|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak zinterpretować zachowanie byłego? Jak się tym nie przejmować?
Jestem po rozstaniu. Leci już 4 miesiąc. Mój były znalazł sobie inną. Zablokowałam go na facebooku, jednak nie zmieniłam nr telefonu i tam od czasu do czasu raz w tygodniu pisał do mnie wiadomości. Wypytuje mnie o moje zycie seksualne, o uczucia wobec kogoś innego, czy się całowałam i inne rzeczy. Sam opowiada mi, że jego obecna jest taka ładna, że podoba mu się bardziej niż ja, że jego koledzy też tak twierdzą, wysyła mi jej zdjęcia, pisze, że jest lepsza w każdym aspekcie, raz otrzymałam wiadomość że ma ładniejsze oczy. Dziś, że wie, że on to zepsuł w 100%. Że to nie była moja wina. Póżniej spytał czy osoba, która traci dziewictwo z kimś coś czuje do tej osoby. Zastanawiam się po co on to robi. Zablokowałam go już totalnie. Nawet na telefonie. Ale po co on tak mi pisze. Czuję się jak gówno.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jak zinterpretować zachowanie byłego? Jak się tym nie przejmować?
Specjalnie właśnie. By ci coś udowodnić, czego sam jeszcze nie wie. Łaska z która jest jest tylko do podbudowy wizerunku. On jej nie kocha. Chce po prostu zrobić ci przykrość.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Dokładnie. Wyślij mu zdjęcie jakiegoś randomowego przystojniaka i powiedz, że to twoja nowa miłość😂 a na poważnie to nie przejmuj się nim. To burak straszny!
Wysłane z mojego LENNY przy użyciu Tapatalka
Elf. http://straznik.dieta.pl/zobacz/stra...f6c7733722.png Odchudzam się! Było 68kg, jest 55kg, będzie 52 kg ![]() Zapuszczam włosy! Jest 45cm, będzie 70cm ![]() Jestem cudem boskim, z diabłem za skórą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A kto zerwał? Ty czy on?
Ja bym mu napisała wprost, że nie chcę żeby do mnie pisał. Ale całkowita blokada to też dobre wyjście. Nie przejmuj się ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ja. Ale to on 1 znalazł inną. A on co tydzień wyskakuje z jakimiś duperelami. I wypytuje się o moje życie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Po co to analizujesz? On pisze takie ☠☠☠☠☠☠☠y, ze szkoda na to czasu. Zenujacy koles!
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Ostatnim zdaniem w swoim poście odpowiedziałaś na zadane pytanie, po co on to robi
![]() ![]()
![]() |
#9 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Konto usunięte
|
Kochana, jak w ogóle możesz pisać, że czujesz się jak gó...no? Przecież zachowanie tego chłopaka jest obrzydliwe, naprawdę nie w porządku. Ja bym na Twoim miejscu wręcz zażądała, żeby natychmiast przestał do mnie wypisywać, bo zawiadomię Policję, że mnie nęka (a, co tam, niech się pajac trochę przestraszy :P ).
Jak można do kogoś wypisywać podobne rzeczy? Po pierwsze, to świadczy wyłącznie o jego mikrocharakterze, żałosności i mocnych problemach z samooceną. Po drugie, to pokazuje, że z nową dziewczyną układa mu się fatalnie, żadnego zauroczenia tam nie ma, i chłopak związał się z kimś tylko po to, żeby Ci dopiec, a sobie samemu udowodnić, że jest coś wart. Nie wyszło, jak widać. Gwarantuję Ci, że nikt zakochany ani szczęśliwy nie bombarduje byłej dziewczyny smsami podobnej treści. Po trzecie, szczerze Ci współczuję, bo rozumiem, że można sobie z tym nie umieć radzić. Mało która młoda dziewczyna zdruzgotana rozstaniem byłaby w stanie podejść do takiego wariata na zimno i powiedzieć mu, że jest zwykłym idiotą, życiowym nieudacznikiem i ma małego. Autorko, ja bym na Twoim miejscu zażądała, żeby gość odczepił się raz na zawsze. A gdyby znów coś nawypisywał, wysłałabym kopie tych wszystkich smsów jego nowej dziewczynie. Niech wie, co ją czeka. ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Zabraniam Ci tak się czuć!!! Jedyną osobą, która jest w tym układzie nieatrakcyjna i gorsza, jest ten gościu! Edytowane przez 578537b29e2e39e1d6e3dc9dfc9821e485b809af_62f97e73ceb2a Czas edycji: 2016-12-02 o 23:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
po to do Ciebie pisze. Żeby Ci do☠☠☠☠☠☠☠ić. Żebyś źle się czuła. Żeby poczuć się lepiej Twoim kosztem. I może żeby wybadać czy da się do Ciebie wrócić albo niezobowiązująco przelecieć.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
lokalna gwiazda
|
On jest żałosnym, beznadziejnym dupkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:46.