|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Szukam koleżanek, przyjaciółki - Bielsko-Biała
...
Edytowane przez Marynka89 Czas edycji: 2017-02-02 o 09:18 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam koleżanek, przyjaciółki - Bielsko-Biała
Cześć
podobnie jak i Ty przybyłam do Bielska z daleka, spodobało mi się tu i... zostałam. Zadowolona wpadłam w wir pracy i wydawałby się, że nic do szczęścia więcej nie jest potrzebne, ale przecież powszechnie wiadomo, że każda kobieta potrzebuje plotek przy kawie, wypadu do kina czy porady przy wyborze fryzury albo nowej sukienki. Jeśli masz chwilę i ochotę na spotkanie, napisz, chętnie wypiję filiżankę herbaty w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Szukam koleżanek, przyjaciółki - Bielsko-Biała
Cześć, ja tez w Bielsku jestem od niedawna, dodatkowo na urlopie macierzyńskim, wiec trochę "zamknięta w domu"
- chętnie poznam nowe osoby i wyrwę sie od domowych obowiazkow
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:48.

podobnie jak i Ty przybyłam do Bielska z daleka, spodobało mi się tu i... zostałam. Zadowolona wpadłam w wir pracy i wydawałby się, że nic do szczęścia więcej nie jest potrzebne, ale przecież powszechnie wiadomo, że każda kobieta potrzebuje plotek przy kawie, wypadu do kina czy porady przy wyborze fryzury albo nowej sukienki. Jeśli masz chwilę i ochotę na spotkanie, napisz, chętnie wypiję filiżankę herbaty w dobrym towarzystwie. Pozdrawiam