Jak zinterpretować zachowanie byłego? Jak się tym nie przejmować? - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2016-12-02, 20:18   #1
Mioodowa
Raczkowanie

Jak zinterpretować zachowanie byłego? Jak się tym nie przejmować?

Jestem po rozstaniu. Leci już 4 miesiąc. Mój były znalazł sobie inną. Zablokowałam go na facebooku, jednak nie zmieniłam nr telefonu i tam od czasu do czasu raz w tygodniu pisał do mnie wiadomości. Wypytuje mnie o moje zycie seksualne, o uczucia wobec kogoś innego, czy się całowałam i inne rzeczy. Sam opowiada mi, że jego obecna jest taka ładna, że podoba mu się bardziej niż ja, że jego koledzy też tak twierdzą, wysyła mi jej zdjęcia, pisze, że jest lepsza w każdym aspekcie, raz otrzymałam wiadomość że ma ładniejsze oczy. Dziś, że wie, że on to zepsuł w 100%. Że to nie była moja wina. Póżniej spytał czy osoba, która traci dziewictwo z kimś coś czuje do tej osoby. Zastanawiam się po co on to robi. Zablokowałam go już totalnie. Nawet na telefonie. Ale po co on tak mi pisze. Czuję się jak gówno.
Mioodowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 20:20   #2
Andz126p
Rozeznanie

Dot.: Jak zinterpretować zachowanie byłego? Jak się tym nie przejmować?

Specjalnie właśnie. By ci coś udowodnić, czego sam jeszcze nie wie. Łaska z która jest jest tylko do podbudowy wizerunku. On jej nie kocha. Chce po prostu zrobić ci przykrość.
Andz126p jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 20:27   #3
Litlle_Suzi
Raczkowanie

GG do Litlle_Suzi

Cytat:
Napisane przez Andz126p Pokaż wiadomość
On jej nie kocha. Chce po prostu zrobić ci przykrość.
Dokładnie. Wyślij mu zdjęcie jakiegoś randomowego przystojniaka i powiedz, że to twoja nowa miłość😂 a na poważnie to nie przejmuj się nim. To burak straszny!

Wysłane z mojego LENNY przy użyciu Tapatalka

http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...f6c7733722.png

Odchudzam się! Było 68kg, jest 55kg, będzie 52 kg

Zapuszczam włosy! Jest 45cm, będzie 70cm

Jestem cudem boskim, z diabłem za skórą.
Litlle_Suzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 20:34   #4
tamiris
Raczkowanie

A kto zerwał? Ty czy on?

Ja bym mu napisała wprost, że nie chcę żeby do mnie pisał.
Ale całkowita blokada to też dobre wyjście.

Nie przejmuj się Beznadziejny typ.
tamiris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 20:37   #5
Mioodowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez tamiris Pokaż wiadomość
A kto zerwał? Ty czy on?

Ja bym mu napisała wprost, że nie chcę żeby do mnie pisał.
Ale całkowita blokada to też dobre wyjście.

Nie przejmuj się Beznadziejny typ.
Ja. Ale to on 1 znalazł inną. A on co tydzień wyskakuje z jakimiś duperelami. I wypytuje się o moje życie...
Stary 2016-12-02, 20:39   #6
Adrianna_8
Zakorzenienie

Po co to analizujesz? On pisze takie ☠☠☠☠☠☠☠y, ze szkoda na to czasu. Zenujacy koles!

Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka
Adrianna_8 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-02, 20:44   #7
limonka1983
Zakorzenienie

GG do limonka1983

Cytat:
Napisane przez Mioodowa Pokaż wiadomość
Jestem po rozstaniu. Leci już 4 miesiąc. Mój były znalazł sobie inną. Zablokowałam go na facebooku, jednak nie zmieniłam nr telefonu i tam od czasu do czasu raz w tygodniu pisał do mnie wiadomości. Wypytuje mnie o moje zycie seksualne, o uczucia wobec kogoś innego, czy się całowałam i inne rzeczy. Sam opowiada mi, że jego obecna jest taka ładna, że podoba mu się bardziej niż ja, że jego koledzy też tak twierdzą, wysyła mi jej zdjęcia, pisze, że jest lepsza w każdym aspekcie, raz otrzymałam wiadomość że ma ładniejsze oczy. Dziś, że wie, że on to zepsuł w 100%. Że to nie była moja wina. Póżniej spytał czy osoba, która traci dziewictwo z kimś coś czuje do tej osoby. Zastanawiam się po co on to robi. Zablokowałam go już totalnie. Nawet na telefonie. Ale po co on tak mi pisze. Czuję się jak gówno.
Może z tym nowym "lepszym modelem" wcale nie układa mu się tak fajnie jakby chciał i "bada teren", czy ma jakieś szanse na powrót do Ciebie
limonka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2016-12-02, 20:47   #8
nyana89
Zakorzenienie

Ostatnim zdaniem w swoim poście odpowiedziałaś na zadane pytanie, po co on to robi Gorzej, że Ty sobie na to pozwoliłaś, nie zablokowałaś go od razu. Ale stało się. Teraz spróbuj spojrzeć na to z boku, na chłodno i zobaczysz, jak bardzo jest to żałosne z jego strony, jaki to kawał chama i prostaka jest
Stary 2016-12-02, 21:43   #9
Mioodowa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez nyana89 Pokaż wiadomość
Ostatnim zdaniem w swoim poście odpowiedziałaś na zadane pytanie, po co on to robi Gorzej, że Ty sobie na to pozwoliłaś, nie zablokowałaś go od razu. Ale stało się. Teraz spróbuj spojrzeć na to z boku, na chłodno i zobaczysz, jak bardzo jest to żałosne z jego strony, jaki to kawał chama i prostaka jest
Widzę to i dla mnie to jest strasznie dziecinne, że tak pisze. Ale kurcze co się podniosę to on sprawia, że upadam, że czuję się nieatrakcyjna, gorsza itp.
Stary 2016-12-02, 23:36   #10
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Kochana, jak w ogóle możesz pisać, że czujesz się jak gó...no? Przecież zachowanie tego chłopaka jest obrzydliwe, naprawdę nie w porządku. Ja bym na Twoim miejscu wręcz zażądała, żeby natychmiast przestał do mnie wypisywać, bo zawiadomię Policję, że mnie nęka (a, co tam, niech się pajac trochę przestraszy :P ).

Jak można do kogoś wypisywać podobne rzeczy? Po pierwsze, to świadczy wyłącznie o jego mikrocharakterze, żałosności i mocnych problemach z samooceną. Po drugie, to pokazuje, że z nową dziewczyną układa mu się fatalnie, żadnego zauroczenia tam nie ma, i chłopak związał się z kimś tylko po to, żeby Ci dopiec, a sobie samemu udowodnić, że jest coś wart. Nie wyszło, jak widać. Gwarantuję Ci, że nikt zakochany ani szczęśliwy nie bombarduje byłej dziewczyny smsami podobnej treści. Po trzecie, szczerze Ci współczuję, bo rozumiem, że można sobie z tym nie umieć radzić. Mało która młoda dziewczyna zdruzgotana rozstaniem byłaby w stanie podejść do takiego wariata na zimno i powiedzieć mu, że jest zwykłym idiotą, życiowym nieudacznikiem i ma małego.

Autorko, ja bym na Twoim miejscu zażądała, żeby gość odczepił się raz na zawsze. A gdyby znów coś nawypisywał, wysłałabym kopie tych wszystkich smsów jego nowej dziewczynie. Niech wie, co ją czeka.

---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ----------

Cytat:
Ale kurcze co się podniosę to on sprawia, że upadam, że czuję się nieatrakcyjna, gorsza itp.
Zabraniam Ci tak się czuć!!! Jedyną osobą, która jest w tym układzie nieatrakcyjna i gorsza, jest ten gościu!

Edytowane przez 578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Czas edycji: 2016-12-02 o 23:35
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-03, 06:57   #11
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14
Konto usunięte

Cytat:
Widzę to i dla mnie to jest strasznie dziecinne, że tak pisze. Ale kurcze co się podniosę to on sprawia, że upadam, że czuję się nieatrakcyjna, gorsza itp.
po to do Ciebie pisze. Żeby Ci do☠☠☠☠☠☠☠ić. Żebyś źle się czuła. Żeby poczuć się lepiej Twoim kosztem. I może żeby wybadać czy da się do Ciebie wrócić albo niezobowiązująco przelecieć.
b872d78680f891d873273d31baaf276c9d6e57ec_6594a44f1cc14 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-03, 10:11   #12
I am Rock
lokalna gwiazda

On jest żałosnym, beznadziejnym dupkiem.
I am Rock jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-12-03, 13:31   #13
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez I am Rock Pokaż wiadomość
On jest żałosnym, beznadziejnym dupkiem.
Trafione w samo sedno!
578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości