|
|||||||
| Notka |
|
| Prezenty Prezenty to coś co lubimy otrzymywać i dawać. Podpowiadamy jak wyszukać odpowiedni prezent. Gdzie kupić po okazyjnej cenie prezenty świąteczne i nie tylko. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Celebrytka na prezent dla dziewczyny, którą wybrać?
Cześć wszystkim
![]() Chcę kupić swoje dziewczynie celebrytkę na święta, jednak nie wiem o jakim kształcie. Do wyboru mam trzy: złote serduszko o wielkości 1,40 cm i 0,80 cm. złote serduszko z cyrkonią 1cmx1cm medalik "nieskończoność" (jeszcze nie wiem jakiej jest wielkości). Serduszko wiadomo, miłość, związek itd. A "nieskończoność" kiedyś skomentowała na innej osobie w TV, że jej się bardzo podoba. Jest też wierząca, ale krzyżyk (srebrny) już ma. Dodam, że nie podsiada nic ze złota, chociażby chciała. Co byście wolały dostać, serduszko czy "nieskończoność? Zdjęcia w załączniku |
|
|
|
|
#2 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Dot.: Celebrytka na prezent dla dziewczyny, którą wybrać?
zdecydowanie lepiej nieskończoność, niż serduszko, chociaż ja bym chętnie przygarnęła na przykład gwiazdkę.
poszukaj jeszcze innych celebrytkę i jeśli masz możliwość, to rozejrzyj się stacjonarnie, bo moim zdaniem te które pokazujesz wyglądają żółto i nieco tandetnie. |
|
|
|
|
#3 |
|
Konto usunięte
|
Serduszko, zdecydowanie
Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Serduszko. Jeśli jest wierząca to symbol nieskończoności nie jest dobrym pomysłem. Gwiazdka też byłaby ciekawa. Widziałam jeszcze kółeczka i puzlla
|
|
|
|
|
#5 |
|
mOLDerator
|
Co do krzyżyków to słyszałam, że ponoć nie powinno się komuś w ogóle dawać, że krzyżyk to samemu się kupuje.
Serduszko czy nieskończoność- wybieram to drugie, ale to pewnie dlatego, że nie przepadam w ogóle za motywem serduszka. Zwróć tylko uwagę na grubość zawieszki, bo mam bransoletkę z symbolem nieskończoności i jest tak cienka, że się zdeformowała. Próba złota 3. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Prezenty
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:59.