![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
być z nim czy rzucić
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Pyskatka
|
Dot.: być z nim czy rzucić
Cytat:
![]() |
![]() |
#3 |
lokalna gwiazda
|
Jak facet od samego początku dba wyłącznie o swoją przyjemność i nie reaguje na twoje uwagi, to raczej nie ma nadziei, że coś się zmieni.
Jeśli nie chcesz pozostać niezaspokojona do końca życia, to spuść go na drzewo. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Tęczowa Jaszczurka
|
Kiedy mówisz mu, że czujesz się niezaspokojona i to nie fair z jego strony, on po prostu cię ignoruje czy co? Udaje, że nie słyszy? Bo jeśli tak, to nie jest to materiał na partnera. I nie chodzi o seks, ale o reakcję na twój komunikat o problemie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Co on odpowiada jak mowisz mu o tym?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Olej buca.
![]() |
#7 |
mOLDerator
|
Jeżeli faktycznie poruszałaś ten temat kilkakrotnie i nie przyniosło to żadnych rezultatów to wątpię, by w ogóle to się miało zmienić. Wychodzi na to, że facet naprawdę jest egoistą, który myśli tylko o sobie, zero empatii w tym zakresie, przecież widzi, że Cię to boli. Ja bym dała sobie z nim spokój- zdecydowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Sam fakt, że w ogóle rozstanie przyszło Ci do głowy powinno być podpowiedzią. Znam parę osób z identycznym problemem w związkach i po prostu to ignorują, a napięcie i irytacją rosną. Kiedyś szala się przeleje. Ja bym zostawiła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
mOLDerator
|
Kiedyś te może zacząć być egoistyczny także w innych tematach.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Facet może być niedomyślny, ale jeżeli X prób zakomunikowania mu swoich potrzeb nic nie zmienia, to już nic się zmienić nie powinno. No, jedynie Ty możesz zmienić partnera
![]()
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Wtedy mi odpowiada, że cieszy się, że mu o tym mówię albo że lubi moją bezpośredniość itp.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
lokalna gwiazda
|
Zawsze możesz go, autorko, pozostawić w pół drogi do wytrysku. Niech poczuje jak to jest, na własnej skórze.
A skoro lubi bezpośredniość, to powiedz, że marny z niego kochanek. Niech sobie dmuchaną lalę kupi. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
Jeśli chodzi o egoizm w innych sferach naszego związku to jest jego wyzbyty. Np. zawozi i odwozi mnie do pracy pomimo tego, że przez to ma kilka godzin snu mniej (nawet gdy był chory) albo chciał się dla mnie wyprowadzić do zupełnie obcego miasta czy też dla mnie zmienił swoje plany bo stwierdził, że związek na odległość nie ma sensu. Gdy jeszcze u mnie nie mieszkał to zawsze jak byłam w pracy specjalnie jeździł na moje zadupie, żeby wyjść z moimi psami nawet gdy lało, a ja mu mówiłam,żeby sobie odpuścił bo i tak się nie zobaczymy to i tak przyjeżdżał (gdzie najpierw musiał klucze ode mnie wziąć, a potem jeszcze mi je odwieźć). Specjalnie dla mnie zrezygnował z poprawin i przejechał prawie tysiąc km, żebym miała swój rower. Mogę go budzić w nocy tysiąc razy, żeby przyniósł mi wodę, a on nigdy nawet nie mruknął, że mu się nie chce. Kilka razy zrezygnował z wypadu z kumplami, który wiązał się z jego hobby, żeby ze mną posiedzieć. Potrafi się dla mnie poświęcić i dostosować oprócz tej jednej rzeczy. Same powiedzcie czy takiego nie ze świecą szukać? Tylko ta jedna rzecz urosła do takiej rangi, że już nie wiem co mam robić..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
lokalna gwiazda
|
Wprowadzasz prostą zasadę - najpierw twoja przyjemność, potem jego. I po problemie.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | ||
High Quality Since 2007
|
Skoro wszystko inne poza seksem jest cudowne, to pogadaj z nim w inny sposób:
- czy wie, kiedy Ty już doszłaś? - czy wie konkretnie co Ci sprawia przyjemność, a czego nie lubisz? - czy np. mógłby najpierw zrobić Ci dobrze palcami/ustami, a potem przechodzić do klasycznego seksu przy którym on dojdzie? (chyba, że dochodzisz tylko przy klasycznym seksie) - czy chce, żebyś mu pokazała co sprawia, że dochodzisz? - czy wie, że nie dochodziłaś, więc potem płakałaś i co zamierza z tym zrobić?
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Konto usunięte
|
Może zmieńcie prezerwatywy na takie opóźniające? Tylko kurcze one szczerze mówiąc opóźniają też trochę kobietę jak nie jest na maxa podniecona. Mimo wszystko działają lepiej na mężczyznę...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | ||
High Quality Since 2007
|
Niektórych prezerwatywy wręcz zniechęcają
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
on tired little feet
|
Dla mnie to w ogóle trochę dziwne jest. Po pierwsze po orgazmie zwykle się nie ma natychmiastowo ochoty na seks (mówię o oralnym). Nie chciałabym za każdym razem wysłuchiwać że mam obciągnąć bo on nie doszedł, potem jeszcze szantaż emocjonalny (płacz). Chłopak autorki ze swojej strony mógłby jasno określić że nie ma ochoty na to. Oboje się jakoś dziwacznie zachowujecie, ja bym to zerwała.
---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- A określenia faceta buc i egoista to chyba trochę przesada. Oboje mają problemy z komunikacją i jako takim dojrzałym zachowaniem.
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
lokalna gwiazda
|
Nie jest sierotą, zwyczajnie ma w d. to, czy jego dziewczyna ma z seksu przyjemność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Jezeli facetowi zalezy, to na pewno by nie zignorowal, tylko sie postaral. No a tak nie interesuje go co czujesz. Moj facet na poczatku zwiazku pare razy tak mnie zostawil, ale ja z nim pogadalam i juz nigdy tak nie robi. U niego to byl efekt braku doswiadczenia i braku pewnosci przez to. Tylko widzisz zmienil to. No a jak ktos nawet nie probuje, to mu nie zalezy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
on tired little feet
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#27 | ||
High Quality Since 2007
|
A mnie się wydaje, że skoro wszystko inne jest w porządku, to może po prostu... on myśli że ona już doszła.
||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 | ||
on tired little feet
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:39 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#29 |
BAN stały
|
Ona ma problem z brakiem orgazmów i facetem, który ma to gdzieś.
On nie ma problemu z tym, że ona nie ma orgazmów i ma to gdzieś. Tu już zostaje tylko kwestia tego, czy Autorce to pasi czy nie. On nic zmieniać nie zamierza, więc pozostaje wybrać, czy podwózki do pracy ważniejsze, czy orgazmy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]() Ja też nie zawsze na 100% czuję, czy facet już doszedł, czy jeszcze nie. Takie to dziwne?
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:54.