tyle czasu? Decyzja:albo wte albo wewte Inaczej można całe życie spędzić na obserwacji go na przystanku
zgadzam sie z Toba Sylwónia,marzenia i idealizowanie jakies osoby jest przyjemne ale nie na tym zycie sie opiera,ja takze proponuje Ci bys zagadala pierwsza (zwlaszcza ze masz temat do zagadania-stare czasy )

zycze powodzenia i 3-maj sie
stelmachowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-01-30, 22:53   #20
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla

Cytat:
Napisane przez Mona Lisa
Twoją romantyczną historię przeczytałam z ogromną przyjemnością
No wiec jak coś sie stanie TO OBOWIAZKOWO DAJ ZNAC NA FORUM!!

zrobimy sobie taka prywatną publiczna telenowele

a tak serio to Juda ma racje i nic dodań nic ująć
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 11:01   #21
Cassandra 23
Zakorzenienie

Smile Dot.: Moja Historyjka-czy Ma Jakiś Sens??

kobieto,podejdz do niego,pogadaj z nim.to najlepszy sposob zeby sie przekonac...a moze to wlasnie ten jedyny...kto wie! Powodzenia...trzymam kciuki
Cassandra 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-02-05, 21:57   #22
kiciulka1985
Zakorzenienie

Kurcze... normalnie nie wiem co powiedziec
Ja tam bym zagadala;P To znaczy w Twojej sytuacji, ze nie tak ze nie wiadomo jakas panienka siep przyblakala i cos bredzi, tylko Ty juz go "znasz" z racji sasiedztwa...
Powodzenia zycze!!!
Stary 2006-02-21, 18:45   #23
sheerine
Raczkowanie

Też jestem zdania, że powinnaś coś z tym zrobić. Jeżeli nie masz odwagi podejść do niego to może uśmiechnij się tak, żeby on widział, że się uśmiechasz do niego? Jest szansa, że wtedy sam podejdzie
sheerine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-03-26, 00:28   #24
aprzybyla
Wtajemniczenie

GG do aprzybyla

ciekawe jak sie sytuacja rozwinęła ?????????
aprzybyla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości