|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Podobają Wam się te trendy w makijażu i modzie?
Hey,
Podobają Wam się te trendy w makijażu i w modzie wiosna/lato 2017? Co myślicie o chodzeniu tak umalowanym czy tak ubranym na co dzień? 1. Mocne, nasycone kredki lub pastelowe, rozmyte kolory na powiece. 2. Brokat na ustach, powiece. 3. Kolczyki nie do pary: jeden duży, drugi mały. 4. Sandałki na obcasie z skarpetami lub rajstopami. 5. Orientalna wersja kapci. 6. Zdecydowanie za długie rękawy. 7. Crop topy w postaci stanika. 8. Różne wzory i kolory na ubraniach. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Podobają Wam się te trendy w makijażu i modzie?
Ale takie rzeczy to były chyba 15 lat temu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Zasiedzenie
|
Cytat:
2. Nie 3. Pierwsze czytam, ale w sumie podoba mi się, tylko kolczyki muszą wg mnie pasować do siebie stylistycznie. 4. Oj nie 5. Te ze zdjęć nie, ale może inne by mnie przekonały. Lubię nietypowe buty. 6. Nie, a na pewno nie do mojej sylwetki. 7. Tylko pod jakąś bluzkę. 8. Bardzo, ale nie te ze zdjęcia. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
![]() |
#4 |
BAN stały
|
Zapomniałam jeszcze o spodniach z falbankami, skórzanych miniówkach i sukienkach podobnych do dresowych bluz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
I tak hitem lata będa ultra krótkie szorty z pośladami na wierzchu. Jeszcze bardziej trendy to będzie niż w ubiegłym roku.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=ce453443562697063682673 4dc4cc81c1d23e519_62b0fbf 266bee;71031351]Ale takie rzeczy to były chyba 15 lat temu
![]() No dokładnie. Bo teraz jako "retro" wracają lata 90-te. ![]() Wszystkie te trendy znam z dzieciństwa aż za dobrze. A co do pytania- trendy to wyolbrzymione sugestie co do tego, co jest obecnie modne. Należy z nich wybierać coś co jest w naszym stylu, co nam pasuje, a nie traktować dosłownie. Osobiście 2 i 7 lubię. Trend nr 3 może wyglądać fikuśnie i ciekawie, ale nie każdemu pasuje. Pastele na powiecie to w sumie typowy wiosenny trend sezonowy. 5 i 6- nie przepadam, ale orient to nie moje klimaty, a za długie rękawy nie pasują do mojej sylwetki. Ale nie chodzi tylko o za długie rękawy tylko ogólnie o ciekawe rękawy. A to już mogę twórczo wykorzystać.Chodzi o to by coś działo się przy rękawie czy mankiecie a nie np. głównie w okolicach dekoltu.
![]() |
#7 |
Zasiedzenie
|
3 x nie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zalezy jaki, ale jest taka opcja 3. Moze byc. 4. Zalezy czy bardzo sie rzuca w oczy, do sandal z zabudowanym przodem raczej mozna przemycic rajtki, zwlaszcza w tym samym kolorze. Taki styl krzykliwy i widoczny odpada. 5. Nie 6. Jak jest zimno to nawet praktyczne, bo nie trzeba rekawiczek. 7. Na fitness czy jako kostium kapielowy by przeszlo. Ale musialaby byc bardzo tania i ja sama miec malo czasu na zakupy, zebym wrocila z takim fasonem. 8. Maksymalnie trzy kolory w calym stroju. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Najbardziej mnie kreca 5 numerow za duze bluzy/marynarki i 2 numery za male szorty,bardz sunace sie po ziemi.Moda meska
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Biała Dama
|
Podobają mi się wzorzyste ubrania
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Konto usunięte
|
Moja ukochana skórzana mini kieca po mamie ma prawie 30 lat i jest cudna. I gdzieś mam, czy będzie modna czy nie, jest elegancka ale z pazurem, i pasuje do t-shirta z nadrukiem i białej koszuli.
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
1. Podoba mi się, ale nie pasuje do mnie.
2. Tak! 3. Raczej nie. 4. Skarpety i eleganckie buty to dla mnie szczyt bezguścia, chociaż przyznam, że widziałam kobiety, które poprawnie je zastosowały w stylizacji. Jednak w modzie ulicznej? 5. Fascynują mnie dziwne modele butów, możliwe że przyjmę ten trend. 6. Tak. Ciekawe rozwiniecie stylu oversize. 7. Nie. 8. To moje ulubione, z pewnością zastosuję, ponieważ uwielbiam wzorzystość i wielokolorowość. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.