|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Chna i szampon - pytanie
Mam takie pytanie wlasnie kupilam sobie chne o kolorze czarnym i jaki bylby efekt jesli do szamponu timotei z henna (lub innego zwyklego szamponu) wsypalabym ta chne.. a nastepnie bym wymieszala ja z szamponem i normalnie wlosy bym myla tylko z ta ruznica ze trzymalabym na wlosach jakas godzinke ta chne wymieszana z szamponem.. czy daloby to jakies efekty niepozadane?? bo w taki sposob ta chna starczylaby mi az tak dlugo jak dlugo starcza szampon... a niechodzi mi o jakies bardzo przyciemniane jedynie chce zmienic refleksy swoich wlosow aby niebyly rude tylko wpadaly w czarny... czy da sie takie efekty uzyskac po tym co napisalam?? tak samo wydaje mi sie ze latwiej jest nalozyc ta chne z szamponem niz z woda poniewaz chyba bardziej rownomiernie zlapie... tylko boje sie ze moga mi wlosy sie zrobic jakies zielone bo niewiem czy chne mozna stosowac razem z szamponem czy ona w polaczeniu ze skladnikami szamponu nie da jakichs nieprzewidzianych efektow??
z gory dziekuje za odpowiedzi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Chna i szampon - pytanie
Ja bym nie ryzykowala.Hna ze srodkami chemicznymi sie raczej nie komponuje
![]() Jeszcze chcialam Ci napisac,ze ja widzialam w sklepie taka juz rozrobiona hne do mycia o roznych odcieniach.Chyba w sieci Kaufland. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:16.