|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Moja Historyjka-czy Ma Jakiś Sens??
Hej dziewczyny
![]() To mój pierwszy wątek na tym forum.Postanowiłam napisać o czymś co mnie już bardzo długi czas gnębi i zobaczyć co na ten temat myślą te z Was, które postanowią się wypowiedzieć.Moja historyjka praktycznie zaczyna się 2,5 roku temu, wtedy gdy zaczęłam studia, ale swoje korzenie ma duuużo wcześniej...Więc zacznę od samego początku...Do 7 roku życia mieszkałam wraz z rodzinką w domku jednorodzinnym na jednym z osiedli (obecnie mieszkam jakby 3 przystanki dalej, ale już w bloku), obok nas mieszkali sąsiedzi, którzy mieli dwóch synów, po rozmowach z moją mamą to jeden chyba dwa lata starszy odemnie a drugi może 4 albo 5.Gdy tam miszkałam to znałam ich a oni mnie tylko z widzenia, nie bawiliśmy się nigdy razem czy coś, chociaż byli bardzo bliskimi sąsiadami, dobrze znającymi moich rodziców.I w tym momencie kontakt całkowicie się z nimi urywa - właśnie gdy jestem w pierwszej klasie podstawówki my się wyprowadzamy...I cóż mija chyba 12 lat, no tak 12 bo na studia szłam mając 19 ![]() ![]() ![]() Jeśli ktoś to całe przeczytał to dziekuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Moja Historyjka-czy Ma Jakiś Sens??
Wizaż Ci nie pomoże- my nie zagadamy z tym chłopakiem
![]() I poźniej możesz dodać coś właśnie z tym dzieciństwem. "Ty mnie chyba nie pamiętasz.." albo coś tam coś. Musisz zrobić pierwszy krok ![]() Szczęściu trzeba pomagać. ![]() I nie bój się... Lepiej żałować, że coś się zrobiło, niż żałować że się tego nie zrobiło ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Juda
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
buena dzidzia...ty sie zakochalas i stad te sny.Tesknisz za nim, chcesz byc z nim
![]() ![]()
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
Twoją romantyczną historię przeczytałam z ogromną przyjemnością
![]() Aż prosi się tu o następujące rozwinięcie sytuacji: Podejdź do niego, uśmiechnij się czarująco i powiedz po prostu: "Śniłeś mi się" A reszta się sama ułoży... PS. Albo i nie ![]() Edytowane przez Mona Lisa Czas edycji: 2005-12-29 o 00:05 Powód: Poniższa uwaga Belci :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
taaa...gdyby do mnie jakis facet podszedl i powiedzial "snilas mi sie"
![]() ![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale się uśmiałam ![]() Belcia jesteś boska ![]() ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
ee tam...ma sie te przeblyski inteligencji
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
kochana, nastepnym razem jak go zobaczysz to podejdz do niego i powiedz, ze kiedys mieszkalas w tym domu i ze wydaje Ci sie, ze on byl Twoim sasiadem.. i juz rozmowa zaczeta
p.s a gdyby Twoj sen mial sie spelnic tzn. z tym pierwszym razem..to zabezpiecz sie dobrze ![]() zapomnialam dodac, ze kiedys gdy jezdzilam do szkoly, to w autobusie bardzo czesto widzialam fajnego faceta, ktory sie na mnie patrzyl a ja na niego ![]() ![]() Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-29 o 18:09 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
spotykalismy sie przez jakis czas ale facet byl bardzo "rozbity" tzn nie wiedzial, czy chce abysmy byli para czy przyjaciolmi.. i tak chcial sie spotykac ale cos tam mu nie pasowalo..az w koncu to ja podjelam decyzje i uznalam, ze zostaniemy przyjaciolmi.. i tak sie stalo..tzn. nie bylismy przyjaciolmi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny
![]() Aha jeszcze jedno...chyba rzeczywiście się bujnełam... Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-29 o 18:09 Powód: Post po poscie!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Czy mogłabyś zaczynać zdanie od wielkiej litery? Taki ciąg bez przerwy strasznie męczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Jak najszybciej do niego zagadaj
![]() ![]() ![]()
"Jednocześnie muszę prać skarpetki i zastanawiać się nad Zagadką Wszechbytu. Rozpiętość, skala i wielość planów jest doprawdy wielka. Odbija mi się po jedzeniu oraz podobno mam duszę nieśmiertelną" Widzisz błąd w mojej wypowiedzi? Proszę popraw mnie na PW, będę wdzięczna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Dużo o nim myślisz, dlatego Ci się śni
![]() PS. A propos straty dziewictwa we śnie. Ostatnio mi się coś takiego przydarzyło, niestety nie wiem kto był sprawcą ![]()
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Weszłam właśnie na forum "intymnie" i się trochę zdziwiłam bo zobaczyłam ten mój wątek tutaj a "dawałam" go tylko na forum plotkowe ![]() ![]() A może ja nie znam się dokładnie na tych forach i jakoś mi tak wskoczyło i tu i tam. Edytowane przez Pomadka Czas edycji: 2005-12-29 o 18:11 Powód: Post po poscie!! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
Też jestem zdania że sny są odzwierciedleniem naszych pragnień, więc chyba nie pozostaje Ci nic innego jak przy kolejnym takim "spotkaniu" poprostu podejść i zagadać to tego chłopaka.
Ja bym tak zrobiła. Powodzenia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() zycze powodzenia i 3-maj sie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zrobimy sobie taka prywatną publiczna telenowele ![]() a tak serio to Juda ma racje i nic dodań nic ująć ![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
![]()
kobieto,podejdz do niego,pogadaj z nim.to najlepszy sposob zeby sie przekonac...a moze to wlasnie ten jedyny...kto wie! Powodzenia...trzymam kciuki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Kurcze... normalnie nie wiem co powiedziec
![]() Ja tam bym zagadala;P To znaczy w Twojej sytuacji, ze nie tak ze nie wiadomo jakas panienka siep przyblakala i cos bredzi, tylko Ty juz go "znasz" z racji sasiedztwa... ![]() Powodzenia zycze!!! ![]()
![]() |
#23 |
Raczkowanie
|
Też jestem zdania, że powinnaś coś z tym zrobić. Jeżeli nie masz odwagi podejść do niego to może uśmiechnij się tak, żeby on widział, że się uśmiechasz do niego? Jest szansa, że wtedy sam podejdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
ciekawe jak sie sytuacja rozwinęła
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:06.