|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Pomórzcie wybrać fryzurke:(
Na sam początek przywitam się bo to mój pierwszy post
a więc Witam:P Mam mały problem...Znudziłą mi sie jush moaj fruyzurka ale nie moge wymyślić co mogę z nią zrobić...a więc prosze Was Wizażanki zebyście mi pomogły Pod spodem załączam moje fotki Prosze pomórzcie
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Pomórzcie wybrać fryzurke:(
Ja się tylko przywitam
( Twoj avatarek mrozi krew w żyłach )Nie znam się na fryzjerstwie, więc lepiej poczekaj na rady innych wizazanek A moze grzyweczka, włosy wycieniować albo pasemka?
|
|
|
#3 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Masz prześliczne piwne oczka i pięknie wymodelowane brwi . Fryzurka też jest fajna ja bym proponowała ją lekko zapuścić i pocieniować. Tak, żeby pazurki były na przodzie. Zaraz coś poszukam i zobaczysz czy się Tobie podoba .
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
witaj
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Niestey fotek ala Paulina Młynarska nie znalazłam, ale ta pani prowadzi Miasto Kobiet na TVN Style także spójrz jak jesteś ciekawa
. Moje inna propozycj jest taka, ale nie wiem czy grzyweczka jest konieczna , bo szkoda pięknej buźki zasłaniać . Ale sama oceń .
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
w sumie to są moje stare fotki i troszke inaczej teraz wyglądam ale w najblizszym czasie może włoze co0ś nowego;p do biesciara: Brwi akurat nie miałam wymodelowanych to moje naturalne "krzaczunki"
ale teraz jest jush z nimi pożadek Thx za wszytkie fryziki ) AA i jeszcze jedna proźba doradzcie tesh mojej kumpeli:P Jak mozecie...Na dole załączam fotoski Thx;*;*;*;*;* A i na pierwszej fotce to natuarlnie ta "starsza" laseczka to moja kumpela:P:P Pozdrowionka
|
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
uu widze nikt nie chce mi pomóc
Lipka (
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
POdnosze watek !! HEEEEEELLLP :P
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:15.

a więc Witam:P Mam mały problem...Znudziłą mi sie jush moaj fruyzurka ale nie moge wymyślić co mogę z nią zrobić...a więc prosze Was Wizażanki zebyście mi pomogły

Lipka