![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Nowa znajomość, co o tym sądzicie.
Witam
Od mniej więcej miesiąca pracuje u nas w pracy dziewczyna z Ukrainy. Jest ode mnie sporo młodsza(ja 31 ona 21). Cała historia zaczęła się w ten sposób ze jedna ze znajomych powiedziała mi ze ta "nowa" pytała o mnie czy jestem wolny itd( wcześniej najpierw zapytała o innego kolegę ale on jest żonaty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziwne to było i nie wiem czy była zmęczony czy zła ze zamiast zająć się konkretniej nią, oglądałem ten film ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Pisałem z tel i przepraszam za literówki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Nowa znajomość, co o tym sądzicie.
Dziewczyna z którą się spotykasz leży z Tobą w łóżku w seksownej bieliźnie a Ty oglądasz film
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]() ![]() A Ty gdzie mieszkasz? Z rodzicami?
![]() Edytowane przez ama4 Czas edycji: 2016-12-11 o 18:12 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
A wiec... Tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]() Bo w ogóle nie zrozumiałeś tego, co do Ciebie napisałyśmy... do tego pisanie o tym, że to Ty jesteś największą nagrodą jest płytsze niż Rów Mariański.
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Zupełnie serio. Nigdzie nie pisałem że jest głębokie tylko zwyczajnie opisałem przebieg wypadków. Możesz odnieść się kolejno w punktach do irytujący Cię miejsc tak abym odniósł z tego jakakolwiek korzyść i nie popełniał tych samych błędów? Nie pisze tego z sarkazm tylko nie chce stracić tej dziewczyny.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Nie mogles sobie kupic szczoteczki xD?
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
Skoro kupiłem skarpetki nowa bluzę(w sumie swetr z kapturem, kupiłem bo się jej podobał ale chciałem się między innymi przebrać) to faktycznie mogłem kupić i szczoteczkę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczerze to podziwiam że dziewczyna w ogóle chciała przebywać w Twojej obecności. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Raczkowanie
|
Wolałem oglądać * PS Wiem ze to nie historia na poziomie Romeo i Julia lub choćby telenoweli latynoamerykanskiej
![]() ---------- Dopisano o 21:26 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Dzwoniłem do niej mniej więcej o 18 i mówiła ze juz tęskni... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- Słabo to widzę, wracacie w sobotnia noc do niej do domu i wyciągam szczoteczkę rzucając tekst "coś czułem ze ponownie u Ciebie wyląduje" Zbrodnia zaplanowana w szczegółach jak u Agathy Christie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Obojetne. Po prostu miej szczoteczke przy sobie.
Mnie sie jednak dalej wydaje, ze chodzi o to, ze dziewczyna byla napalona, a Ty wolales ogladac film. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- To majtek tez nie bedziesz bral na zmiane, bo "planowania zbrodnia"? Sorry, zycie to nir bajka i komedia romantyczna - zabiera sie majtki, skarpetki i szczoteczke. Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
Trochę się zagalopowalem i a pewnie było tak jak piszecie... Jeśli dalej będzie miała ochotę się spotykać to postaram się być przygotowany na takie sytuacje.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
BAN stały
|
Boskie
![]() ![]() ![]() Jak dziewczynie się udało zabrnąć tak daleko, to się już po drodze sto razy zorientowała, że jak sama nie zrobi, to nic z tego nie będzie. A chłodniejsza w kontaktach bo o ile chłopcy bez inicjatywy są rozkoszni, o tyle syfiarze już mniej. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#17 | |||
High Quality Since 2007
|
Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Raczkowanie
|
Ok nie umyłem paszczy, zawaliłem. Od dzisiaj bez extra majtek, szczoteczki itd nikomu nie pomagam w zakupach, poczta itd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego HTC Desire 820 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Raczkowanie
|
Szok i niedowierzanie, że masz Pan 31 lat...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
Co za brudas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Konto usunięte
|
Nie myjesz zębów przez trzy dni i dziwisz się, że ktoś się odsuwa? Serio?
Nie wierzę w to, co czytam. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
Masakra. Jak mozna 3 dni nie myc zebow? Jak mozna w ogole zasnac z nieumytymi zebami? A prysznic brales?
Z drugiej strony zawsze powinno sie miec czyste reczniki, posciel i szczoteczki do zebow (ktore w prostej wersji kosztuja kilkadziesiat groszy) dla nieplanowanych gosci. I nie mowie tu wcale o facetach, ale zawsze moze sie zdarzyc, ze przyjaciolka czy ktos z rodziny sie zasiedzi albo ostatni autobus odjedzie; albo przyjechal do nas ktos z daleka w odwiedziny i w nocy okazuje sie, ze zapomnial zapakowac szczoteczki. Fajnie wtedy moc 'ugoscic' szczoteczka i recznikiem, ale to moje zdanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Ale żeby w normalnych warunkach się tak zachować i wymyślić, że za smród odpowiada zrządzenie losu, które sprawiło, że "przybory toaletowe zostały w domu rodzinnym" - przecież to się nie zdarza osobom, które w choć umiarkowany sposób dbają o higienę. Przecież jak to było u niej w mieszkaniu, to na pewno miała pastę. A z braku szczoteczki można COŚ wymyślić, cokolwiek, choćby jak swego czasu dzieciaki w szkole po lakowaniu zębów, kawałkiem bandaża na palcu, zawsze to lepsze niż guma do żucia. Cytat:
Zresztą może miała, ale była zaaferowana tym, że zostaje u niej na noc i ostatecznie nie zapytała - może czekała z zaproponowaniem/pytaniem aż on powie, że idzie do łazienki a on nie poszedł. & weź się chłopcze ogarnij. Nie tylko z myciem, ale i z podawaniem tysiąca zbędnych szczegółów, które dla sensu wypowiedzi i historii nie mają najmniejszego znaczenia i których jedyną rolą jest stwarzanie ryzyka, że się dziewczyna rozpozna albo ktoś Ciebie. Po co Ci to? |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Wtajemniczenie
|
A zęby się myje po każdym posiłku więc warto mieć ze sobą zawsze szczoteczkę niezależnie od planowanych bądź spontanicznych podrywów
![]() Też bym się wystraszyła jakby facet nie poszedł przez trzy dni zębów umyć. Rozumiem, że prysznic w ciągu tych trzech dni wziąłeś? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#26 | |||||||
High Quality Since 2007
|
Nie wierzę, że to robię ale... zaczynamy:
Cytat:
1) Jak leży obok Ciebie kobieta w seksownej bieliźnie to uprawia się z nią seks zamiast oglądać dalej film 2) Jak uprawiasz seks z kobietą, to zawsze skupiaj się na tym, żeby ją doprowadzać do orgazmu. Jak masz wątpliwości, czy było jej dobrze, to zapytaj. Ale nie zostawiaj jej po tym, jak tylko Tobie było dobrze Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Podsumowując: rekomenduję wyprowadzić się z domu, zacząć żyć na własny rachunek i nieco bardziej ogarniać to życie, włącznie z higieną. Bo na razie z Twoich wypowiedzi wychodzi obraz faceta, który stoi tam gdzie go postawią i nie pomyśli sam od siebie o niczym. PS. Dołożyłeś się jakkolwiek do zakupów na śniadanie, jak tam mieszkałeś 3 dni?
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Raczkowanie
|
Ok z tymi zębami i oglądaniem filmu zawaliłem i nie ma się co tłumaczyć, na moje szczęście pomieszkujemy nadal razem. Mam u niej swoją szczoteczkę, jedzenie itd a prysznic biorę niczym lokator
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 | ||
High Quality Since 2007
|
Kto Ci zarzucił, że kupujesz tanie prezenty?? Nikt, bardziej chodziło o to co jej w ogóle kupiłeś i sposób, w jaki to opisałeś. Może to kwestia zbyt wielu szczegółów które tu podajesz, a może trochę takiego jak dla mnie infantylnego podejścia do treści które tu piszesz.
Nie napisałeś, czy jej się dołożyłeś do jedzenia za to, skoro tam pomieszkujesz.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Raczkowanie
|
Niedokładam się do jedzenia, zazwyczaj chodzimy razem na zakupy i to ja płacę. Spokojnie to tylko internet a nie bezposrednia rozmowa i dlatego tak wiele niedomówień itd.
---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Może źle to opisałem po prostu były to "bzdety" które widać bardzo chciała mieć typu idziecie przez sklep a ona nagle wciąga Cie do jednego z nich bo taki super misiek za szyba czy przymierza 10 razy tani pierścionek itd itp... No czujesz ze jej się to podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 | |
Konto usunięte
|
Praktycznie w każdym poście kasa, ile wydałem, ile nie wydałem. Jak na osobę, która rzekomo nie ma z tym problemu i się na tym nie skupia, coś dużo o tym piszesz. I nie, nikt Cię w tej sprawie do tablicy nie wywoływał. Na razie odmalowałeś obraz siebie jako człowieka co najmniej mocno nieogarniętego (co byłoby zrozumiałe, gdybyś miał lat 20, ale Ty rzekomo masz 31). Dziewczyna chyba musi być bardzo cierpliwa (albo zdesperowana i samotna w obcym kraju).
Generalnie zgadzam się z Amą4: Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.